- 17 Ekim 2015
- 5.451
- 5.308
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
- #45.641
hasat?şimdi ben gerçekten hasatım onu ne yapsam ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hasat?şimdi ben gerçekten hasatım onu ne yapsam ki
ayy hastayım yazacaktımhasat?
Oradan o kadar mı gösteriyorumbende sandımki 52 falan
Ben anladığım yazdığını, eee ne de olsa yılların tecrübesi geçmiş olsun neyin var minoayy hastayım yazacaktım
Üzerime çok gelme bacıgeçti bizden aslım
konusmalarınız evet...Oradan o kadar mı gösteriyorum
Bozuldum şimdi bilmem ama bir durgunluk dinginlik var şu sıra üzerimde. Belki de depresyondur...konusmalarınız evet...
ama cok tatlısınBozuldum şimdi bilmem ama bir durgunluk dinginlik var şu sıra üzerimde. Belki de depresyondur...
Bak gönlümü aldın şimdi işteama cok tatlısın
genel bi kırgınlık hem ruhen hem bedenen :)Ben anladığım yazdığını, eee ne de olsa yılların tecrübesi geçmiş olsun neyin var mino
kesin depresyon çok yaşamayaız bizBozuldum şimdi bilmem ama bir durgunluk dinginlik var şu sıra üzerimde. Belki de depresyondur...
Yaşım da 52, çok da yaşlı sayılmazdım halbukikesin depresyon çok yaşamayaız biz
yaslıdır sevindireyim sevaptır dedim ama olmadı galibaYaşım da 52, çok da yaşlı sayılmazdım halbuki
İnsan yaşlandıkça alınganlaşıyor, yaranamazsınyaslıdır sevindireyim sevaptır dedim ama olmadı galiba
suyuna gitmek lazim tabi hıı hıı)İnsan yaşlandıkça alınganlaşıyor, yaranamazsın
selam kızlar[/QUOT
Selam☺
Yeterlilik sinavinda en cok zorlanilan dersler maliyet ve vergidir. Hukuk daha genel cerceveli bir sinav ve ilk oturumda veriliyor genellikle. O nedenle dedim. Yani bir hukuk fakultesindeki hukuktan bahsetmiyorum :)Neden hukuk çok mu kolay ki şaka gibi kaldım dediniz.
selam canımm...selam kızlar
Nasılsın melek, bebişi büyüttün sanırımselam canımm...