- Konu Sahibi pinkgirl8888
-
inş canım inş. otele baktın mı fikrini merak ediorum
baktım canım güzelmiş baya odalar ferah umarım her şey istediğiniz gibi olur...
inş canım umarım sizde istediğiniz gibi bi yer bulursunuz
inş canım umarım sizde istediğiniz gibi bi yer bulursunuz
baktım canım güzelmiş baya odalar ferah umarım her şey istediğiniz gibi olur...
sende mi istanbul a gelin oluyorsun?
ben zaten burda yaşıyorum yani istanbulda nişanlımda burda aynı mahalledeyiz aynı işyerinde çalışıyoruz
ne güzel sık sık görüyorsunuz birbirinizi özendim doğrusuAllah mesut etsin canım her şeyin gönlünce olsun...
evt ama şimdi askerde uzun zamandır görmüyorum
ne kadar kaldı gelmesine peki canım?
69 gün kaldı çok şükür ki kısa dönemdi mayısın 17sinde gelicek istanbulda hangi semte gelin olacaksın nerd eoturcaksınız yani
Allah kavuştursun canım eyüpte oturacağım sen hangi semtte oturacaksın canım?
başakşehirdeyiz biz baya uzak :)
istanbulu bilmediğim için pek anlamıyorum mesafeleri
ay gelince öğrenirsin ben hiç sevmiyorum istanbulu siz nasıl tanıştınız nişanlınla baya uzaktasın okul arkadaşı filan mı
biz internette tanıştık bende sevmem herhalde istanbulu çok kalabalık özellikle trafiğini herhalde...
evet maalesef trafik çok fazla ve çok can sıkıcı bizim hayalimiz küçük bi yerde yaşamak ve istanbula sadece gezmek için gelmek
umarım gerçekleştirirsiniz hayalinizi canım
Teşekkür ederim canım. Tüm güzel dileklerin senin içinde olsun. Hatta hepimiz içinmutluluklar dilerim canım bende nisan başı istanbul a gideceğim ozaman nikah günü alacağız 27 haziran gibi düşünüyoruz ama
kızlar benimde nikahım 30 haziranda kınam 29 haziranda ve 343. dönem asker yareniyim tek başıma bişeyler yapmaya çalışıyorum askerim gitmeden aldığımız şeyler var ama bi çoğunu askerim gelince alıcaz siz ne alemdesiniz gelinliğe ne zaman başlıyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?