3 yillik iliskimdeki buyuk problem

Gueda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2019
5
1
30
Arkadaslar merhaba. 3 yillik guzel bi iliskim vardi tabiki de arada kavgalarimiz surtusmelerimiz oluyordu ama 2-3 gun bile ayri geciremiyorduk gunlerimizi. Onunla tabistigimda ben yurt disindaydim egitim icin ve o sirada konusmaya baslamistik. Cok ciddi degildik sadece konusuyorduk. Benim yurt disinda da konustugum biri vardi fakat ciddi bir sey degildi. Turkiyeye dondugumde erkek arkadasimla ilk defa yuzyuze gorusup uzun bi arkadaslik doneminden sonra sevgili olmaya karar verdik. Fakat ben hicbir zaman ona yurtdisindaki iliskimden bahsetmedim ama onceki iliskilerim konusunda hep durust olmustum ona. Gectigimiz temmuz ayinin basinda arkadaslarimizla vakit gecirdigimiz bi aksam eve geldik ve ben uyudum telefonumda masanin uzerindeydi. Ilk defa o gun telefonumu karistirmis ve eski mesajlarimi okumus ve yurtdisindaki iliskimi ogrenmis. Beni uyandirdi ve uzun bi sure tartistik. Sabah uyandigimizda sanki hcbir sey olmamis gibiydi. Kahvalti hazirlarken sarilmalar, opmeler devam ediyordu. Ara ara konusu aciliyordu ben kendime yediremiyorum bunu bana yalan soyledin diyordu ama konusarak bunu cozebiliriz sonucta 3 senelik iliskimiz boyunca hicbir sekilde iliskimize zarar verecek bir durum yasamadik. Agustos ayinda ailesini ziyarete sehir disina ciktik. 10 gun boyunca ailesinde kaldik ve her sey cok guzeldi. Beraber gezdik, ailesiyle gezdik. Her sey mukemmeldi. Ben istanbula geri dondum fakat o saglik sorunlarindan 1 ay daha orda kalmasi gerekti. Bana dediki su an lutfen en ufak seyden bile tartismayalim cunku kopmaya yakin bi ip gibi hissediyorum. Fakat gelmesine 2 gun kala sacma bi nedenden dolayi tartistik ve iliskimiz bitsin dedik. Istanbula geldiginde bir hafta boyunca gorusmedik. Daha sonra gorustuk ama aklina ayrilik kararini sokmus ve sosyal medyadaki tum fotograflarimizi kaldirmis. Fakat gorustugumuzde dayanamamis ve en azindan arkadas olarak devam etmeye calismistik. Tam 2 hafta 1 gun once tekrar goruselim dedik. Butun bir gunu birbirimize ayirdik. Konustuk hayatlarimizdan ama ne zaman iliskimize gelse konu ikimizde aglamaya basladik. En son artik eve gitme zamani geldiginde ben yapamayacagim olmayacak seni cok seviyorum ama kaldiramiyorum dedi ve saatlerce birbirimize sarilip agladik ve ayrildik.
Dun gece dayanamadim ve onu aramaya karar verdim ne yapiyor diye. Ben dayanamiyorum ayri olmaya sensizlige dedim. Telefonda karsilikli yine agladik ama bana yine yapamam ben dedi. Arkadas, dost olarak her zaman yaninda olurum. Istersen her gun goruselim daha rahat atlatacaksak bu durumu ama arkadasliktan otesi olmaz dedi.
Ben simdi ne yapayim arkadaslar. Onu cok seviyorum. Sevdigim insandan bu kadar kolay vazgecmek istemiyorum. Sizce arkadas olarak biraz zaman gecirio duzelmeyi mi beklemeliyim yoksa koparmali miyim her seyi? Onsuz bi hayal kurmak istemiyorum. Komik bir sey gordugumde onunla paylsamamak canimi cok acitiyor. Ilk defa kalbimle agladigimi hissediyorum ve gozyaslarim onun ellerine degmiyor.

Zamanla düzelecektir bu durumu hazmedememiş içinde demek ki
Peki ben arkadas olarak yine onunla gorusmeli miyim? Annesi su an burada ve gorusmek istiyor benimle. Kendisi de istedigin zaman gorusebiliriz hatta eskisi gibi surekli de gorusebiliriz dedi ama dostca

Bence arkadaş olarak görüşmek çok saçma olur. Ayrılmışsınız, nasıl arkadaşlık edeceksiniz? Nasıl o duruma sokabileceksiniz yani kendinizi?
Bir süre uzak durmaya çalışın, onun arayıp sormasını bekleyin bence. Diğer türlü kendinizi daha çok üzüp, en ufak hareketinden daha çok beklentiye sokarsınız.
Ağladı falan demişsiniz ama ağlayıp da sizle beraber olmak istememesi neden? Madem seviyor, ağlıyor arkadaş kalalım neden diyor?

Bensiz bi hayat dusunemedigini ama sevgili olarak da zorlanacagini soyledi. Benim su an tek dusuncem bunu atlatabilecegimiz. Biraz zaman gerekicek belki ama ben kendime inaniyorum. Insanlar aski sevgiyi cok zor buluyor. Ve ben bulmusken elimin tersiyle itmek istemiyorum bu hislerimi. Evet gorusmek belki sacma ama yan yana vakit gecirirseknarkadasca belki birbirimize neden asik oldugumuzu ve 3 senemizi nasil guzel gecirdigimizi tekrardan gorebiliriz

Belki biraz böyle devam etmek tamamen kopmak yerine daha çok yaklaştırır. Ama güven kırıklığı nasıl geçer zamanla olur mu, çabalamak emek lazım.

Belki biraz böyle devam etmek tamamen kopmak yerine daha çok yaklaştırır. Ama güven kırıklığı nasıl geçer zamanla olur mu, çabalamak emek lazım.
Beraber olduktan sonra ben elimden geleni yapacagima eminim. Her seye ragmen hala istemezse kararina saygi duyarim her ne kadar uzulsem de. Su an bile cok zor geliyor ayri olmak onunla. 3 sene kolay degil sonucta cok buyuk aliskanliklar var.

Beraber olduktan sonra ben elimden geleni yapacagima eminim. Her seye ragmen hala istemezse kararina saygi duyarim her ne kadar uzulsem de. Su an bile cok zor geliyor ayri olmak onunla. 3 sene kolay degil sonucta cok buyuk aliskanliklar var.
Bence çok da sevgili olarak devam etme konusunu açmayın. Bu da ters etki yapabilir. Zamana yayın hakkınızda hayırlısı olsun.

Ağlamalara kanmayın. Seven insan dayanamaz ayrı kalmaya, sorunu cözmeye calışır sorundan kaçmaya degil. Arkadas olarak devam edince düzelecek diye düsünmeyin bence siz cabaladikca o sizi elinin altında görüp değersizleştirecek. Ayni zamanda siz onun uzak ve yabanci davranislarını gördükce cok yıpranacaksınız. Ben böyle düsünsem bile umarım böyle olmaz. Cok mutlu olmanızı diliyorum.

Ayni seyler benim de aklimda dolanip duruyor ama keske demek istemiyorum. Bi de onun karakterini cok iyi biliyorum. Inadi tuttu mu cok zordur dondurmek. Ben denemek istiyorum. Olmazsa zorlamiycam ama olursa guzel olur. Hayat her sekilde devam ediyor sonucta. Onunla ya da onsuz.

Ben yazdığınızdan anladığım kadarıyla siz sevgilinizi aldatmadınız. Sadece sevgiliniz geçmişinizle ilgili eksik bilgi verdiğiniz için mi ayrılma noktasına geldiniz. Durum böyleyse sevgiliniz durumu çok dramatize etmiş... Geçmişinizde yaşadığınız herşeyi anlatmak zorunda değilsiniz. Geçmiş geçmişte kalmalı. Bunu dert etmesi çok saçma. Bilemedim... Bana bu tavır çok çocuksu geldi...

Konu ne olursa olsun, ne kadar seviyor olursanız olun, bir şeyi hazmedemiyorsanız o ilişki yürümüyor. Evli bile olsanız olmuyor yani. Karşı taraf ne kadar çabalarsa çabalasın bir gün o ip kopuyor. Zira güven bir kez gidince gelmiyor. Hakkınızda güzel olan olsun.

Senin yurt disindaki iliskin sjrasinda aranizda sevgililik durumu yokmus bu kadar buyutup birbirinizi uzmenize degmez bence onune bak bunu bahane ediho gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…