30. haftada tetenoz aşısı

yeldacinar35

küçük adamım
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
1.129
1
arkadaşlar az önce sağlık ocağından aradılar ben tetnoz aşısı olmadım mutlaka olmama gerekşyormuş doktoruma sordum çok önemli değil olmasanda olur dedi benimde bilidiğim 30 hafta ve sonrasında yapılan tetnoz aşısı erken doğuma neden oluyormuş napiim kararsız kaldım tecrübeli arkadaşlar bana bir akıl verin lütfen

benim drumda olmasan da olur demişti o yüzden yaptırmamıştım aşıyı geçende 30 haftalıkken sağlık ocağına gittiğimde sordular oldun mu aşı diye bende hayır deyince zamanında geçmiş zaten bu haftadan sonra yapılmaz demişti şuan da 32 haftalık oldum..

artık yaptırmayın bence baya bi geç kalınmış
tetanoz aşısı bence önemli ben oldum keşke önceden olsaydınız

arkadaslarr adetim 1 gün gectiginde kan werdim sonuc 17 cıktı simdi 3 gün gecti we hala adet olmadım ama deger cok mu az herkesin daha yüksekti idrar testine daha erken mi siz tecrübelisiniz bana yardım edin nolur hamilemiyim

Ben ikinci dozumu yaptırmıstım 30.haftam da kızlar.Ama siz geç kalmıssınız evet ama yinede Dr.unuza bir orsanız vurulabılıyormu diye.

arkadaslarr adetim 1 gün gectiginde kan werdim sonuc 17 cıktı simdi 3 gün gecti we hala adet olmadım ama deger cok mu az herkesin daha yüksekti idrar testine daha erken mi siz tecrübelisiniz bana yardım edin nolur hamilemiyim

Canım bir dene bakalım ama sabah erken hiçbir şey yemeden once ve ilk idrarınla yap testi.Hadi bakalım istiyorsan umarım hamilesindir.

beta 17 cıktı cok mu düşük ama adetim de hala gelmedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…