- 24 Haziran 2016
- 7.259
- 26.209
- 548
Ikimizin de ayni zamana denk geldi bizimkide bugün kesin yapacak ama nereye ama nasıl ama da ama işte.
Hadi ikimizde güzel şeyler anlatalım inşallah.
Bencede bir hafta sonra hadi gece bezleri de çıksın.Ay inşallah bziim bugün 4. Günümüz bence iyi gdiiyoruz ama ben haftaya yatağında gece bezi çıkaracak su haftayı bı atlatalimda bence yavaştan onlard anliyo olayi
Ikimizin de ayni zamana denk geldi bizimkide bugün kesin yapacak ama nereye ama nasıl ama da ama işte.
Hadi ikimizde güzel şeyler anlatalım inşallah.
Evet çok seviniyor el cirpiyo suyla oynatirirm biraz ona dedim eğer kakani yaparsan tuvalete daha çok suyla oynaticam seni tam diyoBencede bir hafta sonra hadi gece bezleri de çıksın.
Seninki de cok mutlu oluyor mu çişini tuvalete yapınca
Gözümde canlanıyor sen anlatırken cok tatli yaEvet çok seviniyor el cirpiyo suyla oynatirirm biraz ona dedim eğer kakani yaparsan tuvalete daha çok suyla oynaticam seni tam diyo
Biz daha yol alamadık pek, hiç tuvalete veya banyoya yapmadı.Sabah 1 kere parkeye yaptı, gerisinde hep altına yaptı, dua edin bizim içinde. Sizin adınıza sevindimBugün hep yaptı çişini banyoya daha kaka yapmadı uykudan kalkınca bezi kuru ama şimdi tetikteyim korkuyorum kakayi yapicak diyede soruyorum gidiyoruz lazimliga oturtuyorum kalkiyo istemiyoşuan tutuyo kendisini bence akşama yapar ama o an onu anlamam önemli inslallah kacirmam.
Siz naptiniz durumlar nasıl ?
@Ada-anne siz naptiniz nasıl gidiyor ??
Biri daha vardı adı neydi
Acaba hazirmi değil konusuyormuydu. Ya şöyle yapsanız hani ödül vericem yada sevinin el çırpın . Oda mutlu olsun . Acaba doğru zmanimi takip edemiyorsun mesela yarım saatte bir alıp götür tuvalete onunla beraber cisss cisss deyin biz öyle başladık. Çise başlasa geriside gelir yavastanBiz daha yol alamadık pek, hiç tuvalete veya banyoya yapmadı.Sabah 1 kere parkeye yaptı, gerisinde hep altına yaptı, dua edin bizim içinde. Sizin adınıza sevindim
Kelime var cümle yok konuşma olarak,hazır olmayabilir deniyeceğim 1 süre daha bakalım artıkAcaba hazirmi değil konusuyormuydu. Ya şöyle yapsanız hani ödül vericem yada sevinin
İann benmkiside öyle yani cisi.gekince söylemiyor ben götürüyorum yapıyor yada soruyorum sık sıkKelime var cümle yok konuşma olarak,hazır olmayabilir deniyeceğim 1 süre daha bakalım artık
Canım saat geç oldu ama ben kahve içmiştim bulaşık falan vardı yıkadım anca geçtim yatağıma şuan oğlum bezli demin çise kaldırdım bezine yine çişini yapmamış maşallah ama uykulu yapmadı cisinide kuzucum miziklandiya gece işini nasıl yapicaz diyelim ki açtık bezleri. Sende taktın mi ??Bugün düne göre daha iyiydik.
Su an için 2 tane problem kaldi.
1 tanesi uyanır uyanmaz tuvalete gidemeden kiyafetine çiş yapıyor.
2. Si kaka ne zaman yapacak?
Dunden beri hiç kaka yapmadı. Tuvalete de hic yapmadı.
Ilk izlenim çok önemli.
Yarın ola hayrola
Benimki uyuyalı 2 saat oldu gidip bakayım bez falan yokCanım saat geç oldu ama ben kahve içmiştim bulaşık falan vardı yıkadım anca geçtim yatağıma şuan oğlum bezli demin çise kaldırdım bezine yine çişini yapmamış maşallah ama uykulu yapmadı cisinide kuzucum miziklandiya gece işini nasıl yapicaz diyelim ki açtık bezleri. Sende taktın mi ??
Benimki uyuyalı 2 saat oldu gidip bakayım bez falan yok
Gidip takayım nolur nolmaz
Huysuzlanir mi acaba ?Benimkide saat 10 da uyudu işte ben taktım ama hala kuru cesaret edemedin dimi şimdi bı çise kaldirsan bakalım napicak bence cisi gelmiştir annesi
Bence dene yoksa nasıl alisicaklarki benimki ayakta uyuyodu yavrum ya kiyamadim yicektim onu az kalsınHuysuzlanir mi acaba ?
Ayy dur bir deneyeyim
Günaydın çok sevindimBugün bizim için milat.
Sabah bezi kuru uyandi bu demek oluyor ki artık bezsizligi kabul etmeye başladı.
Tutma kaslari devreye girdi
Biraz once yanına gittim bezini caktirmadan çıkarayım uyurken, gece bez taktığımı anlamasın dedim .
Ama yakalandım uyandi hemen.
Neyse bezi çıkardım.
Çişin gelirse söyle oğlum yatagimiza yapmayalım pis olur buralar yoksa dedim.
Tamam dedi.
Sonra 5 dakika yatak keyfinden sonra anne cisim geldi dedi.
Nasil sevindim
Hemen gittik tuvalete yaptı çişini.
4. Gün den güzel bir başlangıç.
Bugün kaka da hallolur inşallah daha onu göremedik
Ama düşünceleri aynıdır emin ol kuzu.Günaydın çok sevindimbizim bezimiz ıslaktı ama olsun yılmak yok. Seninkisi konuştuğu için daha iyi ifade eder kendisini tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?