• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 Haziran 2012 gelinleri

Teşekkür ederim canım. Tüm güzel dileklerin senin içinde olsun. Hatta hepimiz için :nazar: :)

zizagcım :nazar: senide allah kavustursun. Sana tavsiyem ufak tefek ne varsa yavas yavas al. En azından mutfak ve banyoyu çıkar aradan. Gerçi bitmiyor o ayrı konu ama :1: Büyük eşyaları zaten beraber alırsınız. Ben gelinliğimi 1-1,5 ay kadar öncesinden almayı düşünüyorum. Diktirme istemiyorum. bi kaç model var zaten elimde olan onlara yakın bulmaya çalışıcam

saol canım amin inş. ben baya bişeyi hallettim zaten beyaz eşyayıda almıştık büyük parçalar kaldı gelecek ay ailemle yatak odasınıda alıcaz. gelinlikte benimde aklımda bi kaç model var onların karmasını yaptırıcam sen nerde yaşıyosun istanbul mu

Yok ben antalyadayım. Nikahım burada. Düğün ise izmirde olcak. Kına gecesi ve düğün karışık olcak aslında :) Ama istanbuldan geldik buraya epey 15 sene kadar önce sarıyer de oturuyorduk. Benimde mobilyalarım elektrik süpürge-ütü-küçük fırın birde hani karacanın falan çeyiz setleri varya o kaldı. karar veremiyorum ama hangi çeyiz seti diye :(

Yok ben antalyadayım. Nikahım burada. Düğün ise izmirde olcak. Kına gecesi ve düğün karışık olcak aslında :) Ama istanbuldan geldik buraya epey 15 sene kadar önce sarıyer de oturuyorduk. Benimde mobilyalarım elektrik süpürge-ütü-küçük fırın birde hani karacanın falan çeyiz setleri varya o kaldı. karar veremiyorum ama hangi çeyiz seti diye :(

benim nişanlım izmirde ahh izmir ahh.
ben set almadım onları tek tek beğendim parçaları aldım
çatal bıcak tencere ve çay setlerim ar yıldız
yemek takımım yabancı bi marka şimdi hatırlamıyorum
kahvaltı takımımda öyle yabancı bi marka
cezve ve düdüklüde aryıldız
benim annemin çeyizi ar yıldızdı yıllarca kullandı bende o yüzden aryıldız aldım
tavalarım ve teflonlarımda tefal

Bitmiş bile çok az zamanı kalmıs. Hayırlısıyla geçicek oda. azıcık ümit-azıcık sabır. Ben de izmirliyim . o yuzden düğün orda olcak sonra tekrardan antalya ya :14:
ar-yıldızın bakayım bi sayfasına umarım güzel kampanyalar vardır

bitmiş bile çok az zamanı kalmıs. Hayırlısıyla geçicek oda. Azıcık ümit-azıcık sabır. Ben de izmirliyim . O yuzden düğün orda olcak sonra tekrardan antalya ya :14:
Ar-yıldızın bakayım bi sayfasına umarım güzel kampanyalar vardır

aynen bitmek üzere inş geçsin gitsin. Benimde kınam senin ki gibi olacak düğün kına karışımı
ben herşeyi eminönünden aldım güzel indirimler yaptılar saolsunlar

bende aldım kına geceliğimi.resimlerini koymak istiyorum. burdan yayınlarım ama belli bir mesaj sayısına ulaşmam mı lazım? kına için bindallı ve aksesuarları hepsini 215 tl + iç çamaşırı 35 tl

bende aldım kına geceliğimi.resimlerini koymak istiyorum. Burdan yayınlarım ama belli bir mesaj sayısına ulaşmam mı lazım? Kına için bindallı ve aksesuarları hepsini 215 tl + iç çamaşırı 35 tl

hımm ben bursada bakmıştım 150 filandı ben almayı düşünmüyorum kiralıcam sanırım
kınada ben gelinlik giyicem benim ailem kocaelinde ordaki konu komşu için gelinlik giycem bide benim başka düğünüm olmucak direkt nikahım olacak

benim de aynı işte. nikahım burada olacağı için bende orada gelinlik giyeceğim. buraya gelemeyenler gelinlikle görsün diye. sadece kına yakılırken bindallımı giycem...

benim de aynı işte. nikahım burada olacağı için bende orada gelinlik giyeceğim. buraya gelemeyenler gelinlikle görsün diye. sadece kına yakılırken bindallımı giycem...

ne renk aldın bindallını ben bordo düşünüyorum kadife olabilir

Teşekkür ederim canım. Tüm güzel dileklerin senin içinde olsun. Hatta hepimiz için :nazar: :)

zizagcım :nazar: senide allah kavustursun. Sana tavsiyem ufak tefek ne varsa yavas yavas al. En azından mutfak ve banyoyu çıkar aradan. Gerçi bitmiyor o ayrı konu ama :1: Büyük eşyaları zaten beraber alırsınız. Ben gelinliğimi 1-1,5 ay kadar öncesinden almayı düşünüyorum. Diktirme istemiyorum. bi kaç model var zaten elimde olan onlara yakın bulmaya çalışıcam

amin canım Allah hepimizi mutlu etsin...:nazar::nazar:

$11111111111111.jpg $2222222222222222.jpg $333333333333333333333.jpg

canım bunlar işte benimkiler kırmızıya dair hiç bişey yok :1:

selam kızlar!

ben de bir 30 Haziran gelini olucam inşallah :1: düğünüm ankarada olacak.

valla ben biraz aceleci bi tipim, eh annem de beni destekleyince baya bi işi hallettik :1:

ev aldık, içindeki kiracının çıkmasını bekliyoruz dekorasyon işine girişmek için. bu arada da gelinlik ve beyaz eşya işini hallettik :16: gelinliğim bu aşağıdaki :16:

Eki Görüntüle 366139

gerçi önce daha sade bi gelinlik almıştım açıkhavada kır düğünü gibi olacak diye ama sonradan onu verdim ve bunu aldım. inşallah o zaman kadar kilo milo almam :S

beyaz eşyalarımı da bosh marka aldım. biz evde de onu kullanıyoruz çok memnunuz herkese tavsiye ederim.

yemek takımı vs hep karaca aldım çok hoş modelleri vardı bayıldım! :16:

yazınca fark ettim baya bi iş halletmişiz :1:

bu kadar özeniyoruz uğraşıyoruz inşallah hepimizin düğünü de çok güzel, çok mutlu geçer...

Slm canım. Gelinliğin çok hoş. Sanırım kırık beyaz, bende öyle istiyorum. Üzerinde ki işlemeler çok hoş. Üstü tamamen işleme olup, altının sade olması çok güzel... Çünkü bazen o kadar çok karıştırıyorlar ki. Güle güle giymek nasip olsun.
Benim de beyaz eşyalarım samsung..Geriye hemen hemen mobilyalar kaldı. Tabi ev de tutulmadı daha.

bu kadar özeniyoruz uğraşıyoruz inşallah hepimizin düğünü de çok güzel, çok mutlu geçer...
Hepimizin temennisi bu... İnşallah her şey hayırlısıyla sonuca varır...

Slm canım. Gelinliğin çok hoş. Sanırım kırık beyaz, bende öyle istiyorum. Üzerinde ki işlemeler çok hoş. Üstü tamamen işleme olup, altının sade olması çok güzel... Çünkü bazen o kadar çok karıştırıyorlar ki. Güle güle giymek nasip olsun.

ben aslında daha da sade olması taraftarıydım, önce başka bir gelinlik almıştım ama sonra kamuoyu baskısına dayanamayıp onu iade edip bunu aldım. :1:

bir de bizim bu süreçte annemden başka destekçim yok diyebilirim, nişanlım "her şey senin istediğin gibi olsun" diyip kenara çekiliyor, fikir dahi vermiyor! ailesi de 4 ay önce salon tutulduğundan beridir düğünle ilgili tek laf dahi etmedi her şeyi bizimkiler yaptı :(

kendimi çok yalnız hissediyorum açıkçası :14: heyecanımı paylaşacak, bana destek olacak birilerine ihtiyacım var :14:

Herşey nişanlının da dediği gibi istediğin şekilde olsun. Baktın bunu da beğenmedin iade et gitsin :1: :1::1::1:
Şaka bi yana tabi ki.... gerçekten çok yakışmış. Kısmetinde demek ki o varmış.. Nişanlın azıcıkta olsa fikir verse keşke...İnsan ister yinede onlardan da bir şey duymak.. Canım ailesi konusuna takılma bence. Siz size ait olanları fazlasıyla yerine getirmişsiniz. Herkesin kendi şanı-şöhreti...
Anneden büyük destekçi de hiç bir zaman olmaz... :34:

Back