- Konu Sahibi pinkgirl8888
-
gelinlik çok güzel maşallahacaba nerde diktirdiğini özel mesaj atar mısın zizag??????kiralık özel dikim için bence güzel bir fiyat,ben daha sipariş vermedim.bu arada ben de nasipse 30 haziran gelincikiyimm
teşekkür ederim kızlar hepimiz çok güzel olucaz inş :)
eylül özel mesaj yazıcam sana
inşallah canım benim...
kızlar ben heyecanlanmaya başladım ya sizde durumlar nasıl
evet bende canım az kaldı düğüne bende bu ay alacağım gelinliği kına kıyafeti falan iyice heyecan bastı inşallah her şey çok iyi olur hepimiz için...
kızlar balayına gidiyor musunuz gidiyorsanız nereye gideceksiniz ya da nereye gitmeyi düşünüyorsunuz?
sürekli düğünü görüyorum rüyamda :)
ben yazmıştım sanırım senle konuşmuştuk balayımı biz marmarise gidiyoruz
ne güzel canım sen çoğu şeyi hallettin düğünün nerde olacaktı senin canım
kocaelinde kına olacak sonra nikah yapıcaz düğün olmucak ama kına düğün gibi olacak salon kiraladık
ne güzel canım Allah bir ömür mutlu etsin...
amin canım cümlemizi sizinki nerdeydi
biz trabzonda kına istanbul da düğün yapacağız canım...
fiesta garden cafede canım...
hayırlı olsun cnaım çok güzel olur inş
teşekkür ederim kızlar hepimiz çok güzel olucaz inş :)
eylül özel mesaj yazıcam sana
Ne güzel canım sende aramıza katıldın mutluluklar dilerim....
kızlar balayına gidiyor musunuz gidiyorsanız nereye gideceksiniz ya da nereye gitmeyi düşünüyorsunuz?
sağol canım
çok teşekkür ederim,hepimiz mutlu oluruz inşaallah
ya bizde daha ne gelinlik,ne balayı hiçbirşey yok ya..bi türlü ayarlayamadık birşey..siz nereye gidiyorsunuz?Bu arada trabzondasın iyi bilirsin,ben 2 yıl önce karadeniz turuna çıktım,aşık oldum oralara..hele uzungöl!bittim resmen,balayına gelicem dedim,tabi o zaman ortada fol yok yumurta yokneyse şimdi de diyorum ki 5 gün sıkılırız orda,çünkü pek yapıcak birşey yok.orda 2 gün dursak yeter..karadenizde bildiğin başka güzel yerler var mı,ama oteller de önemli,ayder'e de gittim mesela ama otelimizi yetersiz bulmuştuk,sözde bi de en iyi otele getiridk sizi demişlerdi..önerilerini bekliyorum canım,tabi illa karadenz de olmak zorunda değil bildiğin başka yerler de olur..
Bende daha almadım gelinliği. Sadece mekanı tuttuk şimdilik...
Gelinliği mayıs sonu haziran başı gibi almayı düşünüyorum..
Balayı içinde gemi turu düşünüyoruz Yunan adalarına cazip turlar var.
Bu arada ev tutma işini halletiniz mi? Ben onuda mayısta düşünüyorum. Sizce çok geç mi kızlar?
sağol canım
çok teşekkür ederim,hepimiz mutlu oluruz inşaallah
ya bizde daha ne gelinlik,ne balayı hiçbirşey yok ya..bi türlü ayarlayamadık birşey..siz nereye gidiyorsunuz?Bu arada trabzondasın iyi bilirsin,ben 2 yıl önce karadeniz turuna çıktım,aşık oldum oralara..hele uzungöl!bittim resmen,balayına gelicem dedim,tabi o zaman ortada fol yok yumurta yokneyse şimdi de diyorum ki 5 gün sıkılırız orda,çünkü pek yapıcak birşey yok.orda 2 gün dursak yeter..karadenizde bildiğin başka güzel yerler var mı,ama oteller de önemli,ayder'e de gittim mesela ama otelimizi yetersiz bulmuştuk,sözde bi de en iyi otele getiridk sizi demişlerdi..önerilerini bekliyorum canım,tabi illa karadenz de olmak zorunda değil bildiğin başka yerler de olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?