• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30.0 .2013" Sonsuzluk için söz verdik "

canım hayırlı uğurlu olsunnn Allah tamamına erdirsin...
yüzüğünde bileziğinde çok hoş:1::1:

bir de şey sorcam bu yaptığın kese ayna vs
üçünüde mi dağıttın gelen konuklara

Bal hatuncum hayırlı olsun, Allah mutluluğunuzu daim etsin.:nazar:
Hediyelikler ne kadar şeker duruyor siz de öyle:nazar:

helenacım sadece bekar kızlara ekstradan aynayı verdik ama gelen tüm konuklara çerez kesesi ve kutu magnet verdik :1:

Nihancım çok sağol kuzum darısı başına :16:

helenacım sadece bekar kızlara ekstradan aynayı verdik ama gelen tüm konuklara çerez kesesi ve kutu magnet verdik :1:

Nihancım çok sağol kuzum darısı başına :16:

aynanın bir anlamı mı var
bir de bizim adetmizde böyle söz de dağıtılan şeyler yok ilgimi çekti canım sizde adet mi bi çok kişide görüyorum topiclerde
aşk olsun bana da darısı başına demiyo musun:19:

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah.Yüzüğünü ve kıyafetini çok beğendim gerçekten.Allah nazarlardan korusun sizi :16:

aynanın bir anlamı mı var
bir de bizim adetmizde böyle söz de dağıtılan şeyler yok ilgimi çekti canım sizde adet mi bi çok kişide görüyorum topiclerde
aşk olsun bana da darısı başına demiyo musun:19:

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah.Yüzüğünü ve kıyafetini çok beğendim gerçekten.Allah nazarlardan korusun sizi :16:

Helenacım ;Aslında bizde de yok öyle hediye dağıtmak ama topiclerden özendim dağıttım. Ayna ise Osmanlı dönemimde birine ayna hediye edince "sana senden daha güzel bir hediye bulamadım, buyur aynadan seyret güzelliğini" demekmiş.Eh bende tarih öğretmeniyim ya öyle bir jest yaptım. Kuzum sen zaten sözlü değil miydin yanlış mı hatırlıyorum :26:

sedaecrin ; çok teşekkür ederim, daha güzelleri senin olsun :16:

Helenacım ;Aslında bizde de yok öyle hediye dağıtmak ama topiclerden özendim dağıttım. Ayna ise Osmanlı dönemimde birine ayna hediye edince "sana senden daha güzel bir hediye bulamadım, buyur aynadan seyret güzelliğini" demekmiş.Eh bende tarih öğretmeniyim ya öyle bir jest yaptım. Kuzum sen zaten sözlü değil miydin yanlış mı hatırlıyorum :26:

Sağol canım inşallah :16:

canm yazalı baya olmş giremedm ama cevap vereym =)
yok sözlü değilim henüz sadece tanışma oldu =)

hayırlı olsun, sonsuz mutluluklar..elbisen çok hoşmuş bu arada. bir de o küçük pempe kutular nedir? çok seker duruyor.benim de yakında nişanım var belki fikir olur.

hayırlı olsun, sonsuz mutluluklar..elbisen çok hoşmuş bu arada. bir de o küçük pempe kutular nedir? çok seker duruyor.benim de yakında nişanım var belki fikir olur.

Canım pembe kutunun içinde badem şekeri vardı,magnet olarakra kullanılıyor...

Back