- 29 Ağustos 2015
- 206
- 257
- 23
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #45.261
Kızlar varmı güzel haberleri olanlar,başlangıçlar aşklar meskler
Hakkınızda hayırlısı, gelişmeleri bekleriz:)Keşke olsa.. Ben sanki birini beğeniyorum gibi.. Ama henüz tanışmadım.. Bekar mı değil mi onu bile bilmiyorum.. Şans dileyin
Kafanı bizim yanımızda dinle gitme bir yere :))Evet ben de anlamadım.
Mino nun niye kafası dolu
Buralardayım. :))) Fakat her an gidebilirim :)) Bir süre kafamı dinlemek istiyorum.
Sağol canım.. Hayırlısı inşallah.. Unutmuş gibiyim Nasıl oluyordu tanışma konuşma?? Zor işler ya.. Birden gelse biri direk nikah kıysak kimseyle uğraşamam gibi hissediyorum:)Hakkınızda hayırlısı, gelişmeleri bekleriz:)
Hacılar mi hocalar mı gitsek bacilar :)Bildiğim kadarıyla kimsede bir şey yok şu an:)
Vakti gelmeyince o da boşuna:))H
Hacılar mi hocalar mı gitsek bacilar :)
Sağol canım.. Hayırlısı inşallah.. Unutmuş gibiyim Nasıl oluyordu tanışma konuşma?? Zor işler ya.. Birden gelse biri direk nikah kıysak kimseyle uğraşamam gibi hissediyorum:)
Sevdikten, anlaştıktan sonra gayet keyifli olur konuşma ve ileriki aşamalar.
Cnm tanışma mı var ben kaçırdım konuyuİnşallah. Dur bakalım bir tanışma olsun da anlatıcam size :)
Henüz yok derya :/Kızlar varmı güzel haberleri olanlar,başlangıçlar aşklar meskler
canım hakkınızda hayırlısı olsun.Keşke olsa.. Ben sanki birini beğeniyorum gibi.. Ama henüz tanışmadım.. Bekar mı değil mi onu bile bilmiyorum.. Şans dileyin
ay deme öyle ya ben kıyamam ki kimseye , gidemem böyle yaparsanız.Kafanı bizim yanımızda dinle gitme bir yere :))
Tatlı insan aynen ben de senin gibi düşünüyorum :))) Bu işler nasıl oluyordu?Sağol canım.. Hayırlısı inşallah.. Unutmuş gibiyim Nasıl oluyordu tanışma konuşma?? Zor işler ya.. Birden gelse biri direk nikah kıysak kimseyle uğraşamam gibi hissediyorum:)
Henüz yok derya :/
canım hakkınızda hayırlısı olsun.
ay deme öyle ya ben kıyamam ki kimseye , gidemem böyle yaparsanız.
Tatlı insan aynen ben de senin gibi düşünüyorum :))) Bu işler nasıl oluyordu?
Rabbim bu saatten sonra evleneceğimiz insan kimse onu çıkarsın karşımıza inşallah
Ama ASLI da haklı, seversen akışında gider her şey. Kalbinin sesini dinlersin.
Hoşgeldin filo, bu saatte uğramazdın, gitmeden son gelmelerin mi
Keşke olsa.. Ben sanki birini beğeniyorum gibi.. Ama henüz tanışmadım.. Bekar mı değil mi onu bile bilmiyorum.. Şans dileyin
Sağol canım.. Hayırlısı inşallah.. Unutmuş gibiyim Nasıl oluyordu tanışma konuşma?? Zor işler ya.. Birden gelse biri direk nikah kıysak kimseyle uğraşamam gibi hissediyorum:)
Yookkk en hacı, ne bacı...H
Hacılar mi hocalar mı gitsek bacilar :)
Çok güzel bir dilek filo çok amin :) inşallah evleneceğimiz insan çıksın hepimizin karşısına hayırlısıyla bir an önce
Amin!Çok güzel bir dilek filo çok amin :) inşallah evleneceğimiz insan çıksın hepimizin karşısına hayırlısıyla bir an önce
as Minerva, nasılsın inşallahselamlarr
yorgunummm kuzum :)) sen nasılsın bebitom. aktif diilim ne zamadır burdaAmin!
as Minerva, nasılsın inşallah
Ben de aynı işte... Çalışmaca...yorgunummm kuzum :)) sen nasılsın bebitom. aktif diilim ne zamadır burda
Grip oluyorum galiba her yerim ağrıyor. Dikkat edin kendinize kızlarİyi akşamlar kızlar, nasılsınız.
Çok geçmiş olsun aman yat dinlen.Grip oluyorum galiba her yerim ağrıyor. Dikkat edin kendinize kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?