• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Yıllık İlişkim Bitiyor Mu?

confusing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
67
11
88
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Kafam öyle karışık ki size yazıp tecrübelerinizden faydalanmak istedim. 3 yılımı verdiğim bir insan var. Bir önceki ilişkide aldatıldığımı öğrendiğim için, ilk senelerde inanılmaz temkinli yaklaştım. Onu hep denedim. Git dedim mesela, ama o terketmedi. huzuru buldum, güveni buldum.. Aslında hata hep bendeydi o dönemlerde, çünkü sevgimi de tam gösteremedim sanırım ilgimi de.. Ayrılık lafları ile ilişkinin içine ettim malesef. Ama ayrılmak istemiyordum da. Onu çok ağlattım bende ağladım. Aptal bir dönemdi biliyorum.
Bu dönem içinde o çok işsiz kaldı hep destek oldum. Önlisans mezunuydu, lisans için destekledim. Onunla birlikte ona iş aradım. Ön ayak olmaya çalıştım vs.
Yaklaşık 4 ay önce mailine girdim. Kendi kendine yolladığı bir kızın fotosu vardı. Kızı tanıyorum ama bu foto neden burada diye aklıma takıldı.Sordum bilmiyorum dedi.Savcılığa gideceğim bile dedi. Kıza mesaj attım canım bende bilmiyorum beni aradı söyledi anlamadım dedi. İlişkimiz bozuldu. 2 ay hep ağladım telefonda. Tabi benim baskılarım vs arttı ister istemez.Geçen ay konusmak için bir araya geldik ve bana, kızı bir arkadasına ayarlamak istediğini, fotoyu ona atacağını vs söyledi. çocuğu da tanıyordum ve bu süre içinde kızla çıkmaya başlamışlardı. Ama neden yalan söyledin? ben ağlarken nasıl dayandın dedim. Bir kere yalan söyleyince devamı geldi dedi. Son 1-2 aydır baskım arttı. Bu kız kim neden herşeyini beğeniyor facebook ta vs diye. ve en sonunda 2 hafta önce kavga ettik. Hakaret ettik. benim en son beddua etmemle, artık seni görmek istemiyorum. buz gibi oldum sana karşı, evllikten nefret ettirdin dedi. Ağladım 1 hafta boyunca aileler, arkadaşlar devreye girdi, çiçek bile yolladım. Zaman ver dedi ama ben konusmak istedim. Çünkü bana zaman ilişkiyi bitirir diyen oydu.

En son ağlamama dayanamayan annem aradı ve çık karşısına ve istemediğini söyle. Yeter artık dedi. Cuma buluşacağız. Dün biraz mesajlaştık ve bana eskisi gibi olmaz bir araya gelsek bile ama belki de yepyeni bir sayfa açabiliriz dedi. Cuma günü özürlerimi dileyip teşekkür edecektim ve yolundan çekilecektim. Böyle demesi kafamı karıştırdı. Bu güvensizlik sorununu halledebilir miyim sizce?

(Bu arada geçen hafta okuldan mezun oldu ve 2 aydır da çabalarım sonucu çalıştığım bankada çalışmaya başladı)

Çok teşekkür ederim sizlere şimdiden

Facete iliski durumunuz var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elimden geleni yaptim iki hafta icinde. Ozur diledim cicek yolladim. Ama cok gec dedi bana. Sonra dun mesajlastik biraz. Son kez gorusmek icin cumaya karar verdik. Belki yeniden baslariz ama bu sefer ilk yarisi bitmis bir mac gibi dusun dedi. Yepyeni bir ikinci yariya baslamamiz.lazm.ama eskisi gibi olmayacak dedi. Burada ne kastetti anlamadim. Yani bana karsi bos oldugunu sinirle mi soyledi ki? Bossa neden yeniden deneme taraftari.. hic anlamadim.cumayi beklemem gerek biliyorum ama su guvensizlik meselesini abartiyor muyum onu bilemedim.

Inanin kafam allak bullak. Ise girsin okulu bitirsn diye ugras. Tam rahata erdik de bunlar yasansin. Bir birikimin eseri ondaki illaki de bu is degistrdi mi bunu iki ayda bilemiyorum

o kızı hiç sanmıyorum ki arkadaşına ayarlamak için yollamış olsun. bence en baştan buna inanmamalısınız. hiçbir erkek ilişkisini bitirmeyi göze alarak böyle bir yalan söylemez. çünkü doğrusunu söylese zaten siz bir şey demezsiniz! ne var ki arkadaşına yollayacak olsa gayet makul bir cevap. ama onun aklına bu yalanı söylemek çok sonra gelmiş olacak ki anca o zaman söylemiş. belli ki o da o kızdan hoşlanıyordu, arkadaşının şuan onunla çıkıyor olması bunu değiştirmez. savcılığı bile karıştırmış işin içine ne diyeceğini şaşırmış. bittiği iyi olmuş deyip yolunuza devam edebilseniz keşke. bunları sizi üzmek için söylemiyorum inanın ama biraz olsun ince düşünürseniz yalan söylemesine gerek olmayan bir durumda sizi ağlatan ayrılığa düşüren yalanı neden söylesin? çünkü o an aklına söyleyecek bir şey gelmemiş. açıklayamamış size..

Bunu da dusundum inanin. O kadar cok seviyordu ki beni. O kadar emek verdik ki... neden sakladin diye sordugumda asiri tepki verirsin diye bir kere yalan soyledim sonra da devami geldi dedi

Kucuk buyuk ne olursa olsun bi iliskinin en buyuk problemi yalan. Bence sen aklından geceni yap. Gitmek isterse zaten tutamazsın özürlerle falan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

K.bkmayin ámá yol werin gitsinnn o kiz fotosuda yalannnnnn....
o kızı hiç sanmıyorum ki arkadaşına ayarlamak için yollamış olsun. bence en baştan buna inanmamalısınız. hiçbir erkek ilişkisini bitirmeyi göze alarak böyle bir yalan söylemez. çünkü doğrusunu söylese zaten siz bir şey demezsiniz! ne var ki arkadaşına yollayacak olsa gayet makul bir cevap. ama onun aklına bu yalanı söylemek çok sonra gelmiş olacak ki anca o zaman söylemiş. belli ki o da o kızdan hoşlanıyordu, arkadaşının şuan onunla çıkıyor olması bunu değiştirmez. savcılığı bile karıştırmış işin içine ne diyeceğini şaşırmış. bittiği iyi olmuş deyip yolunuza devam edebilseniz keşke. bunları sizi üzmek için söylemiyorum inanın ama biraz olsun ince düşünürseniz yalan söylemesine gerek olmayan bir durumda sizi ağlatan ayrılığa düşüren yalanı neden söylesin? çünkü o an aklına söyleyecek bir şey gelmemiş. açıklayamamış size..

Arkadaşlar merhaba,

Kafam öyle karışık ki size yazıp tecrübelerinizden faydalanmak istedim. 3 yılımı verdiğim bir insan var. Bir önceki ilişkide aldatıldığımı öğrendiğim için, ilk senelerde inanılmaz temkinli yaklaştım. Onu hep denedim. Git dedim mesela, ama o terketmedi. huzuru buldum, güveni buldum.. Aslında hata hep bendeydi o dönemlerde, çünkü sevgimi de tam gösteremedim sanırım ilgimi de.. Ayrılık lafları ile ilişkinin içine ettim malesef. Ama ayrılmak istemiyordum da. Onu çok ağlattım bende ağladım. Aptal bir dönemdi biliyorum.
Bu dönem içinde o çok işsiz kaldı hep destek oldum. Önlisans mezunuydu, lisans için destekledim. Onunla birlikte ona iş aradım. Ön ayak olmaya çalıştım vs.
Yaklaşık 4 ay önce mailine girdim. Kendi kendine yolladığı bir kızın fotosu vardı. Kızı tanıyorum ama bu foto neden burada diye aklıma takıldı.Sordum bilmiyorum dedi.Savcılığa gideceğim bile dedi. Kıza mesaj attım canım bende bilmiyorum beni aradı söyledi anlamadım dedi. İlişkimiz bozuldu. 2 ay hep ağladım telefonda. Tabi benim baskılarım vs arttı ister istemez.Geçen ay konusmak için bir araya geldik ve bana, kızı bir arkadasına ayarlamak istediğini, fotoyu ona atacağını vs söyledi. çocuğu da tanıyordum ve bu süre içinde kızla çıkmaya başlamışlardı. Ama neden yalan söyledin? ben ağlarken nasıl dayandın dedim. Bir kere yalan söyleyince devamı geldi dedi. Son 1-2 aydır baskım arttı. Bu kız kim neden herşeyini beğeniyor facebook ta vs diye. ve en sonunda 2 hafta önce kavga ettik. Hakaret ettik. benim en son beddua etmemle, artık seni görmek istemiyorum. buz gibi oldum sana karşı, evllikten nefret ettirdin dedi. Ağladım 1 hafta boyunca aileler, arkadaşlar devreye girdi, çiçek bile yolladım. Zaman ver dedi ama ben konusmak istedim. Çünkü bana zaman ilişkiyi bitirir diyen oydu.

En son ağlamama dayanamayan annem aradı ve çık karşısına ve istemediğini söyle. Yeter artık dedi. Cuma buluşacağız. Dün biraz mesajlaştık ve bana eskisi gibi olmaz bir araya gelsek bile ama belki de yepyeni bir sayfa açabiliriz dedi. Cuma günü özürlerimi dileyip teşekkür edecektim ve yolundan çekilecektim. Böyle demesi kafamı karıştırdı. Bu güvensizlik sorununu halledebilir miyim sizce?

(Bu arada geçen hafta okuldan mezun oldu ve 2 aydır da çabalarım sonucu çalıştığım bankada çalışmaya başladı)

Çok teşekkür ederim sizlere şimdiden

yalanla dolanla ilişki yürümez canım üZülme ama o kızda sevgilinde zamanında birbirlerinden hoşlanmışlar.seni cepte olarak görmüş sevgilin.sonra arkadaşım hoşlanıyo falan filan hikaye yani canım bu saatten sonra hiç arkana bakma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biliyorum yalan bir iliskiye girdimi buyuk sıkıntılara sebep olur. Ama o kizla birbirlerinden hoslandiklarini sanmiyorum. Neticede arkadasi ile aralari olmus ve cikiyorlar. Ne bileyim aklim karisik. Yarin gorusecegiz :/

Cuma son kez gorusecektik. Yarin rapor alacagim hastayim bugun goruselim dedi. Benimde isime geldi. Son bir gorusme yapacagiz.. allah hayirlisini versin insallah

Selamlar herkese. Gorustuk evet. Bana cok buyuk tepki verecegimi dusundugu icin aciklamadigini,dusundugum gibi birsey olmadigini soyledi.
Ben bu zamana kadar onun hakkini yedigim konularda ozur diledigimi belirttim. Bu iliski beni olgunlastirdi da bu yuzden sana tesekkur de ederim dedim. Ama artik olmuyorsa olmuyor dedm. Neticede seni seviyor olablirm ama saygi duyuyorum karara dedim. Kalbi ile mantigi arasinda kaldigini belirtti.sen olsan ne yapardin dedi. Ben cok kez yerinde oldum senin su anki durumunun.mantigini sec. Kalbi secince kaybediyorsun dedm.
Sonuc olarak tam evin onune geldik sarildi. 3 seneyi birakmak kolay degil ddi. Zamana birakalim dedi. Tamam artik farketmez icimdekileri soyledm rahatladm dedim. Bu 2 gun icinde de o aramadan aramadim. Kendimi cektim yani. Neticede iliskideki hassasiyetlerimi kaybedecek degilim.simdi o ariyor.ben mesaj atmazsam hayirdir sesin cikmiyor diyor.yarin icin de bulusalim dedi. Bakalim artik bundan sonrasi kismetse olur...

Back