2013yılında ak parti, şıvan perver, ibrahim tatlıses gibi sanatçılarla ve mesut barzani diyarbakırda yaptığı mitingte önemli adımlar atıldı..
ve iki üç sene boyunca sehitlerimiz olmadı..
ama çözüm süreci devam edilmedi.. 2013 yılında kürt sorunu vardır diyen tayip erdoğan, kürt sorunu yoktur demeye başladı... sen siyasetçi isen eğer, birgün öyle birgün böyle demelisin..
ben karşıyım.. bıyıkları daha yeni terleyen kişilerin, senelerdir eğitim gören pkklılar savaşmasına.. pkk 30 senedir var.. 1990larda çiller dönemindede dağlar bombalandı, sıkı güvenlikler alındı, kökünü kazıyacaz dediler.. ama bugün yine 10 sene 20 sene önce konuşulan konuları konuşuyoruz.. davutoğluda kökünü kazıyacaz diyor.. tıpkı çillerin dediği gibi.
fotoğrafını koyduğum kişi benimle yaşıttı.. 2011 yılında şehit edildi.. sınıf arkadaşlarımın liseden arkadaşıydı(yüksekokul okuduğum için, herkes yine lisedeki arkadaşlarıyla okudu)
ben bu yiğit gençle aynı sıralarda okudum aynı otobüslere bindim aynı sokaklarda yürüdüm.. ölüm ne ona nede başka birine yakışır..
şuan kim hatırlıyor bunu ? ogün ağladı herkes, fatihalar okundu yasinler okundu.. ama bugün kim hatırlıyor bunu..
ama annesinin babasının bacısının kalbinde ateş hiç sönmüyor sönmeyecekte..
bu yüzdende
ANNELER ağlamasın.. Yeter artık..
Eki Görüntüle 1597150