30 yas üstü hanimlar burda bulusalim

tabıkı yok ozelden ben sana gonderıyım daha rahat konuşuruz burda bırbırımızı bulmak zor oluyor

benım ekolayda tanıştıgımız bır ablamız var oda almanyada sureklı okey oynardık şimdılerde yok olduu sesı solugu çıkmıyor ama teknolojı sagolsun saglıyor goruşmeyı ınsanlar konuşmayı bırbırlerı sevmeyı unutmuşlar

sanırım senın eklemen yeterlı oluyor gelmedı daha bana bırşey yada bızım herşeyımızde boyle sorunmu çıkacak bılemıyorum

^yemek falan yapmadim az önce esim aradi yemek yapmadim dedim balik bulabilirse alacak onu yapacam evde cocuklar bagirip duruyor iki tanede yiyen var kusura bakmazsan ben simdi cikayim sen msn ye eklersin sonra görüsürüz canim iyi aksamlar

tamam canım ben senı ekledıım sen gıt işlerını hallet bende çocukları okuldan alıyım
goruşmekl uzere kolaay gelsın san a

sen birsey yazmak isrtersen bana yaz ben bakarim sonra hee sen mumuda ne isin vardi beni takip etmendenmi yoksa sende oynuyormusun

ya sen ordaydın bır bakıyım ne yapıyorsun dıye ogrendıklerımı tazelıyorum canım benım onu beceremedım ben ben facede bejewel dıye bır oyun var hep onu oynarım yada okey deyım dır

hadı bakalım sen yemeklerını hallet bende ısıtıp çıkayım gerçı benım bılgısyar mutfakta heran elımın altında oglanları kontrolu kolay oluyor çocuklar ne yaptıklarını kontrol edıyorum sureklı

X