• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaş duygusal boşluk elime geçen adama yapisayim sendromu

Mutlu olan insan bir sevgiliye , bir eşe ihtiyaç duymaz. İnsan mutsuzsa geçmişte yaşadıkları hayal kırıklıkları ; çocuk isteme arzusu ,travmalar , ailevi sorunlar, özgüvensizlik , yalnız kalma korkusu , yaşlanınca ne yaparım korkusu , elalem ne der korkusu , ilgi isteği , kıskançlık gibi gibi nedenler (daha çok sayarım) doğrultusunda başlar bu arayışlar malesef.
Sanırım haklısınız .. çevremde kötü ailede büyümüş sevgi açlığını doyuramamis öyle çok kız arkadaşim var ki erkekler daha az etkileniyor sanırım ama kızlar daha hassas varlıklarız ve hata yapmaya da açık hale getiriyor bu durum bizi ben de çok mutlu bir ailede büyümedim üniversite okurken en ufacık ilgiyi aşk sanırdım ben de çok ceremesini çektim bu durumun sonra duruldum kişisel gelişim kitapları okudum okudukça değiştim Allah tan evliliğim o dönemlere denk gelmedi

ne alaka ben 30 um yalnızım mutluyumcular
f09927dba21.webp

Sanırım haklısınız .. çevremde kötü ailede büyümüş sevgi açlığını doyuramamis öyle çok kız arkadaşim var ki erkekler daha az etkileniyor sanırım ama kızlar daha hassas varlıklarız ve hata yapmaya da açık hale getiriyor bu durum bizi ben de çok mutlu bir ailede büyümedim üniversite okurken en ufacık ilgiyi aşk sanırdım ben de çok ceremesini çektim bu durumun sonra duruldum kişisel gelişim kitapları okudum okudukça değiştim Allah tan evliliğim o dönemlere denk gelmedi
Size meditasyon uygulamasını indirip yapmanızıda öneririm. Bende kişisel gelişim kitaplarını okurum arada hala okuyorsanız meditasyon yapmanızıda tavsiye ederim yatmadan önce dinleyip ruhumu dinlendirip yattığım zaman pozitif ve zihinde uyanıyorum bu aralar yapamadım ama etkisi yaptıkça artan bir şeydir :)

Şimdi biz kızlar 25-26 ya dek o kadar bol nasipli talihli oluyoruz ama sonra bir anda herşey yavaş yavaş tersine dönmeye başlıyor toplum bize yanlış mı telkin veriyor ? Önce yaşın küçük aman uzak dur diyorlar sonra evde kaldin hadi bul birini.. e zaten libido artık iyice bastirilamayacak boyuta geliyor eğer ben özgürüm tavinda değilde tipik bir Türk kiziysaniz biyolojik saat işliyor ne olursa olsun duygusal boşluk günden güne büyüyor sonrası ilk ilgilenen erkege eli yüzü biraz düzgünse duygular hormonlar coşuyor aşk sanıyoruz yahu şunun eğitimi neden üniversitelerde yok duygu aşk evlilik okulu eş secimi öyle onemliki .. gez toz eğlen kariyer yap ne alaka ben 30 um yalnızım mutluyumcular gericiler iticiler bir zahmet yazmayın sadece psikolojik sorgulayıcı bir dertleşme niyetindeyim sevgiler
Sizi gayet iyi anlıyorum ama karsıdakı erkek sızın bu sorununuzu anladıkları an kaçıyor ya da kendini Bısey sanıyor. İnancınızı bilemem ama size tavsiyem dua etmeniz. Sızı anlayan dizgin bir ınsna cıkarsın karsınıza. Ben zamanında kimseyi begenemeyen burnu havada bir kızdım. Sızın bu anlattıklarını bende26 yasında basladı tabı cevrenınde etkisiyle. AA bu sefer bir baktım adamlar kendını bir halt sanmaya basladı hıc kendinizi ezdirmeyin onlara bu duygularınızı hıssettırecegınıze Allaha dua edin. Kuldan medet umarsın kendını Bısey sanır ama Allaha a dua edersin duan er gec kabul olur

Tolstoy insan sevgiyle yasar der. Bu kimin icin cocuguna olan sevgisi, kimisi icin esine, kimisi icin isine, kitaplara, ilme, kimisi icin de Allaha olan sevgidir. Siz hayata erkekle tutundugunuz icin saniyorsunuz ki geri kalan her kes sizin gibi erkekle tutunuyor. Esi olmayanlar mutsuzluktan ölüyor. Bu böyle değil

Birinin şöyle bir sözü vardı erkekler kızların peşinden kosmayin zaten 25 inden sonra onlar sizin peşinizden koşacak :) bahtiniz açık olsun ..

28 yaşındayim yanlış anlaşılmasın ama gayet isi gucu iyi aileden gelen erkekler görüşmek istiyor. O değil hadi ben 28im. Arkadaşımin ablası var 86li taş gibi kız. Evlenip boşandı erkek görmek istemiyor. Gayet kadının peşinde yakışıklı adamlar var.
Yani bu tarz genellemeleri yapan erkekler ve buna inanan kadınlar inanılmaz sığdir. Insanların çevresi ve yaşadığı yere göre değişir. Köy ya da küçük yerlerde böyle olabilir ama güzel şehir ve semtlerde takiliıyorsanız ve güzel bir kadınsanız her yaşta dikkat cekersiniz üzgünüm :)
Ve sizin bu kadınları asagilamanizi da çok vasat buldum. Icsel olarak kıskanç ve mutsuz olduğunuz düşünüyorum. Biraz kaliteyi yukseltin.

Mune Mune Kazen Kazen bende böyle birini diğer arkadaşlarım gibi burada gormek istemiyorum. Sikayet edin kızlar. Kendi mahallelerinde kendileri gibi kadınlarla bunları konuşsunlar.

.. gez toz eğlen kariyer yap ne alaka ben 30 um yalnızım mutluyumcular gericiler iticiler bir zahmet yazmayın sadece psikolojik sorgulayıcı bir dertleşme niyetindeyim sevgiler

Sizde iticisiniz. Bu durumda sizde cevap yazmayın.. İşinize gelmeyen cevaplar istemiyorsaniz konu açmayın yahu

Verdiğiniz lüzumsuz cevaplarla hatırlıyorum sizi.
"Eşiyle yaşadığı tarafından tüm doyumlara" ulaşmış bir kadın olarak bu konuyu açmanız diğer yorumlarınız kadar gereksiz ve amaçsız.

Valla 35 var 35 var. Kimi 35lik var 20liklere taş çıkartır. Saçma sapan genellemeler.
Benim de gördüğüm mesela kaıdnlar kendilerine her yaşta daha iyi bakıyor. Erkekler göbek salıp kelleşirken kadınlar aynı devam ediyor. Bakım ürünü, saç boyası sağolsum😏
Geçeceksiniz bunu yani.
Ben bugün bekar olsam bulurdum gayet 😏

Verdiğiniz lüzumsuz cevaplarla hatırlıyorum sizi.
"Eşiyle yaşadığı tarafından tüm doyumlara" ulaşmış bir kadın olarak bu konuyu açmanız diğer yorumlarınız kadar gereksiz ve amaçsız.

Ayy bu o her yere saçma kocamla doyuma ulastim mesajini kopyala yapıştır yapan kadınmış simdi hatirladim kocasının arkadaşları kızları reddediyormuş falan tamam tamam 😂😂 ya onun olduğunu bilsem cevap yazmaya tenezzul etmezdim üzüldüm elimi yormuşum 😂😂😂

Şimdi biz kızlar 25-26 ya dek o kadar bol nasipli talihli oluyoruz ama sonra bir anda herşey yavaş yavaş tersine dönmeye başlıyor toplum bize yanlış mı telkin veriyor ? Önce yaşın küçük aman uzak dur diyorlar sonra evde kaldin hadi bul birini.. e zaten libido artık iyice bastirilamayacak boyuta geliyor eğer ben özgürüm tavinda değilde tipik bir Türk kiziysaniz biyolojik saat işliyor ne olursa olsun duygusal boşluk günden güne büyüyor sonrası ilk ilgilenen erkege eli yüzü biraz düzgünse duygular hormonlar coşuyor aşk sanıyoruz yahu şunun eğitimi neden üniversitelerde yok duygu aşk evlilik okulu eş secimi öyle onemliki .. gez toz eğlen kariyer yap ne alaka ben 30 um yalnızım mutluyumcular gericiler iticiler bir zahmet yazmayın sadece psikolojik sorgulayıcı bir dertleşme niyetindeyim sevgiler

Bu "30undan sonra kimse sana bakmaz Tek sansin benim" baskisini bana en son 27 yasinda yapti bir erkek arkadasim. Hatta eksi sozlukte bu manada yazilmis yazilar gonderirdi manyak. 31 yasindayim yalnizim yalnizlik o herifin suddetini turlu gerzoluklarini cekmekten yuz Kat daha iyi. Buradan eski sevgilime seslenmek istiyorum: canim o dedigin pismanlik evde kaldim hissi kafami seninle evlenemedim diye taslara vurma filan bunlar gerceklesmedi be kanka insallah cok mutlusundur seni hic ozlemiyorum bana uzak allaha yakin ol kardesim Hadi allaha emanet.

Cem Yılmaz’ın dediği gibi akılla yazılan mesajlar değil bunlar🤣

Cem Yılmaz’ın dediği gibi akılla yazılan mesajlar değil bunlar🤣

Kadın yazdıgi hicbirşeyi aklini kullanarak yazmıyor ki 😂 Eşinin kendisine tecavüz ettiğini söyleyen konu sahibine de " eşiniz sadece ilgi ve sevgi bekliyor " yorumunu yapmıştı🤦‍♀️ zaten kendi dedigine göre eğer sadece 25 26 yaşına kadar kadınlarla olunuyorsa eşinin de kendisini 25 yaşından küçüklerle aldatmasi, kendisiyle işinin bitmiş olmasi lazım. Ama bunları düşünmek hep zekayla oluyor işte anlayışla karşılayalim😂😂

Kadın yazdıgi hicbirşeyi aklini kullanarak yazmıyor ki 😂 Eşinin kendisine tecavüz ettiğini söyleyen konu sahibine de " eşiniz sadece ilgi ve sevgi bekliyor " yorumunu yapmıştı🤦‍♀️ zaten kendi dedigine göre eğer sadece 25 26 yaşına kadar kadınlarla olunuyorsa eşinin de kendisini 25 yaşından küçüklerle aldatmasi, kendisiyle işinin bitmiş olmasi lazım. Ama bunları düşünmek hep zekayla oluyor işte anlayışla karşılayalim😂😂

Töbe ya😂😂😂
Geçmiş mesajlarını bilmiyorum level atlamış arkadaş😂😂

kadın değil erkek kendisi :) adım gibi eminim ama kanıtlayamam asdfghjkl. habitatı da başka site (ekşi) :D

Back
X