• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30.haftalık bebeğimi kaybettim lütfen yardım:((((

canım ya allah sabır versin bende 8 ay önce 21 haftalık ikizlerimi kaybettim doktor bana 6 ay korun dedi ama ben 4 ay korundum bir türlü hamile kalamadım her işte vardır bir hayır allah tez zamanda bebeğini kaybetmiş tüm annelere hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebekler versin benimki normal doğum olmasına rağmen 6 ay dedi bence sen en az 1 yıl korun sezeryan biraz geç iyileşiyor. insan kaybedince deli gibi istiyor seni çok iyi anlıyorum allah yardımcımız olsun......

bende bebeğimi doğduktan 4 saat sonra kaybedenlerdenim..amin cnm allah isteyenlerin kucağını hayırlısıyla boş bırakmasın inşallah..

annemi 9 ay önce kaybettim annemin acısını biraz olsun dindirmek için bebek yapmaya karar verdim ilk denememizde oldu çok şükür dediğim gibi bu bebek hem bana hemde aileme çok iyi gelmişti taki 30.uncu haftam bitmek üzereydi doktor kontrolüm vardı doktora gittğimde doktor bebeğimin karnımda öldüğünü söyledi dünya başıma yıkılmıştı daha 1 hafta önce almıştık bütün kıyafetlerini odasını herşeyi hazırdı sadece onu bekliyordum sezaryen doğumla bebeğimi aldılar otopsiye göndermek istemedik çünkü annem ölmeden önce çok istedi torununu görmeyi eşimde bebeği annemin üzerine gömdü doktor 6 ay sonra tekrar bebek yaparsın dedi benim sormak istediğim aranızda yada cevrenizde varmı sezaryenla ölü doğum yaparak tekrardan bebek sahibi olanlar 2 .inci gebeliğinde dikişinde doğumunda skıntı yaşayanınız varmı öyle çok ihtiyacım varki bebeğe bian önce anne olmak bütün acılarımı onunla dindirmek istiyorum 6 ay nasıl gecer bilmiyorum daha kısa sürece etrafınızda varmı doğum yapan cevaplarınıza çok ihtiyacım var

başın sağolsun canım bende 29 haftalık bebeğimi 11 ocakta kaybettim otopsi yaptırmadım bebeğim ters olmasına rağmen 18 saat sancı çekip normal doğum yaptım o an sezeryana alın istedim ama olmaz dediler.çok zor bi durum ben hala günleri sayıyorum 94 gün oldu bebeğimi kaybedeli.en az 6 ay bekle dediler ama ters bişey olmazsa mayısta bırakmayı düşünüyorum.bu arada testlerim yapıldı henüz almadım sonuçlarını kan pıhtılaşması ve genetik yaptırdım inşallah bi sıkıntı çıkmaz tekrar kalırız hamile.herkes biliyoruz kolay değil diyo ama yaşamayan kimsede ne kadar zor olduğunu bilmiyo.Allah sabırlar versin ben yaklaşık 50 gün hep ağladım hergün şimdi daha iyiyim ezan sesini her duyduğumda Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et benada tüm isteyenlerede diyorum inşallah bizde tekrar hamile oluruz.ilk bebekte genelde yapmıyolar bu testleri belki biliyosundur sende ama toparlan bi 40ın çıksın bence tedavine başla

canım ben aranıza yeni katıldım.bende 24.haftada doğum yaptım 25 martta bebeğimi kaybettim sadece 1ay yasadı göremedim dokunamadım kokusunu alamadım canım çok acıyor ama elden birşey gelmiyor allah bu durumu yaşayanlara sabır versin seni çok iyi anlıyorum.inş tekrar çocuk sahibi olursun da acılar biraz olsun diner.sabırlı ol doktorunu dinle 6ay öyle yada böyle geçer .

Back