30.haftalık bebeğimi kaybettim lütfen yardım:((((

bende bebeğimi doğduktan 4 saat sonra kaybedenlerdenim..amin cnm allah isteyenlerin kucağını hayırlısıyla boş bırakmasın inşallah..

başın sağolsun canım bende 29 haftalık bebeğimi 11 ocakta kaybettim otopsi yaptırmadım bebeğim ters olmasına rağmen 18 saat sancı çekip normal doğum yaptım o an sezeryana alın istedim ama olmaz dediler.çok zor bi durum ben hala günleri sayıyorum 94 gün oldu bebeğimi kaybedeli.en az 6 ay bekle dediler ama ters bişey olmazsa mayısta bırakmayı düşünüyorum.bu arada testlerim yapıldı henüz almadım sonuçlarını kan pıhtılaşması ve genetik yaptırdım inşallah bi sıkıntı çıkmaz tekrar kalırız hamile.herkes biliyoruz kolay değil diyo ama yaşamayan kimsede ne kadar zor olduğunu bilmiyo.Allah sabırlar versin ben yaklaşık 50 gün hep ağladım hergün şimdi daha iyiyim ezan sesini her duyduğumda Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et benada tüm isteyenlerede diyorum inşallah bizde tekrar hamile oluruz.ilk bebekte genelde yapmıyolar bu testleri belki biliyosundur sende ama toparlan bi 40ın çıksın bence tedavine başla

canım ben aranıza yeni katıldım.bende 24.haftada doğum yaptım 25 martta bebeğimi kaybettim sadece 1ay yasadı göremedim dokunamadım kokusunu alamadım canım çok acıyor ama elden birşey gelmiyor allah bu durumu yaşayanlara sabır versin seni çok iyi anlıyorum.inş tekrar çocuk sahibi olursun da acılar biraz olsun diner.sabırlı ol doktorunu dinle 6ay öyle yada böyle geçer .