30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Kızlar günlüğü okuyorsanız biliyorsunuzdur sevgilimin babası kanser.
Bunun için önereceğiniz olumlamalar var mı?

Hoşgeldin ! Hangi şehirde yaşıyorsun Gülümsün ?
İstanbul :KK34:

Hoşgeldin canım...
Aynı yaştayız seninle. Bende bu aralıkta 30 umu bitirdim.
Bende tezsiz yüksek lisans yaptım. Hiçbirşey için geç değil bence ben 27 yaşında yüksek lisans yaptım. Sende 30 yaşında yapabilirsin.
Bende nişanlımdan ayrıldım.
İleride kalbi güçlü,kendine güvenen, bana sahip çıkıcak bir erkekle olmak istiyebilirim bende.
Kitap okumayı, dans etmeyi severim. kişisel gelişime ilgim vardır.
Memnun oldum canım aramıza katıldığına.:KK16:
Ben de memnun oldum bu kadar sıcak karşılandığıma. :KK16:
Yüksek Lisans hakkında pek bir şey bilmiyorum. Tezsiz olursa ilerde akademisyen olamıyorsun sanırım? Bilmiyorum gerçi ben de tezsiz yapabilirim ya da uzaktan eğitimle bile yapabilirim. kısmet bakalım. O zaman sorularımla kafanı şişirebilirim. :KK17:
Özel hayatın konusunda her şey gönlüne göre olsun diyorum. Yeni mi ayrıldın nişanlından? Eğer geri dönüşü yoksa boş ver. Ben çok üzüldüm bu konuda ama hiçbir şeye faydası olmadığını gördüm. :KK5: Yıpranan ben oldum sadece!!!
:KK53: :KK36:

Ben de memnun oldum bu kadar sıcak karşılandığıma. :KK16:
Yüksek Lisans hakkında pek bir şey bilmiyorum. Tezsiz olursa ilerde akademisyen olamıyorsun sanırım? Bilmiyorum gerçi ben de tezsiz yapabilirim ya da uzaktan eğitimle bile yapabilirim. kısmet bakalım. O zaman sorularımla kafanı şişirebilirim. :KK17:
Özel hayatın konusunda her şey gönlüne göre olsun diyorum. Yeni mi ayrıldın nişanlından? Eğer geri dönüşü yoksa boş ver. Ben çok üzüldüm bu konuda ama hiçbir şeye faydası olmadığını gördüm. :KK5: Yıpranan ben oldum sadece!!!
:KK53: :KK36:[/QUOTE]

Sağol canım. Evet 3 haftayı geçti ayrılalı. Bir kez daha konuştuk geçen hafta yüz yüze.
Ben bitti dedim evet ama beni yıldırmak için çok uğraştı.
Sonrada mücadele etmedi.
Kendine güvenmedi açıkçası. Zaten ilişki içerisindede beni sürekli eleştirirdi.
Kendini mükemmel görüp herkesi kusurlu gören bir yapısı vardı.
Yordu beni. Dün annesi annemle helalleşti telefonda. Artık arayan soran olmaz benimde kafam rahat eder.
Yüksek lisans tezsiz yaparsan kalamıyorsun okulda canım. Ben formasyon amaçlı yapmıştım yüksek lisans.
Seninde herşey gönlünce olsun canım. Kimbilir sende neler yaşadın?!

Kızlar günlüğü okuyorsanız biliyorsunuzdur sevgilimin babası kanser.
Bunun için önereceğiniz olumlamalar var mı?

Canım Allah'ın izniyle başmelek rafaelden babasının şifalandırılmasını istiyebilir.
Allahtan da tabi bunu ister.
Ben sağlıklıyım ve güçlüyüm.
Benim vücudum güçlüdür ve herşeyin üstesinden gelir gibi olumlamalar kullanabilir.
Allah acil şifalar versin.

Sağol canım. Evet 3 haftayı geçti ayrılalı. Bir kez daha konuştuk geçen hafta yüz yüze.
Ben bitti dedim evet ama beni yıldırmak için çok uğraştı.
Sonrada mücadele etmedi.
Kendine güvenmedi açıkçası. Zaten ilişki içerisindede beni sürekli eleştirirdi.
Kendini mükemmel görüp herkesi kusurlu gören bir yapısı vardı.
Yordu beni. Dün annesi annemle helalleşti telefonda. Artık arayan soran olmaz benimde kafam rahat eder.
Yüksek lisans tezsiz yaparsan kalamıyorsun okulda canım. Ben formasyon amaçlı yapmıştım yüksek lisans.
Seninde herşey gönlünce olsun canım. Kimbilir sende neler yaşadın?!
ben sevgiliyken ayrıldım. klasik zengin çocuk fakir kız durumları falan. dediğin gibi benimki de herkeste kusur bulan bir tipti. neyini sevdiysem çocukluk işte :p benimkinin üzerinden çooooooookk geçti konuşmaya bile değmez. hatta seninkini de konuşmayalım, önümüze bakalım. Her şey gönlümüzce olur insallah bundan böyle... aziz mübarek cuma günü, cuma saati Rabbim sesimizi duysun! :KK16: AMİN

Formasyon demişsin öğretmen misin yoksa? :44:ne öğretmenisin?

Bence daha kötü olurdu canım.
Çocuğunuzda üzülücekti ve sorunlu büyüyecekti.
O yüzden böylesi daha hayırlı olmuş bana göre.

Evet canım belki benim yalnızlığımi giderecekti ama kendisi küçük yaşta büyük sorunlarla karşı karşıya kalacaktı.

ben sevgiliyken ayrıldım. klasik zengin çocuk fakir kız durumları falan. dediğin gibi benimki de herkeste kusur bulan bir tipti. neyini sevdiysem çocukluk işte :p benimkinin üzerinden çooooooookk geçti konuşmaya bile değmez. hatta seninkini de konuşmayalım, önümüze bakalım. Her şey gönlümüzce olur insallah bundan böyle... aziz mübarek cuma günü, cuma saati Rabbim sesimizi duysun! :KK16: AMİN

Formasyon demişsin öğretmen misin yoksa? :44:ne öğretmenisin?

Bizimkide zengin kız fakir oğlan edebiyatı yaptı bana. :)
Evet canım önümüze bakalım. Allah büyüktür bu hayırlı cuma günü elbet dualarımızı geri çevirmeyecektir.
Tarih öğretmenliği asıl mesleğim canım.
Ama şuanda çalışmıyorum.
Sen ne işle meşgulsün?

Son düzenleme:
Bizimkide zengin kız fakir oğlan edebiyatı yaptı bana. :)
Evet canım önümüze bakalım. Allah büyüktür bu hayırlı cuma günü elbet dualarımızı geri çevirmeyecektir.
Tarih öğretmenliği asıl mesleğim canım.
Ama şuanda çalışmıyorum.
Sen ne işle meşgulsün?

dış ticaret firmasında muhasebe, finans, yönetici asistanlığı falan filan!
:KK8:

Tarih Öğretmenisin demek, Tarihi evel ezel sevmezdim. :KK70: Sen bir de üzerine yüksek lisans yapmışsın, maşallah.:KK9:
Geçen sene KPSS'ye çalışırken sevmeye başlamıştım gerçi ama yine de 68 aldım. :KK5: hem iş hem ders zor yaaa! :KK43:

hımm bilgelik mertebesinde değilim hatta daha ham sayılırım hatta da tam olarak ham olduğumu söleyebilirim ama sevgiyle kabul etmeyi beynime nasıl anlatıcam öfke doluyum üzgünüm :KK43:

O zaman işe o öfkeyi boşaltmakla başlayabilirsin tatlım.. Ben de sonuçta bu konuda böyle guru falan değilim.
Burada ukalanın teki gibi görünmek de istemem. İstersen, akşam sana kendi deneyimlerimden öğrendiklerimle ilgili birşeyler yazabilirim.
Burada denedim yazmayı ama, iş öyle yoğun ki, sayfa pc de sürekli açık yalnız işten kafamı kaldırıp da bakamadım bir türlü.

X