- 20 Şubat 2019
- 1.357
- 2.599
- 133
- Konu Sahibi powerpuff_girl
-
Birinin şöyle bir sözü vardı erkekler kızların peşinden kosmayin zaten 25 inden sonra onlar sizin peşinizden koşacak :) bahtiniz açık olsun ..Yas 35 buldugum ilk erkege yapiscam lakin erkek yok.zamkla yapismayi dusunuyorum ben
Sanırım haklısınız .. çevremde kötü ailede büyümüş sevgi açlığını doyuramamis öyle çok kız arkadaşim var ki erkekler daha az etkileniyor sanırım ama kızlar daha hassas varlıklarız ve hata yapmaya da açık hale getiriyor bu durum bizi ben de çok mutlu bir ailede büyümedim üniversite okurken en ufacık ilgiyi aşk sanırdım ben de çok ceremesini çektim bu durumun sonra duruldum kişisel gelişim kitapları okudum okudukça değiştim Allah tan evliliğim o dönemlere denk gelmediMutlu olan insan bir sevgiliye , bir eşe ihtiyaç duymaz. İnsan mutsuzsa geçmişte yaşadıkları hayal kırıklıkları ; çocuk isteme arzusu ,travmalar , ailevi sorunlar, özgüvensizlik , yalnız kalma korkusu , yaşlanınca ne yaparım korkusu , elalem ne der korkusu , ilgi isteği , kıskançlık gibi gibi nedenler (daha çok sayarım) doğrultusunda başlar bu arayışlar malesef.
ne alaka ben 30 um yalnızım mutluyumcular
Ozguveninize bayıldım :) fikriniz varsa alayım yoksa diğer konular müsait zaten vaktinizi boşa almayalim :)ha aynen abla abla. bence yeni gelenler yorum yapmasın ve beslemesin bu trolü. bariz ekşi erkeği buMune troll bu arkadaş. bir şey yapılamaz mı
Size meditasyon uygulamasını indirip yapmanızıda öneririm. Bende kişisel gelişim kitaplarını okurum arada hala okuyorsanız meditasyon yapmanızıda tavsiye ederim yatmadan önce dinleyip ruhumu dinlendirip yattığım zaman pozitif ve zihinde uyanıyorum bu aralar yapamadım ama etkisi yaptıkça artan bir şeydir :)Sanırım haklısınız .. çevremde kötü ailede büyümüş sevgi açlığını doyuramamis öyle çok kız arkadaşim var ki erkekler daha az etkileniyor sanırım ama kızlar daha hassas varlıklarız ve hata yapmaya da açık hale getiriyor bu durum bizi ben de çok mutlu bir ailede büyümedim üniversite okurken en ufacık ilgiyi aşk sanırdım ben de çok ceremesini çektim bu durumun sonra duruldum kişisel gelişim kitapları okudum okudukça değiştim Allah tan evliliğim o dönemlere denk gelmedi
Sizi gayet iyi anlıyorum ama karsıdakı erkek sızın bu sorununuzu anladıkları an kaçıyor ya da kendini Bısey sanıyor. İnancınızı bilemem ama size tavsiyem dua etmeniz. Sızı anlayan dizgin bir ınsna cıkarsın karsınıza. Ben zamanında kimseyi begenemeyen burnu havada bir kızdım. Sızın bu anlattıklarını bende26 yasında basladı tabı cevrenınde etkisiyle. AA bu sefer bir baktım adamlar kendını bir halt sanmaya basladı hıc kendinizi ezdirmeyin onlara bu duygularınızı hıssettırecegınıze Allaha dua edin. Kuldan medet umarsın kendını Bısey sanır ama Allaha a dua edersin duan er gec kabul olurŞimdi biz kızlar 25-26 ya dek o kadar bol nasipli talihli oluyoruz ama sonra bir anda herşey yavaş yavaş tersine dönmeye başlıyor toplum bize yanlış mı telkin veriyor ? Önce yaşın küçük aman uzak dur diyorlar sonra evde kaldin hadi bul birini.. e zaten libido artık iyice bastirilamayacak boyuta geliyor eğer ben özgürüm tavinda değilde tipik bir Türk kiziysaniz biyolojik saat işliyor ne olursa olsun duygusal boşluk günden güne büyüyor sonrası ilk ilgilenen erkege eli yüzü biraz düzgünse duygular hormonlar coşuyor aşk sanıyoruz yahu şunun eğitimi neden üniversitelerde yok duygu aşk evlilik okulu eş secimi öyle onemliki .. gez toz eğlen kariyer yap ne alaka ben 30 um yalnızım mutluyumcular gericiler iticiler bir zahmet yazmayın sadece psikolojik sorgulayıcı bir dertleşme niyetindeyim sevgiler
seninle ağız dalaşına girip seni beslemeyeceğim. ama inşallah ettiğini bulursun. milleti mutsuz etmeye çalışmanın vardır elbet bir cezasıOzguveninize bayıldım :) fikriniz varsa alayım yoksa diğer konular müsait zaten vaktinizi boşa almayalim :)
Birinin şöyle bir sözü vardı erkekler kızların peşinden kosmayin zaten 25 inden sonra onlar sizin peşinizden koşacak :) bahtiniz açık olsun ..
.. gez toz eğlen kariyer yap ne alaka ben 30 um yalnızım mutluyumcular gericiler iticiler bir zahmet yazmayın sadece psikolojik sorgulayıcı bir dertleşme niyetindeyim sevgiler
Verdiğiniz lüzumsuz cevaplarla hatırlıyorum sizi.
"Eşiyle yaşadığı tarafından tüm doyumlara" ulaşmış bir kadın olarak bu konuyu açmanız diğer yorumlarınız kadar gereksiz ve amaçsız.
Şimdi biz kızlar 25-26 ya dek o kadar bol nasipli talihli oluyoruz ama sonra bir anda herşey yavaş yavaş tersine dönmeye başlıyor toplum bize yanlış mı telkin veriyor ? Önce yaşın küçük aman uzak dur diyorlar sonra evde kaldin hadi bul birini.. e zaten libido artık iyice bastirilamayacak boyuta geliyor eğer ben özgürüm tavinda değilde tipik bir Türk kiziysaniz biyolojik saat işliyor ne olursa olsun duygusal boşluk günden güne büyüyor sonrası ilk ilgilenen erkege eli yüzü biraz düzgünse duygular hormonlar coşuyor aşk sanıyoruz yahu şunun eğitimi neden üniversitelerde yok duygu aşk evlilik okulu eş secimi öyle onemliki .. gez toz eğlen kariyer yap ne alaka ben 30 um yalnızım mutluyumcular gericiler iticiler bir zahmet yazmayın sadece psikolojik sorgulayıcı bir dertleşme niyetindeyim sevgiler
Şimdi biz kızlar 25-26 ya dek o kadar bol nasipli talihli oluyoruz ama sonra bir anda herşey yavaş yavaş tersine dönmeye başlıyor toplum bize yanlış mı telkin veriyor ? Önce yaşın küçük aman uzak dur diyorlar sonra evde kaldin hadi bul birini.. e zaten libido artık iyice bastirilamayacak boyuta geliyor eğer ben özgürüm tavinda değilde tipik bir Türk kiziysaniz biyolojik saat işliyor ne olursa olsun duygusal boşluk günden güne büyüyor sonrası ilk ilgilenen erkege eli yüzü biraz düzgünse duygular hormonlar coşuyor aşk sanıyoruz yahu şunun eğitimi neden üniversitelerde yok duygu aşk evlilik okulu eş secimi öyle onemliki .. gez toz eğlen kariyer yap ne alaka ben 30 um yalnızım mutluyumcular gericiler iticiler bir zahmet yazmayın sadece psikolojik sorgulayıcı bir dertleşme niyetindeyim sevgiler
Cem Yılmaz’ın dediği gibi akılla yazılan mesajlar değil bunlar
Kadın yazdıgi hicbirşeyi aklini kullanarak yazmıyor kiEşinin kendisine tecavüz ettiğini söyleyen konu sahibine de " eşiniz sadece ilgi ve sevgi bekliyor " yorumunu yapmıştı zaten kendi dedigine göre eğer sadece 25 26 yaşına kadar kadınlarla olunuyorsa eşinin de kendisini 25 yaşından küçüklerle aldatmasi, kendisiyle işinin bitmiş olmasi lazım. Ama bunları düşünmek hep zekayla oluyor işte anlayışla karşılayalim
kadın değil erkek kendisi :) adım gibi eminim ama kanıtlayamam asdfghjkl. habitatı da başka site (ekşi)Kadın yazdıgi hicbirşeyi aklini kullanarak yazmıyor kiEşinin kendisine tecavüz ettiğini söyleyen konu sahibine de " eşiniz sadece ilgi ve sevgi bekliyor " yorumunu yapmıştı zaten kendi dedigine göre eğer sadece 25 26 yaşına kadar kadınlarla olunuyorsa eşinin de kendisini 25 yaşından küçüklerle aldatmasi, kendisiyle işinin bitmiş olmasi lazım. Ama bunları düşünmek hep zekayla oluyor işte anlayışla karşılayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?