- Konu Sahibi pinkgirl8888
-
Teşekkür ederim canım. Tüm güzel dileklerin senin içinde olsun. Hatta hepimiz için:)
zizagcımsenide allah kavustursun. Sana tavsiyem ufak tefek ne varsa yavas yavas al. En azından mutfak ve banyoyu çıkar aradan. Gerçi bitmiyor o ayrı konu ama Büyük eşyaları zaten beraber alırsınız. Ben gelinliğimi 1-1,5 ay kadar öncesinden almayı düşünüyorum. Diktirme istemiyorum. bi kaç model var zaten elimde olan onlara yakın bulmaya çalışıcam
Yok ben antalyadayım. Nikahım burada. Düğün ise izmirde olcak. Kına gecesi ve düğün karışık olcak aslında :) Ama istanbuldan geldik buraya epey 15 sene kadar önce sarıyer de oturuyorduk. Benimde mobilyalarım elektrik süpürge-ütü-küçük fırın birde hani karacanın falan çeyiz setleri varya o kaldı. karar veremiyorum ama hangi çeyiz seti diye
bitmiş bile çok az zamanı kalmıs. Hayırlısıyla geçicek oda. Azıcık ümit-azıcık sabır. Ben de izmirliyim . O yuzden düğün orda olcak sonra tekrardan antalya ya
Ar-yıldızın bakayım bi sayfasına umarım güzel kampanyalar vardır
bende aldım kına geceliğimi.resimlerini koymak istiyorum. Burdan yayınlarım ama belli bir mesaj sayısına ulaşmam mı lazım? Kına için bindallı ve aksesuarları hepsini 215 tl + iç çamaşırı 35 tl
benim de aynı işte. nikahım burada olacağı için bende orada gelinlik giyeceğim. buraya gelemeyenler gelinlikle görsün diye. sadece kına yakılırken bindallımı giycem...
mürdüm rengi diyorlar ya oyle benimkisi. Dur bakayım resim ekleyebilcekmiyim.
Teşekkür ederim canım. Tüm güzel dileklerin senin içinde olsun. Hatta hepimiz için:)
zizagcımsenide allah kavustursun. Sana tavsiyem ufak tefek ne varsa yavas yavas al. En azından mutfak ve banyoyu çıkar aradan. Gerçi bitmiyor o ayrı konu ama Büyük eşyaları zaten beraber alırsınız. Ben gelinliğimi 1-1,5 ay kadar öncesinden almayı düşünüyorum. Diktirme istemiyorum. bi kaç model var zaten elimde olan onlara yakın bulmaya çalışıcam
Eki Görüntüle 364304 Eki Görüntüle 364305 Eki Görüntüle 364306
canım bunlar işte benimkiler kırmızıya dair hiç bişey yok
bende çok beğendim güle güle giy inş.Eki Görüntüle 364304 Eki Görüntüle 364305 Eki Görüntüle 364306
canım bunlar işte benimkiler kırmızıya dair hiç bişey yok
çok güzeller mutluluklar dilerim güle güle giy...
bende çok beğendim güle güle giy inş.
Hepimizin temennisi bu... İnşallah her şey hayırlısıyla sonuca varır...bu kadar özeniyoruz uğraşıyoruz inşallah hepimizin düğünü de çok güzel, çok mutlu geçer...
Slm canım. Gelinliğin çok hoş. Sanırım kırık beyaz, bende öyle istiyorum. Üzerinde ki işlemeler çok hoş. Üstü tamamen işleme olup, altının sade olması çok güzel... Çünkü bazen o kadar çok karıştırıyorlar ki. Güle güle giymek nasip olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?