Peki ben arkadas olarak yine onunla gorusmeli miyim? Annesi su an burada ve gorusmek istiyor benimle. Kendisi de istedigin zaman gorusebiliriz hatta eskisi gibi surekli de gorusebiliriz dedi ama dostcaZamanla düzelecektir bu durumu hazmedememiş içinde demek ki
Bensiz bi hayat dusunemedigini ama sevgili olarak da zorlanacagini soyledi. Benim su an tek dusuncem bunu atlatabilecegimiz. Biraz zaman gerekicek belki ama ben kendime inaniyorum. Insanlar aski sevgiyi cok zor buluyor. Ve ben bulmusken elimin tersiyle itmek istemiyorum bu hislerimi. Evet gorusmek belki sacma ama yan yana vakit gecirirseknarkadasca belki birbirimize neden asik oldugumuzu ve 3 senemizi nasil guzel gecirdigimizi tekrardan gorebilirizBence arkadaş olarak görüşmek çok saçma olur. Ayrılmışsınız, nasıl arkadaşlık edeceksiniz? Nasıl o duruma sokabileceksiniz yani kendinizi?
Bir süre uzak durmaya çalışın, onun arayıp sormasını bekleyin bence. Diğer türlü kendinizi daha çok üzüp, en ufak hareketinden daha çok beklentiye sokarsınız.
Ağladı falan demişsiniz ama ağlayıp da sizle beraber olmak istememesi neden? Madem seviyor, ağlıyor arkadaş kalalım neden diyor?
Beraber olduktan sonra ben elimden geleni yapacagima eminim. Her seye ragmen hala istemezse kararina saygi duyarim her ne kadar uzulsem de. Su an bile cok zor geliyor ayri olmak onunla. 3 sene kolay degil sonucta cok buyuk aliskanliklar var.Belki biraz böyle devam etmek tamamen kopmak yerine daha çok yaklaştırır. Ama güven kırıklığı nasıl geçer zamanla olur mu, çabalamak emek lazım.
Bence çok da sevgili olarak devam etme konusunu açmayın. Bu da ters etki yapabilir. Zamana yayın hakkınızda hayırlısı olsun.Beraber olduktan sonra ben elimden geleni yapacagima eminim. Her seye ragmen hala istemezse kararina saygi duyarim her ne kadar uzulsem de. Su an bile cok zor geliyor ayri olmak onunla. 3 sene kolay degil sonucta cok buyuk aliskanliklar var.
Ayni seyler benim de aklimda dolanip duruyor ama keske demek istemiyorum. Bi de onun karakterini cok iyi biliyorum. Inadi tuttu mu cok zordur dondurmek. Ben denemek istiyorum. Olmazsa zorlamiycam ama olursa guzel olur. Hayat her sekilde devam ediyor sonucta. Onunla ya da onsuz.Ağlamalara kanmayın. Seven insan dayanamaz ayrı kalmaya, sorunu cözmeye calışır sorundan kaçmaya degil. Arkadas olarak devam edince düzelecek diye düsünmeyin bence siz cabaladikca o sizi elinin altında görüp değersizleştirecek. Ayni zamanda siz onun uzak ve yabanci davranislarını gördükce cok yıpranacaksınız. Ben böyle düsünsem bile umarım böyle olmaz. Cok mutlu olmanızı diliyorum.