30 dan sonra sekreterlik

Ben tam 30 yaşımda girdim iş hayatına. 2 yıldır aktif olarak çalışıyorum. İşletme mezunuyum zamanında başvurduğum yerlerden hiç biri dönmedi. Muhasebeden satış danışmanlığına kadar. Evlendim kızımı büyüttüm tekrar şansımı denedim ve oldu. Muhasebeci olarak başladım. Bir buçuk sene süründüm ama şuan kurumsal bir şirkette çalışıyorum. Çok memnunum.
Ne güzel özellikle ilk işin mi neden bu zamana kadar çalışmadın vs vs

Ne güzel özellikle ilk işin mi neden bu zamana kadar çalışmadın vs vs
İlk işime 30 yaşımda girdim. Mezun olduğumda görüşmelerim oldu. Epeyde oldu ama deneyim yok diye olmadı hiçbiri. O sıra evlendim kızım oldu. En son pandemide online ders aldım muhasebe üstüne o şekilde işe girdim en azından alt yapım var diye. Biraz tecrübe edindim çalıştığım yerde şartlarım ağırdı. Başka bi yerle görüştüm orda başladım. Toplamda 2 yıldır iş hayatındayım.

Ben tam 30 yaşımda girdim iş hayatına. 2 yıldır aktif olarak çalışıyorum. İşletme mezunuyum zamanında başvurduğum yerlerden hiç biri dönmedi. Muhasebeden satış danışmanlığına kadar. Evlendim kızımı büyüttüm tekrar şansımı denedim ve oldu. Muhasebeci olarak başladım. Bir buçuk sene süründüm ama şuan kurumsal bir şirkette çalışıyorum. Çok memnunum.
Muhasebe tecrübeniz yoktu anladığım kadarıyla,ilk işe başladığınız yerde mi öğrendiniz muhasebeyi

Merhaba 30 yaşından sonra sekreterlik ve ilk iş mantıklı olur mu zorlukları var mı
Bence sıkıntılı değil gayet yapılır 30 yaş geç bir yaş değil. Sadece işverenle iş tanımını çok iyi konuşmalısınız. Bizim ülkede malum iş sınırını gereksiz genişletirler. Sekreter diye girip temizlik işi yapan çay getir götürü yapan o kadar çok ki. Belki yapmışsınızdır nacizane yazayım dedim.Bunları önden konuşmakta fayda var .

Bence sıkıntılı değil gayet yapılır 30 yaş geç bir yaş değil. Sadece işverenle iş tanımını çok iyi konuşmalısınız. Bizim ülkede malum iş sınırını gereksiz genişletirler. Sekreter diye girip temizlik işi yapan çay getir götürü yapan o kadar çok ki. Belki yapmışsınızdır nacizane yazayım dedim.Bunları önden konuşmakta fayda var .
Çok doğru sınırı çizmek lazım

32 yaşında hosteslige yeni baslayan bi arkadaşım var. Bedenen sekreterlik daha yorucu değil.yapilir. 30 yaşta ne var ki ayrıca?

X