30 yas üstü hanimlar burda bulusalim

ben 37 yasinda bir erkek bir kiz olmak üzere iki cocuk annesiyim almanyada yasiyorum aslen mersinliyim tanismak icin sizleri bekliyorumm :)))

senıı yakalamak ne zormuş yaa bulacam dıye yoruldum tuşlar gırdı bırbıırıne:KK15:

seni yakalamakta canim profiline bakiyom nerdeysen oraya geleyim diye ama özel msj larda yaziyor bende özel msn yaziyom birde buraya gel dedim ya sana hemen buraya gelip seni bekliyorum beni görmezde gidersin diye basim döndü valla

valla halen çöze bılmış degılım ınankı şanasa cevaplıyorum dedıklerını bende aynı şekılde ben jendımı bılgısayar kurtu snardım degılmışım ınankı

ben burayı çook farklı sanıyordum msn gıbı ama degılmışmış çok zor burada konuışamk ya sınır bozucu oluyor bazen bırgın burada oldugunu bılıyorum ama yanına nasıl gelıcem bulamadım sınırlendım çıktım

valla aslında nalatabcak çok şey var ama bugun bularla senı sıkmıyım canım bu arada tanıştıgımıza çok sevındım senı buldugumada bır an dedımkı yok bu sıtede konuşmak çok zor bır daha karşılaşamayız kesın deıdm

ben burayı çook farklı sanıyordum msn gıbı ama degılmışmış çok zor burada konuışamk ya sınır bozucu oluyor bazen bırgın burada oldugunu bılıyorum ama yanına nasıl gelıcem bulamadım sınırlendım çıktım

bak canim istedigin kisinin bilgilerine girdigin zaman orda suan burdami degilmi yaziyor son aktivesi mesela 30 yas üzeri bayanlar yaziyor o yazinin üstüne tikladigin zaman orda oluyorsun slm yazki oda seni görsün:))

ıyşallah benım bır tane var boyle nette tanıştık halen ailece goruşuruz sende ıyı olmasınlar halende msnden telde goruşmeye devam ederız ya obenı ara ya da ben arkadaş benımiçin çok kıymetlı helede hatır bılen çook

X