• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 Haziran 2012 gelinleri

selam kızlar!

ben de bir 30 Haziran gelini olucam inşallah :1: düğünüm ankarada olacak.

valla ben biraz aceleci bi tipim, eh annem de beni destekleyince baya bi işi hallettik :1:

ev aldık, içindeki kiracının çıkmasını bekliyoruz dekorasyon işine girişmek için. bu arada da gelinlik ve beyaz eşya işini hallettik :16: gelinliğim bu aşağıdaki :16:

Eki Görüntüle 366139

gerçi önce daha sade bi gelinlik almıştım açıkhavada kır düğünü gibi olacak diye ama sonradan onu verdim ve bunu aldım. inşallah o zaman kadar kilo milo almam :S

beyaz eşyalarımı da bosh marka aldım. biz evde de onu kullanıyoruz çok memnunuz herkese tavsiye ederim.

yemek takımı vs hep karaca aldım çok hoş modelleri vardı bayıldım! :16:

yazınca fark ettim baya bi iş halletmişiz :1:

bu kadar özeniyoruz uğraşıyoruz inşallah hepimizin düğünü de çok güzel, çok mutlu geçer...

gelinliğini beğendim canım inş düğününde sen de çok güzel olursunuz

selam kızlar!

ben de bir 30 Haziran gelini olucam inşallah :1: düğünüm ankarada olacak.

valla ben biraz aceleci bi tipim, eh annem de beni destekleyince baya bi işi hallettik :1:

ev aldık, içindeki kiracının çıkmasını bekliyoruz dekorasyon işine girişmek için. bu arada da gelinlik ve beyaz eşya işini hallettik :16: gelinliğim bu aşağıdaki :16:

Eki Görüntüle 366139

gerçi önce daha sade bi gelinlik almıştım açıkhavada kır düğünü gibi olacak diye ama sonradan onu verdim ve bunu aldım. inşallah o zaman kadar kilo milo almam :S

beyaz eşyalarımı da bosh marka aldım. biz evde de onu kullanıyoruz çok memnunuz herkese tavsiye ederim.

yemek takımı vs hep karaca aldım çok hoş modelleri vardı bayıldım! :16:

yazınca fark ettim baya bi iş halletmişiz :1:

bu kadar özeniyoruz uğraşıyoruz inşallah hepimizin düğünü de çok güzel, çok mutlu geçer...

güle güle giy canım çok yakışmış baya işlerini halletmişsin ne güzel mutluluklar dilerim...:16::16::16:

ben aslında daha da sade olması taraftarıydım, önce başka bir gelinlik almıştım ama sonra kamuoyu baskısına dayanamayıp onu iade edip bunu aldım. :1:

bir de bizim bu süreçte annemden başka destekçim yok diyebilirim, nişanlım "her şey senin istediğin gibi olsun" diyip kenara çekiliyor, fikir dahi vermiyor! ailesi de 4 ay önce salon tutulduğundan beridir düğünle ilgili tek laf dahi etmedi her şeyi bizimkiler yaptı :(

kendimi çok yalnız hissediyorum açıkçası :14: heyecanımı paylaşacak, bana destek olacak birilerine ihtiyacım var :14:

canım böyle şeyleri dert etme her şey istediğin gibi olduktan sonra zaten memnun olursun bende çok yalnızım ama dert etme eminin çoğu kişi bizim durumumuzdadır...

canım böyle şeyleri dert etme her şey istediğin gibi olduktan sonra zaten memnun olursun bende çok yalnızım ama dert etme eminin çoğu kişi bizim durumumuzdadır...

valla arada basıyolar bana sorma :S
bi de incik cıncık tonla ayrıntısı, uğraşacak şeyi var ya bu işin bir de çalışınca sadece haftasonları yetmiyo...
her şey üst üste geliyo kısacası. artık "bitse de gitsek" diyesim var :1:

bi de incik cıncık tonla ayrıntısı, uğraşacak şeyi var ya bu işin bir de çalışınca sadece haftasonları yetmiyo...

valla kuzum benim bide nişanlım asker daha düğün moduna bile giremedim sen gelinliği bile halletmişin sıkma canını bak

dert etme canım sen düğünü düşün ne kadar mutlu olacağını düşün o zaman bu zorluklar bi anda uçup gidecek aklından Allah kolaylık versin canım...

Eki Görüntüle 381826

buda zigag ın gelinliği
canım arkadaşım çok güzel bi gelin olacaksın Allahın izniyle

gelinlik çok güzel maşallah:nazar:acaba nerde diktirdiğini özel mesaj atar mısın zizag??????kiralık özel dikim için bence güzel bir fiyat,ben daha sipariş vermedim.bu arada ben de nasipse 30 haziran gelincikiyimm:16::16::16::21::21:

Gerçekten çok hoş.... Allah'ın izniyle güle güle giy canım

gelinlik çok güzel maşallah:nazar:acaba nerde diktirdiğini özel mesaj atar mısın zizag??????kiralık özel dikim için bence güzel bir fiyat,ben daha sipariş vermedim.bu arada ben de nasipse 30 haziran gelincikiyimm:16::16::16::21::21:

evet canım çok güzel bir gelinlik eminim sende çok güzel olacaksın...:16::16:

teşekkür ederim kızlar hepimiz çok güzel olucaz inş :)

eylül özel mesaj yazıcam sana

Back