- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #45.221
bence derya bırılerını gormus agzının suları akmıssssAfiyet olsun canım ama ağlamadan yee değmez çünkü
Afiyet olsun canım ama ağlamadan yee değmez çünkü
hayırdır ne olduki nekaderime ağlıyorum bacimmm
Beyza şekerim bulaşma uzak dur.ne alaka gördüm ağzımın suyu aktı ne alaka.bazen sen erkek misin diye düşünüyorum. İstemezsen yazmam burada bir daha.böyle ağır yorum yapmadan derdimi sorsan mutlu olurdumbence derya bırılerını gormus agzının suları akmıssss
kusura bakmaBeyza şekerim bulaşma uzak dur.ne alaka gördüm ağzımın suyu aktı ne alaka.bazen sen erkek misin diye düşünüyorum. İstemezsen yazmam burada bir daha.böyle ağır yorum yapmadan derdimi sorsan mutlu olurdum
Ben de dün evde, ev kızı modunda yemek ütü vs. :)))Kızlar hepiniz geziyorsunuz sanırım.. Bir ben miyim evde oturan ütü yapanneyse siz gezin kısmet bulun, arkadaşı varsa beni de onla tanıştırırsınız artık
Derya ne oldu ki? Niye kafanda deli sorular?Ben gezdim de ne oldu aklımda deli sorularla geri dönüyorumyürek yaralı. Eve gidip çikolatalı kek yapıp üzerine bol çikolata döküp, kahve pişirip kaderime ağlayıp ,kahvemi höpürdeterek içip pastası ağzıma yüzüme çikolatası süre sure yiyerekten efkar dağıtıp ağlamak istiyorum.
Anliyacagin şekerim ÜTÜ CANDIR.
Hayırlısı Allah'tan.Evde kaldim şekerim ötesi mi var.millet sevgilisi kocasıyla gezsin ☺ben neden niçin kader mi kısmet mi düşünelim sinema aVM gezmek te sıkıyor bir süre sonra
RED, nerelerdesin? Sesin soluğun çıkmıyor.Slm şekerler. Nasılsınız. Napiyorsunuz.
chal nerelerde acaba? hiç gelmiyor.ben geldım.
cuma akşamı ablamda kaldım.cumartesi saroza gıttık.cumartesi akşam annemlerın yanına geçtim.pazar akşamı döndüm.bu akşam bır arkadaşımla ıftar yapıcaz .. yarın ablamdayım gene kısmetse ..
Filo şu yeni yaşam bi boy veremedi gitti. Çok bekletti kısmet. Ağaç oldum çiçek açtım. aylar yıllar geçiyor. Hayırlısı be gülümEn beklenmedik zamanda, en umulmadık yerden boy verebilir yepyeni bir yaşam...
Ne kendinden umut kes, ne de hayattan...!
RED, nerelerdesin? Sesin soluğun çıkmıyor.
chal nerelerde acaba? hiç gelmiyor.
Ağaç olduk di mi Red?Filo şu yeni yaşam bi boy veremedi gitti. Çok bekletti kısmet. Ağaç oldum çiçek açtım. aylar yıllar geçiyor. Hayırlısı be gülüm
Evde kaldim şekerim ötesi mi var.millet sevgilisi kocasıyla gezsin ☺ben neden niçin kader mi kısmet mi düşünelim sinema aVM gezmek te sıkıyor bir süre sonra
Selam kızlar. Minoo turkooo...
Hayırlısı Allah'tan.
En beklenmedik zamanda, en umulmadık yerden boy verebilir yepyeni bir yaşam...
Ne kendinden umut kes, ne de hayattan...!
RED, nerelerdesin? Sesin soluğun çıkmıyor.
chal nerelerde acaba? hiç gelmiyor.
Ağaç olduk di mi Red?
TATLI insan, ben de senin gibi düşünüyorum. Hayırlısı olsun.Hayırlısı olsun canlar. Allah bizi koruyor belki de.. Kötü ve huzursuz bir evlilikten belki hayırsız bir evlattan..
Vakti gelince gelir bulur bizi mutluluk inşallah.. Olmayan her işte bir hayır var der büyüklerimiz :)
Sen bir çiçeksin zaten. :)Ben çiçek açtım bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?