Hiç farketmez istersen sabah istersen akşam yap. Günler ilerledikçe squat sayısı da artıyor mesela 100 defa yapıcaksan 50sini sabah 50sini akşam yapabilirsin. O zaman bize kolay gelsin diyorumben varım da akşamları yapcaz demi:)
aynen ya çok byük bir artışHiç farketmez istersen sabah istersen akşam var. Günler ilerledikçe squat sayısı da artıyor mesela 100 defa yapıcaksan 50sini sabah 50sini akşam yapabilirsin. O zaman bize kolay gelsin diyorum
Bakalım 1 ay sonrasında ne olucazvuhuu ilk günü yaptım canım çıktı daha şimdiden hayırlısı
süper yaa bayıldım böyle olcez demek oleySquat vücudumuzun alt bölgesinindeki yağları eritmemize yardımcı olan birsürü kası çalıştıran ve sıkılaştıran bir çömelme hareketidir. Bu hareketi yapınca 1 ay sonunda daha sıkı bacaklara, basensiz sıkı bir kalçaya sahip olabilirsin. Şöyle squat yapabilirsin;
Eki Görüntüle 1575790
Squat öncesi ve sonrası;
Eki Görüntüle 1575791
çok iyi canım. ben de yukarıda videosunu attığım programı uyguladım 55 squatımı da yaptım hala biraz nefes nefeseyim2.günü de tamamladım kıslar yihuu
vaay sen 6. günde misin:)çok iyi canım. ben de yukarıda videosunu attığım programı uyguladım 55 squatımı da yaptım hala biraz nefes nefeseyim