30 Haziran 2012 gelinleri

gelinliğini beğendim canım inş düğününde sen de çok güzel olursunuz

güle güle giy canım çok yakışmış baya işlerini halletmişsin ne güzel mutluluklar dilerim...

canım böyle şeyleri dert etme her şey istediğin gibi olduktan sonra zaten memnun olursun bende çok yalnızım ama dert etme eminin çoğu kişi bizim durumumuzdadır...

canım böyle şeyleri dert etme her şey istediğin gibi olduktan sonra zaten memnun olursun bende çok yalnızım ama dert etme eminin çoğu kişi bizim durumumuzdadır...

valla arada basıyolar bana sorma :S
bi de incik cıncık tonla ayrıntısı, uğraşacak şeyi var ya bu işin bir de çalışınca sadece haftasonları yetmiyo...
her şey üst üste geliyo kısacası. artık "bitse de gitsek" diyesim var

valla kuzum benim bide nişanlım asker daha düğün moduna bile giremedim sen gelinliği bile halletmişin sıkma canını bak

dert etme canım sen düğünü düşün ne kadar mutlu olacağını düşün o zaman bu zorluklar bi anda uçup gidecek aklından Allah kolaylık versin canım...

güle güle giy canım ne güzel hallettin resmi var mı peki gelinliğinin merak ettim...

bi yerle anlaştım kiralık dikilecek bana göre 1800 olacak yükleyebilirsem deniyim resmi yüklemeyi

resim yüklemeyeyi başaramadım işyeri bağlantım izin vermiyo içerik yüklememe

Eki Görüntüle 381826

buda zigag ın gelinliği
canım arkadaşım çok güzel bi gelin olacaksın Allahın izniyle

gelinlik çok güzel maşallahacaba nerde diktirdiğini özel mesaj atar mısın zizag??????kiralık özel dikim için bence güzel bir fiyat,ben daha sipariş vermedim.bu arada ben de nasipse 30 haziran gelincikiyimm

Gerçekten çok hoş.... Allah'ın izniyle güle güle giy canım

gelinlik çok güzel maşallahacaba nerde diktirdiğini özel mesaj atar mısın zizag??????kiralık özel dikim için bence güzel bir fiyat,ben daha sipariş vermedim.bu arada ben de nasipse 30 haziran gelincikiyimm

evet canım çok güzel bir gelinlik eminim sende çok güzel olacaksın...

teşekkür ederim kızlar hepimiz çok güzel olucaz inş :)

eylül özel mesaj yazıcam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…