30 yaş duygusal boşluk elime geçen adama yapisayim sendromu

Genel konuşmuşsunuz ama 30lu yaşlarda da iyi adaylar çıkabiliyor.
100 tane berbat aday çıkması mı, bir tane içe sinen çıkması mı?
Geç kalmışlık, biyolojik saat gibi endişelerle yanlış adamlara sarılma olayına katılıyorum.
Keşke düzgün adam denk gelse de o hayal kırıklığı yaşanmasa ama oluyor malesef.
Özellikle de yanlış bir ilişkide zaman kaybederken o ilişkinin yanlış olduğunu çokça umutlanıp güzel hayaller kurduktan sonra fark etmek daha acı

Bu arada biriyle çıkarken bir sürü görücü haberi geliyor. Tabi hayatının adamını bulduğuna inanan ve sadakatli kadın hepsini reddediyor. Ama erkek aynısını yapmıyor.

Bazı insanlar için daha zor bu işler..
Şanssızlık mı kader mi ne bilmiyorum.. veya dediğiniz gibi bu öğretilmiyor, yöntem yanlışlığı yüzünden mi?

Bende durum tam tersi 33 yaşindayim libidom yerlerde eski sevgilimden başka tene dokunsam da keyif tat alamiyorum bende eski günlerimi özlüyorum hoşlansam da adamlarin yaninda o aklima geliyor ağliyorum keşke benim de libidom hormanlarim tavan yapsa

Yuksek libido diyorum yas geciyor diyorum yas 25 evlendim de beyim sagolsun .. tovbe tovbe. Bir cok konuya bu tarz mesajlar yazmissiniz. Siz iyi misiniz acaba libidoyla aklinizi bozmussunuz. Ki ben bir kadinin bu tarz mesajlar yazabileceginr inanmiyorum. Bir de bi mesajinizda her kadinin bir raf ömrü var demissiniz. Pardon kadin markette satilan bir urun mu ki raf omru olsun. Herkes erken evlenmek zorunda degil. Daha dogrusu hayatin tek anlami evlilik degil.

Kesinlikle katiliyorum. Yazim sekli uslup bu asagilama gayet belli ne oldugu. Bir kadin yazmaz boyle. Akli sira burdaki kadinlarla dalga geciyor

arkadaş ekşi sözlük erkeği. yani troll. sırf kadınlara kendilerini kötü hissetsinler diye mesaj atıyor. bahsettiğiniz mesajda da evli olduğunu söylemiş zaten. çok var forumda böyle erkeklerden.

Eksi sozluk erkegi diye bi erkek turu mu var

Eksi sozluk erkegi diye bi erkek turu mu var
var ülkenin abazan, ergen, kadınlara ulaşamadığı için sürekli kadınları aşağılayıp kendilerini üste çıkarmaya çalışan, ne yapsak da kadınları psikolojik olarak etkilesek diye düşünen 89 ıq lu erkeklerini temsil ediyor. yazım şeklinden, içeriğinden çok net tanırım ben. master degreeyim bu konuda

Sadece yaşım gereği 30 lu yaslarda hataya meyilli o kadar çok arkadaşım var ki ben artık nasıl çare bulurum bilemiyorum psikolojiye de ilgim var ve evet evli hamile bir bayanım 2 yillikta evliyim amacım sadece merak ve yardım etme çabası .. bir arkadaşım hoşlandığı erkeğe açıldı 29 yaşında dusunun ve aldığı cevap (!) : "zaten sen ilk değilsin gelip açılanlar oluyor senin gibi ama ben aşık olamıyorum senden hoşlandım ama sevgili olamayız "! Ozguvene bakın ! Ve 30 a yaklaşmış ya da aşmış her bulduğunu aşk sanan öyle çok arkadaşım var ki ..

Yok cik kiviramadinsagdan gerdan kirmayi dene

ya bi yürü. bir de kıvırmış hem ilk mesajda hem burda. hiç utanmanız yok dimi gerçekten işiniz gücünüzde yok. sırf aklınızdaki şablona veri aramak için milletin psikolojisini olumsuz etkilemeye de utanmıyorsunuz. döner durur size vurur inşallah

Yanlış kulvarda master olmuş ama:) kendimi de ifşa edemem ancak dediğiniz gibi olsa hamile kalamazdim sanırım biyolojik olarak mümkün değil :) erkekler bariz ele veriyor kendini ya biri burada kocamın fındık g..tlü ( afedersiniz valla ) alev gibi çıtır bir sevgilisi var napcam bacılarrr türünden birşey yazmıştı bunun gibi mesela

Geldi benim gerici abla :)

Mutlu olan insan bir sevgiliye , bir eşe ihtiyaç duymaz. İnsan mutsuzsa geçmişte yaşadıkları hayal kırıklıkları ; çocuk isteme arzusu ,travmalar , ailevi sorunlar, özgüvensizlik , yalnız kalma korkusu , yaşlanınca ne yaparım korkusu , elalem ne der korkusu , ilgi isteği , kıskançlık gibi gibi nedenler (daha çok sayarım) doğrultusunda başlar bu arayışlar malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…