Nasıl yaptınız3 yas biraz gec wc eğitimi icin.Ben iki cocugumuda 14aylikken bezden kurtardim.Uzmanlar falan felan diyorda, cocuk nekadar gec tuvalet egitimine baslarsa okadar zor bir surec oluyor.
Ne yapsak acaba ayında bir değişiklik yapma bir şansımız da yok geri de kuculemiyor ki bunlar.3 yas biraz gec wc eğitimi icin.Ben iki cocugumuda 14aylikken bezden kurtardim.Uzmanlar falan felan diyorda, cocuk nekadar gec tuvalet egitimine baslarsa okadar zor bir surec oluyor.
Bizimki gibiKonuşuyor denemez kelimelerimiz var ama cümleye geçmedik
Kız demedik mi birlikte başlayacak diye eee nasılsınız nabersinizBen de bu kiye bana kizdi diye bakinip duruyorum
Eğitimde olduğunu bilsem ilk başta seni etikerdim ne bileyim.
Gel gec kalmadın merak etme
Şimdi yemek yediircem korkuyorum büyük tuvaletini yapar diye sabah gittik yapmadı beş dakka sonra yaptı. Ama sanırım cesaret gerekli bunada 17 aylık bayağı küçük konusuyormuydu çocuklarınız o dönemdeBen cocuk egitim merkezinde de anket doldurmustum bu kouyla ilgiliTek sart wc egitimi basladimi tum bezler atiliyor ve bir daha bez baglanmiyor bebege.Ilk 3 4 gun her yeri islatip pisletmesi normal.Her altina yaptiginda hemen kuru kiyafet giydirmeyinki islakligi ogrenip ,rahatsizliklik duysun bebek.Zaten 3 4 gune tuvaletini tutmayi ogrenecek.Ben lazimligi salonda tutuyordum ve kendisi oturmaya baslamisti.Gece hic bez baglamadim ben ve ikiside gece cis yapmadi.Uyku oncesi wc yapiyoruz ve sivi tuketmemeye calisiyoruz.Iku gun deneyip zor gelince bez takarsaniz olmaz bu is.
Hah işte böyle gel canını yerimBen cocuk egitim merkezinde de anket doldurmustum bu kouyla ilgiliTek sart wc egitimi basladimi tum bezler atiliyor ve bir daha bez baglanmiyor bebege.Ilk 3 4 gun her yeri islatip pisletmesi normal.Her altina yaptiginda hemen kuru kiyafet giydirmeyinki islakligi ogrenip ,rahatsizliklik duysun bebek.Zaten 3 4 gune tuvaletini tutmayi ogrenecek.Ben lazimligi salonda tutuyordum ve kendisi oturmaya baslamisti.Gece hic bez baglamadim ben ve ikiside gece cis yapmadi.Uyku oncesi wc yapiyoruz ve sivi tuketmemeye calisiyoruz.Iku gun deneyip zor gelince bez takarsaniz olmaz bu is.
Heeee yaKız demedik mi birlikte başlayacak diye eee nasılsınız nabersiniz
Oh masallh kuzumaKorkuyorum uyuyordu en son bezsiz bir şekilde yaptıysa hadi altına gidiyorum
Baktım şimdilik sorun yok gibi yapmamış 2 saattir uyuyor minnakim
Uyandı yapmadan şükürler olsun çok mutluyum.Oh masallh kuzuma
Uyandı yapmadan şükürler olsun çok mutluyum.
Hemen tuvalete götürdüm.
Babasi geldi ödül olarak kocaman oyun hamuru almış.
Tuvaletini yaptı sonra tüm aile fertleri alkisladik.
Simdi oyun hamuru oynuyoruz
Gezmeye gidicez .
Biraz hava alalım dedi eşim.
Bez takmadan cikicaz bakalım yine heyecanlı bir gün bizi bekliyor.
İnşallah eşimin arabasına bir şey yapmaz
Kolay gelsin canım simdiden bizde çıktık dışarıya aşırı sıcaktı şuan biraz serinlemistirYanıma yine de 2 tane yedek kiyafet aldim ne olur ne olmaz diye.
14 aylik ti kizlarim canim.Konusmalari anne ,baba, kaka bu tarzdi.Kucuk kizim hepsine kaka diyordu,suan 34aylik ve tek basina wc yapiyor.Banyoda kendi lazimligi var,ihtiyaci gelince gidip yapiyor tek basina.Buyuk kizimda buyuk tuvalet sorunu yasadik.Onu hic bir zaman tuvalete yaomadi.Zaten dogdundan beri biraz kabiz bir bebekti ve 3 4 gunde yapardi.Yani buyuk wc gelince haber verirdi bez baglardim ben.1 yil boyle gitti ,sonrada tuvalete alisti.Şimdi yemek yediircem korkuyorum büyük tuvaletini yapar diye sabah gittik yapmadı beş dakka sonra yaptı. Ama sanırım cesaret gerekli bunada 17 aylık bayağı küçük konusuyormuydu çocuklarınız o dönemde
Ben yasadigim ulkenin pediatrlarina gore soylucem.Tuvalet eğitiminde nasil yollar izlediniz?
Kac gün sürdü ?
30 aylık olunca başlanmalı mi ?
Benim çocuk 32 aylık oldu.
Artık başlıyoruz
3 gün de öğreniliyor zaten hazır olup olmadığı.Ben yasadigim ulkenin pediatrlarina gore soylucem.
Cocugunuz 30 aya kadar kendini hazir hissetmiyosa zorlamayinn yoksa red edip inatlasir.
Benim kizim 30 aylikda alti bagliydi ama anaokuluna o yasta baslaniyo burda.
Okulun onune gelince cikariyodum. Okulda kazalari oldu ama 2 hafta icinde alisti.
Cunku orada belirli saatlerde gidiyolar. Sanirsam her saat basi. Hepberaber gidince butin cocuklar birbirine baka baka ogrendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?