- 20 Şubat 2019
- 1.357
- 2.599
- 133
- Konu Sahibi powerpuff_girl
-
Kesinlikle katiliyorum. Yazim sekli uslup bu asagilama gayet belli ne oldugu. Bir kadin yazmaz boyle. Akli sira burdaki kadinlarla dalga geciyorben bu yazım dilini ve içeriğini çok iyi tanıyorum. ekşi sözlük erkeği bu. diğer konularına baktım aynı. sevgili pilci kardeş bu kadar da kendinizi belli etmeseniz? diğer konularına bakarsanız bir yerde evli olduğunu söylemiş hatta. biri bunu engellesin
arkadaş ekşi sözlük erkeği. yani troll. sırf kadınlara kendilerini kötü hissetsinler diye mesaj atıyor. bahsettiğiniz mesajda da evli olduğunu söylemiş zaten. çok var forumda böyle erkeklerden.Yuksek libido diyorum yas geciyor diyorum yas 25 evlendim de beyim sagolsun .. tovbe tovbe. Bir cok konuya bu tarz mesajlar yazmissiniz. Siz iyi misiniz acaba libidoyla aklinizi bozmussunuz. Ki ben bir kadinin bu tarz mesajlar yazabileceginr inanmiyorum. Bir de bi mesajinizda her kadinin bir raf ömrü var demissiniz. Pardon kadin markette satilan bir urun mu ki raf omru olsun. Herkes erken evlenmek zorunda degil. Daha dogrusu hayatin tek anlami evlilik degil.
Eksi sozluk erkegi diye bi erkek turu mu varben bu yazım dilini ve içeriğini çok iyi tanıyorum. ekşi sözlük erkeği bu. diğer konularına baktım aynı. sevgili pilci kardeş bu kadar da kendinizi belli etmeseniz? diğer konularına bakarsanız bir yerde evli olduğunu söylemiş hatta. biri bunu engellesin
var ülkenin abazan, ergen, kadınlara ulaşamadığı için sürekli kadınları aşağılayıp kendilerini üste çıkarmaya çalışan, ne yapsak da kadınları psikolojik olarak etkilesek diye düşünen 89 ıq lu erkeklerini temsil ediyor. yazım şeklinden, içeriğinden çok net tanırım ben. master degreeyim bu konudaEksi sozluk erkegi diye bi erkek turu mu var
Yok cik kiviramadinSadece yaşım gereği 30 lu yaslarda hataya meyilli o kadar çok arkadaşım var ki ben artık nasıl çare bulurum bilemiyorum psikolojiye de ilgim var ve evet evli hamile bir bayanım 2 yillikta evliyim amacım sadece merak ve yardım etme çabası .. bir arkadaşım hoşlandığı erkeğe açıldı 29 yaşında dusunun ve aldığı cevap (!) : "zaten sen ilk değilsin gelip açılanlar oluyor senin gibi ama ben aşık olamıyorum senden hoşlandım ama sevgili olamayız "! Ozguvene bakın ! Ve 30 a yaklaşmış ya da aşmış her bulduğunu aşk sanan öyle çok arkadaşım var ki ..
ya bi yürü. bir de kıvırmış hem ilk mesajda hem burda. hiç utanmanız yok dimi gerçekten işiniz gücünüzde yok. sırf aklınızdaki şablona veri aramak için milletin psikolojisini olumsuz etkilemeye de utanmıyorsunuz. döner durur size vurur inşallahSadece yaşım gereği 30 lu yaslarda hataya meyilli o kadar çok arkadaşım var ki ben artık nasıl çare bulurum bilemiyorum psikolojiye de ilgim var ve evet evli hamile bir bayanım 2 yillikta evliyim amacım sadece merak ve yardım etme çabası .. bir arkadaşım hoşlandığı erkeğe açıldı 29 yaşında dusunun ve aldığı cevap (!) : "zaten sen ilk değilsin gelip açılanlar oluyor senin gibi ama ben aşık olamıyorum senden hoşlandım ama sevgili olamayız "! Ozguvene bakın ! Ve 30 a yaklaşmış ya da aşmış her bulduğunu aşk sanan öyle çok arkadaşım var ki ..
Yanlış kulvarda master olmuş ama:) kendimi de ifşa edemem ancak dediğiniz gibi olsa hamile kalamazdim sanırım biyolojik olarak mümkün değil :) erkekler bariz ele veriyor kendini ya biri burada kocamın fındık g..tlü ( afedersiniz vallavar ülkenin abazan, ergen, kadınlara ulaşamadığı için sürekli kadınları aşağılayıp kendilerini üste çıkarmaya çalışan, ne yapsak da kadınları psikolojik olarak etkilesek diye düşünen 89 ıq lu erkeklerini temsil ediyor. yazım şeklinden, içeriğinden çok net tanırım ben. master degreeyim bu konuda
Geldi benim gerici abla :)ya bi yürü. bir de kıvırmış hem ilk mesajda hem burda. hiç utanmanız yok dimi gerçekten işiniz gücünüzde yok. sırf aklınızdaki şablona veri aramak için milletin psikolojisini olumsuz etkilemeye de utanmıyorsunuz. döner durur size vurur inşallah
Mutlu olan insan bir sevgiliye , bir eşe ihtiyaç duymaz. İnsan mutsuzsa geçmişte yaşadıkları hayal kırıklıkları ; çocuk isteme arzusu ,travmalar , ailevi sorunlar, özgüvensizlik , yalnız kalma korkusu , yaşlanınca ne yaparım korkusu , elalem ne der korkusu , ilgi isteği , kıskançlık gibi gibi nedenler (daha çok sayarım) doğrultusunda başlar bu arayışlar malesef.Şimdi biz kızlar 25-26 ya dek o kadar bol nasipli talihli oluyoruz ama sonra bir anda herşey yavaş yavaş tersine dönmeye başlıyor toplum bize yanlış mı telkin veriyor ? Önce yaşın küçük aman uzak dur diyorlar sonra evde kaldin hadi bul birini.. e zaten libido artık iyice bastirilamayacak boyuta geliyor eğer ben özgürüm tavinda değilde tipik bir Türk kiziysaniz biyolojik saat işliyor ne olursa olsun duygusal boşluk günden güne büyüyor sonrası ilk ilgilenen erkege eli yüzü biraz düzgünse duygular hormonlar coşuyor aşk sanıyoruz yahu şunun eğitimi neden üniversitelerde yok duygu aşk evlilik okulu eş secimi öyle onemliki .. gez toz eğlen kariyer yap ne alaka ben 30 um yalnızım mutluyumcular gericiler iticiler bir zahmet yazmayın sadece psikolojik sorgulayıcı bir dertleşme niyetindeyim sevgiler
Eksi sozluk erkegi diye bi erkek turu mu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?