- 17 Eylül 2012
- 605
- 95
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık yaş itibari ile ve makyaj yapmaktan dolayı göz kenarı ve altlarında kırışıklıklar oluşmaya başladı. Şu zamana kadar normal nemlendiriciler kullandım ama artık önlem almam gerekiyor. 30 yaş ve üstüne hangi göz kremi, gündüz ve gece kremini önerirsiniz?
Artık yaş itibari ile ve makyaj yapmaktan dolayı göz kenarı ve altlarında kırışıklıklar oluşmaya başladı. Şu zamana kadar normal nemlendiriciler kullandım ama artık önlem almam gerekiyor. 30 yaş ve üstüne hangi göz kremi, gündüz ve gece kremini önerirsiniz?
clinique all about eyes pahalı ama değer
Ben piyasada olan bir kaç 'kimyasal' ürün denedim ama yani kırışıklıkları gideriyor olsaydı bu kremler sürekli almak zorunda kalmazdık .. neticede bunlar geçici (genelde saatlik) bir etki yaratıyorlar. Ben bir yıldır saf organik hindistan cevizi yağı kullanıyorum (saç, beden ve yüz için). Çooook memnunum! Tavsiye ederim, hem doğal hem de müthiş etkili. :)
Ben içinde kesinlikle kimyasal barındırmayan ürünler kullanıyorum. Göz kremi kırışıklıkları, ince çizgi ve gözaltı halkalarını azaltarak göz bölgesini canlandırıyor, şişlikleri azaltıyor. Ben çok memnunum. Diğer cilt ürünleri nemlendiricilerde harika.
Saçlarım için kullandığım şampuan saç dökülmesini azalttığı gibi yeni saçları bile çıkarıyor.
Evet bende merak ettım saçlarım çok dökuluyr kesın çözum mu bu urunlerın ısmını verırsenzBen içinde kesinlikle kimyasal barındırmayan ürünler kullanıyorum. Göz kremi kırışıklıkları, ince çizgi ve gözaltı halkalarını azaltarak göz bölgesini canlandırıyor, şişlikleri azaltıyor. Ben çok memnunum. Diğer cilt ürünleri nemlendiricilerde harika.
Saçlarım için kullandığım şampuan saç dökülmesini azalttığı gibi yeni saçları bile çıkarıyor.