eşinin polis olması beni ilgilendirmez.eşin eğitimli.20 yaşındaki çocuğun askere gitsin hele böyle zamanda ondan sonra konuşalım.eşim polis oğlum yok . size çözüm ne olmalı diye sordum cevabınızı bekliyorum. ne yapılmalı.
ben söyleyim . bu işin çözümü yok. biz kabul ettik aman şehitler olmasın diy e çözümü kabul ettik. ama sizler ve kürtler suistimal ettiniz. oğlumda olsa kocamda olsa savaş olmalı ve bitirilmeli. herkes elini taşın altına koyacak artık.
gerçekten keklik gibi avlıyolar. deneyimli olsalar da sonuç değişmez, 5 yerine 2 şehit olur en fazla. biliyosunuz polisleri evlerinde uykularında öldürdüler deneyimli askeri sivilken eşinin yanında vurdular. deneyimli askerlerin dağa gönderilmesi değil mevzu. başka bi yolu başka bi çözümü olmalı. kimsenin kılına zarar gelmeyen. ama ben bilmiyorum ne olması gerektiğini. ve artık çok çok üzgünüm.1 aylık askeri yıllarca dağda savaşmış teröristin önüne çıkarıyorsun. sonuç ortada değilmi. bu kaçıncu şehit. keklik gibi avlıyorlar oralarda.
birileri ülkeyi kaosa sürüklemek istiyor.gerçekten keklik gibi avlıyolar. deneyimli olsalar da sonuç değişmez, 5 yerine 2 şehit olur en fazla. biliyosunuz polisleri evlerinde uykularında öldürdüler deneyimli askeri sivilken eşinin yanında vurdular. deneyimli askerlerin dağa gönderilmesi değil mevzu. başka bi yolu başka bi çözümü olmalı. kimsenin kılına zarar gelmeyen. ama ben bilmiyorum ne olması gerektiğini. ve artık çok çok üzgünüm.
son zamandaki şehit olanlara bakarsan hep rütbeleri yüksek ve terör uzmanı çoğu. yatağında uyuyan polis biri terör uzmanı, malazgirtte şehit olan bin başı , 5 e yakın üstteğmen. bunlar hep donanımlı . ama vuranlar hain , kalleş , arkadan vuruyorlareşinin polis olması beni ilgilendirmez.eşin eğitimli.20 yaşındaki çocuğun askere gitsin hele böyle zamanda ondan sonra konuşalım.
gerçekten keklik gibi avlıyolar. deneyimli olsalar da sonuç değişmez, 5 yerine 2 şehit olur en fazla. biliyosunuz polisleri evlerinde uykularında öldürdüler deneyimli askeri sivilken eşinin yanında vurdular. deneyimli askerlerin dağa gönderilmesi değil mevzu. başka bi yolu başka bi çözümü olmalı. kimsenin kılına zarar gelmeyen. ama ben bilmiyorum ne olması gerektiğini. ve artık çok çok üzgünüm.
ben çıkmadım diyorum. yine bunlar diyorsunuz.yok öcolana sayın dediler yok bilmem ne yaptılar. aman çözüm olsun dedik ilk bunlar karşı çıktı, savaşalım diyoruz yine karşılar. ne istediklerini bilmiyorlar. ebabil kuşlarını bekliyoruz herhal
biz ne diyoruz. içimiz yanmıyormuAllah aşkına yapmayın artık kiminin evladı askerde kiminin eşi akrabası. hepimiz canımız cebimizde yaşıyoruz bu günlerde farkında değilmisiniz? birilerini suçlamaktan, birilerini eleştirmekten vazgeçemiyoruz. ortalık yangın yeri yine tek yürek olamıyoruz. burda sen ona oy verdin, sen bunu destekledin demek hiç birşeyi çözmez. hepsi vatan evladı, hepimizin içi yanıyor.
sözüm sana değil oky. burda acı yarıştıranlara. hepimize.biz ne diyoruz. içimiz yanmıyormu
abla inan seni çok iyi anlıyorum,biliyorum evladın asker. bu iş kimin hatasıysa kabul ama hatayı kabul ettirmek iş çözmüyor onu diyorum. şimdi biri çıksa evet bu iş tamamen benim hatam dese ne olur ne değişir? gidenler geri gelirmi?bizim burada kızdığımız,kendi evlatları askerlik bile yapmamışken başkalarının evlatları üzerine ahkam kesilmesi,evlatlarımız feda olsun denmesi.
Allah a şükür oğlum geçen hafta geldi askerden.ama evlatları şu an askerde olanlar var.yanıyorlar,kavruluyorlar.onları o kadar iyi anlıyorum ki.bu çocuklar silah tutmayı bilmiyor.1 gün eğitim,1 gün atış talimi görüyorlar.nasıl savaşsınlar.abla inan seni çok iyi anlıyorum,biliyorum evladın asker. bu iş kimin hatasıysa kabul ama hatayı kabul ettirmek iş çözmüyor onu diyorum. şimdi biri çıksa evet bu iş tamamen benim hatam dese ne olur ne değişir? gidenler geri gelirmi?
Oky curuk raporu almak icin kendine zarar verenler var. Adam silah tutmak istemiyor ve parmagini kesiyor mesela. Bu da cok cok aci bir tablo malesef.bakın arkadaşımın tanıdığı var . arkadaşım anlattı.
18 yaşındaki oğlu yüksekovaya karakola gitmiş. kadın bitmiş durumda.
o kadına sormak lazım bunu. savaş olsunmu diye.
o kadının durumu iyi değil. oğluna çürük raporu alamıyor. bedellide yapmaıyor askerliğini. hani dedik ya,heppimiz eşitiz diye. nerede eşitlik. sorarım sizlere
hah bak olay aslında tam olarak bu, oğlun gelmiş bana ne terörden diyebilirmisin? acımız ortak işte. asker polis kimse olmasa da insan üzülmez mi? benim eşim polis, batıdayız şimdi, şuan en kötü şey izinlerimiz iptal oldu sadece. ben şimdi o yanan anaları nasıl anlamam, nasıl üzülmem acılarına.Allah a şükür oğlum geçen hafta geldi askerden.ama evlatları şu an askerde olanlar var.yanıyorlar,kavruluyorlar.onları o kadar iyi anlıyorum ki.bu çocuklar silah tutmayı bilmiyor.1 gün eğitim,1 gün atış talimi görüyorlar.nasıl savaşsınlar.
Allah a şükür oğlum geçen hafta geldi askerden.ama evlatları şu an askerde olanlar var.yanıyorlar,kavruluyorlar.onları o kadar iyi anlıyorum ki.bu çocuklar silah tutmayı bilmiyor.1 gün eğitim,1 gün atış talimi görüyorlar.nasıl savaşsınlar.