• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Sanırım sen gelecekte olmak istediğin yere şimdiden teşrif ettin :) İnan 27'me kadar evlilik aklımdan geçmedi nerdeyse. 27'de baktım ki yaşıtlar bitmiş, küçükler bile evlenmiş :) Eee o zaman dank etti :) 5 yıldır tetikteyim :KK53:
Gelecekte olmak istediğin yer? Derken anlamadım

Sanırım sen gelecekte olmak istediğin yere şimdiden teşrif ettin :) İnan 27'me kadar evlilik aklımdan geçmedi nerdeyse. 27'de baktım ki yaşıtlar bitmiş, küçükler bile evlenmiş :) Eee o zaman dank etti :) 5 yıldır tetikteyim :KK53:
Hep öyle PERİM,
Evlilik bir amaç olmadı bizler için; belki de o yüzden şu anda bu konu başlığı altındayız.
Yani 30+ bekarız. :KK33:
Burcun Aslan olabilir mi @Filozof_Prenses :)
Aslan'dan iki burç sonra benim burcum. :oops:

hoşgeldiniz delim_perim delim_perim , memnun olduk :) bende bu topiğin daimi üyelerindenim. muhasebe elemanıyım.
işimi seviyorum . en güzeli insanlarla değil rakamlarla uğraşıyosun :)ama staj başlatmadım. senin hayırlı olsun inş. ruhsatını alırsın. maddi manevi yorucu bir süreç.

hangi dersin kaldı? vergi filan mı? ben finans tarafına daha yatkınım. finansal muhasebeyi daha çok severim.

Back