- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
- Konu Sahibi karabortlen
Adamin yasina felan takilirsin sanmistim sen adamin gecmisine ailesine felan takiliyorsun cok garip sen en iyisi tum sulaleyle bagini koparttir oyle rahatlarsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
jjajajajaj ne guzel yazmissin cocuk adamdan degildir yaBana göre nikahsız bir Neşe kişisi ile zamanında oğlu olmuş. Adam evlenmemiş olabilir ama o çocuk ondan gibi geldi bana. Rahatlık diz boyu kadında ondan sevmiyor hayatına kimseyi almasını istemiyor o adamın size tribi o yüzden. (Eğer şizofrenikçe düşünmüyorsam )
Sen 27 O 57 tiksinmiyor musun koynuna alırken ?
Geçmişte evlenip ayrılman sığınacak bir liman aramanı gerektirmez. Gerektirse bile amcan yaşındaki bir adamla olmanı da gerektirmez. Daha çok gençsin pişman olacaksın..
Bihter evlenirken 25di
Behlül ile Bihter geldi aklıma hahaksldldmff
Bihter de 27 yaşındaydı.
Ya ben anlamıyorum dul olunca noluyor illa yaşını başını almıs, veya evlilik yapmıs biriyle mi evlenmek zorunda? Çok saçma 27 yaş ya daha taptazeBana göre nikahsız bir Neşe kişisi ile zamanında oğlu olmuş. Adam evlenmemiş olabilir ama o çocuk ondan gibi geldi bana. Rahatlık diz boyu kadında ondan sevmiyor sizi ya da yüzünüze bakmamış. Hayatına kimseyi almasını istemiyor o adamın.
Size tavrı da o yüzden kadının. (Eğer şizofrenikçe düşünmüyorsam )
Sen 27 O 57 tiksinmiyor musun koynuna alırken ?
Geçmişte evlenip ayrılman sığınacak bir liman aramanı gerektirmez. Gerektirse bile amcan yaşındaki bir adamla olmanı da gerektirmez. Daha çok gençsin pişman olacaksın..
Ay ne kadar iyi olabilir o yaşta töbestSaçmalamayın Allahasen her size ters düşen kişiyi adamın hayatından çıkartacak mısınız? Hadi Neşe neyse belli ki kuzen falan değil ama abi kardeş bunlarla görüşme demeye hakkınız yok ki. Bir de 30 yaş nedir cidden ya o adam o yaşa gelene kadar neler yaşamıştır daha geçmişinden neler çıkacak bakalım. Neyin duygu açlığı bu kadar adam yatakta mı iyi nedir
Ne bileyim dedim belki tecrübeli artık g noktasını falan bulmuştur nirvanaya ermiştirAy ne kadar iyi olabilir o yaşta töbest
Bende burada takili kaldim.1083 gün önce doğum yapmışsınız, çocuğunuz nerde ben onu merak ettim.
O adam anlattığına göre dul bile değil “sadece çok şanslı bir adam “ tamamen duygusal boşluk. Ayrıca adamın verdiği Ağaoğlu örneği.. tam bir fiyaskoooo :) Kart zamparaları örneklemesini burada konu sahibinin içselleştirerek olumlu yazması da ilginçYa ben anlamıyorum dul olunca noluyor illa yaşını başını almıs, veya evlilik yapmıs biriyle mi evlenmek zorunda? Çok saçma 27 yaş ya daha taptaze
Yav o burnunun ucunu görmüyordur ne g noktasıNe bileyim dedim belki tecrübeli artık g noktasını falan bulmuştur nirvanaya ermiştir