30 Haziran 2012 gelinleri

evet bende canım az kaldı düğüne bende bu ay alacağım gelinliği kına kıyafeti falan iyice heyecan bastı inşallah her şey çok iyi olur hepimiz için...

sürekli düğünü görüyorum rüyamda :)

kızlar balayına gidiyor musunuz gidiyorsanız nereye gideceksiniz ya da nereye gitmeyi düşünüyorsunuz?

ben yazmıştım sanırım senle konuşmuştuk balayımı biz marmarise gidiyoruz

teşekkür ederim kızlar hepimiz çok güzel olucaz inş :)

eylül özel mesaj yazıcam sana

sağol canım

Ne güzel canım sende aramıza katıldın mutluluklar dilerim....

çok teşekkür ederim,hepimiz mutlu oluruz inşaallah

kızlar balayına gidiyor musunuz gidiyorsanız nereye gideceksiniz ya da nereye gitmeyi düşünüyorsunuz?

ya bizde daha ne gelinlik,ne balayı hiçbirşey yok ya..bi türlü ayarlayamadık birşey..siz nereye gidiyorsunuz?Bu arada trabzondasın iyi bilirsin,ben 2 yıl önce karadeniz turuna çıktım,aşık oldum oralara..hele uzungöl!bittim resmen,balayına gelicem dedim,tabi o zaman ortada fol yok yumurta yokneyse şimdi de diyorum ki 5 gün sıkılırız orda,çünkü pek yapıcak birşey yok.orda 2 gün dursak yeter..karadenizde bildiğin başka güzel yerler var mı,ama oteller de önemli,ayder'e de gittim mesela ama otelimizi yetersiz bulmuştuk,sözde bi de en iyi otele getiridk sizi demişlerdi..önerilerini bekliyorum canım,tabi illa karadenz de olmak zorunda değil bildiğin başka yerler de olur..

Bende daha almadım gelinliği. Sadece mekanı tuttuk şimdilik...
Gelinliği mayıs sonu haziran başı gibi almayı düşünüyorum..
Balayı içinde gemi turu düşünüyoruz Yunan adalarına cazip turlar var.
Bu arada ev tutma işini halletiniz mi? Ben onuda mayısta düşünüyorum. Sizce çok geç mi kızlar?

inşallah canım bizde daha gelinlik falan hiçbir şey almadık bu ay alacağız inşallah evet canım uzungöl çok güzel rizede okudum bende aydere gittim epey oteller yetersiz gerçekten biz boluya gitmeyi düşünüyoruz canım mail attı nişanlım akşam cevap bekliyoruz büyük abant otelini düşünüyoruz forumda baktım oraya düşünen epey kişi vardı hayırlısı ben belli olunca yazarım nereye gideceğimizi canım....

Canım siz nerde yapıyorsunuz düğünü nereyi tuttunuz ???Bende almadım gelinliği daha.Ne güzel canım öyle bir fırsatınız varsa bence gidin bende yunanistanı çok merak ediyorum.Ben maddi durum açısından kayınvalidemlerle oturacağım bir süre o yüzden ev bakmayacağız bence bu ayın sonlarında başlasan daha iyi olur canım mutluluklar dilerim....

Eylülcüm posta kutun doluymuş cvbım yarım kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…