• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 Haziran 2012 gelinleri

15. hafta içinde yani 14 hafta 3 günlük. :) 3 ay 12 hafta değil canım 13 hafta (ay 30 ve 31 çekiyor ya) bir de hamilelik son regl tarihine göre hesaplanıyor. 21 haziran son regl tarihim 30 haziran düğün. 30 hazirandan hesaplama, 21 hazirandan hesapla. Öyle oluyormuş bunun hesabı, doktor dedi.

10 gün haziran + 31 gün temmuz + 31 gün ağustos + 29 gün eylül = 101 gün 101 / 7 = 14 hafta +3 gün :)

hmm anladım canım sağol açıklaman için,hamilelik hesabı hakkında hiçbir fikrim yok tabi nerden bileyim:))
sağlıkla gelsin bebişin inşaallah..

o zaman bi soru sorayım,kadınlar bebeklerini gerçekte 9 ay 10 gün veya 40 hafta taşımıyor o zaman ...?? çünkü son regl tarihine göre olunca fazladan günler oluyor elimizde..

Son düzenleme:
hmm anladım canım sağol açıklaman için,hamilelik hesabı hakkında hiçbir fikrim yok tabi nerden bileyim:))
sağlıkla gelsin bebişin inşaallah..

o zaman bi soru sorayım,kadınlar bebeklerini gerçekte 9 ay 10 gün veya 40 hafta taşımıyor o zaman gerçekte...?? çünkü son regl tarihine göre olunca fazladan günler oluyor elimizde..

Evet aynı şeyi ben de düşündüm. Hesap 40 haftaya göre yapılıyor ama gerçekte öyle olmuyor. Daha az oluyor. Ben ilk gece hamile kalmış olsam bile gerçekte 13 hafta anca ediyor.

Back