Güzel kadın

öncelikle bu hislerinin gelip geçici olduğunu düşünüyorum . Bir insan kafasına taktığı bir şeyi anca kendi ile beyninde savaşarak galip gelir, gelemez ise destek alır. Hayatta herşey yolunda , an’ın tadına bakmak gerek. Kızın , eşin , işin.. Herşey yolunda. Peki ya olmayanların? Empati kur. Ya şöyle böyle olsaydım diye.
Yaşına asla takılma, yaşın isterse 50 olsun, yaş’ın senin içindeki çocuğun ve hissettiğin yaştır. 30 hayatta ömrünün geçtiği bir sayı, bir rakam. Ona bakma. Sadece hayatın güzelliklerine bak. 25 yaşındayım yaşıtlarıma göre , saçlarımda beyazlar çıkar , kaz ayaklarım vardır, alnımda çizgiler, dudak çevremde bir iz. Bunlar hayatın bize armağanı. Ben kendimi kusurlarım ile sevmezsem kimse beni de sevmez ki. 25 yaşında çökmüşüm o zaman ben derim hayatımı kendime zindan ederim. Ama öyle bir şey yok ben kendimi hala 17 zannediyorum, içimdeki çocuk 17. Yüzümdeki izler 17 yaşıma ait. Çünkü benden başka bir ben yok, kendimi kusurlarım ile seviyorum . Bunlar minik kusur. Elim, ayağım tutuyor. Sevdiklerim yanımda. Çok şükür

saçımdaki beyaz, yüzümdeki izler, fiziğim hiç umurumda değil. Gözüm güzellikler gördükten sonra, sevdiklerime sarıldıktan sonra

sende böyle düşün , hep olumlama yap