3 yıllık ikişkimin hazin sonu :(


boşver cevap yazmadığı ıyı olmuş cnm ıyıce uzucaktı konu. eskı sevgılın de goruldugu uzere çokta uğraşmak ıstemıyo gıbı sen ıçını dokmuşsun o şu an kıbrıs ortamlarnn evın arkadaş çevresınn verdığı rahatlıkla bunları yapıyo .elınde sonnda aklı başına gelıcek.sen o zamana kadr kendını topla değmezmş inş duzgun bırı çıkar karşına.allah sabır versn
 

Amin canim sagolasin. Suan kibris da degil evine döndü ama anlasilan hayatinda biri var ki bu kadar rahat silebildi beni. Yoksa hic bir erkegin bu kadar guclu olabilecegini sanmiyorum. Guvendigi biri olmasa en azindan bana bi cevap yazardi.
 

evet cnm yenı ayrıldı sayılır bır ay olcak ama acım hıc gecmedı bırde o hiç umursamazken aklına bile gelmezken kndımın acılar içinde olması kndmden nefret etmeme neden oluyor. hiç evde oturmamak gerekıyor sanırım bu dönemde sen bu yuzden daha kolay atlatrsın bense tum gun ya faceıne ya oynadıgı bır oyun var ona bakıyorum baya baya aptallık iştee bnmkısı
 


Daha cok erken canim acımızın gecmemesi cok normal ama sakın kendinden nefret etme bu tamamen insanların kişiliğiyle verdiği değerle alakalı. Bir de biz bayanlar olarak daha hassas daha duygusalız. Erkekler bizim gibi değil ne yazık ki bitti mi bitiyor. Hemen yerimize başkasını alıp hayatlarına devam edebiliyorlar hiçbir şey olmamış gibi. İster face de oyun oyna istersen gez dolaş,inan hiç değişen bir şey olmuyor. Kendinle baş başa kaldığın an sorular,düşünceler beynini kemirmeye başlıyor.
Dua edip Allaha sığınmaktan başka yapacak hicbir seyimiz yok. Acımız en kisa zamanda hafifler inşallah canim.
 
Amin canim sagolasin. Suan kibris da degil evine döndü ama anlasilan hayatinda biri var ki bu kadar rahat silebildi beni. Yoksa hic bir erkegin bu kadar guclu olabilecegini sanmiyorum. Guvendigi biri olmasa en azindan bana bi cevap yazardi.

kesınlıkle cnm bu konuyu kendıne yorma ama erkeklern hepsi aynı kendı kardeşmden bılıyorum en basıtı daha tek bı kıza tam anlamylae bağlanabılen bı erkek görmedm sınanıyoruz heralde ilerde inş bunları unutturucak bırı çıkar karşımıza
 


Ah inşallah...
Suan ayrildigimiz icin uzuluyorum o ayri ama bir de ayrilma seklimiz var ki o daha da icime oturuyor zaman gectikce. Hadi ben ilk ayrilik mesaji attigimda derslerin sinavlarin vardi uzatmak istemedigin icin yazmadin. Aslinda yine de bi veda etmeliydi ama hadi neyse... Ama dun yazdigim mesajda ne bir soru sordum ne de sitem ettim. Hazir firsat cikmis insan bir veda etmez mi helallik istemez mi? 3 ay degil 3 yil paylastik biz. Bu yaptigini gercekten hazmedemiyorum.
Kendini ne saniyo da cevap yazmiyo ayiptir ya o kadar sinirlerim bozuldu ki dünden beri. İcim icimi yiyo ama nafile yapacak bisey yok
 

siz mesajınızın sonuna beklentim yok yazmışsınız ama eminim o yüksek egosuyla anlamak istediği gibi anlamıştır hala beni düşünüyor demiştir birdaha kendinize yenilip mesaj yazmayın bence umursamayın en azından o öyle zannetsin yeğeninizde iletişime geçmesin ve son bir not eski sevgili ancak zamanı geldiğinde unutuluyor tek çaresi zaman başka yolu yok
 


Evet her ne kadar beklentisiz yazsam da sonucta o an onu dusundugum icin yazmis oldum demek ki hala umrumda. O da bunun farkinda. Egosu yerin dibine batsın.
Yegenim sadece ilk ayrildigimiz gun konusmustu o gunden bugune hic iletisime gecmedik. Sadece dun o mesaji attim 1 ayin sonunda. Pisman da degilim aslinda icimden gecenleri bilsin istedim. Bir gun geri donecek olursa sitem etmemden korkmasin istedim. Bir nevi acizlik iste. Bende ne yaptigimi bilmeden yapiyorum bu aralar. Hem seviyorum hem kiziyorum. Geri donsun aynisini ben ona yasatip surundureyim istiyorum!
Sanirim hayatima yeni biri girip mutlu olana kadar boyle sacma dusunmeye devam edicem.
 

haklsıın canm senı çok ıyı anlıyorum bende benzer bı olay yaşadım ınan çok zor atlattım benı mahvettı dıyebılırım ınsn yaşananlarn hatrına sadece bi özür bi neden bi bahane olsun beklyıo ıstıyo ben kendımı çok duşurdum çok alçaldım hıçbırınden pişman değilim ama içimde kalmasın dye elımden gelen herşeyı yaptım.dönüp arkama baktıgımda keşkelerım olsun istemedim. aradan 3 yıl geçti şu an arada aklıma gelmıyo mu gelıyo hala ama kendıme neden sorusunu sormayı kendımı suçlamayı bıraktım.ınan boyle hıçbıyere varamıyosun asla kendını suçlama kabul et boyle olması gerekıyomş dıye ben sadece bunu tekrarladım kendıme kabul et dedım bunla yaşamayı öğren.sende aynısını yap hıçbışey bekleme kabul et elınden gelenı yap ve onune bak cnm
 


Ben ayrildigimizdan beri ilk defa yazdim. Ayrilmayi da ben sectim cunku belirsiz bir durumdaydik benimle ilgilenmiyodu biseyler gizliyodu. Yerimde baskasi olsa belki belirsiz de olsa devam etmek isterdi ayrilamazdi. Ama ben yapamadim bitirdim. Ki o da beni kafasinda coktan bitirmis ki hic bir çabası olmadigi gibi veda bile etmedi. Simdi dusunuyorum da iyi ki ayrilmisim. Kim bilir ayrilmasam neler olucakti belki aldaticakti beni. Belki de aldatti bilemiyorum. Yine de 1 ay boyunca hic bisey yapmadim ne aradim ne sordum ne haber yolladim. Dun aklima gelenleri yazmasam dedigin gibi omur boyu icimde kalicakti pisman olucaktim. Soyledim rahatladim. He su var ki eger yazmasam bitip gidicekti. Simdi yazdim ve cevap dogdugu halde tenezzul edip bi helallik istemedigini takicam kafama. Onu da atlatirim elbet. Suandan itibaren tek istegim bana yasattigini ona da yasatsin biri. Ve bana geri gelsin ben onunla o zaman konusucam.
 

kendini suçlamak berbat bir şey değil mi hep kendımızde suc arıyoruz şöyle olmasaydı böle severmıydı sölemi davransaydım vs vs buna gerçekleri kabul etmek ıstememek mi deniliyor
 
kendini suçlamak berbat bir şey değil mi hep kendımızde suc arıyoruz şöyle olmasaydı böle severmıydı sölemi davransaydım vs vs buna gerçekleri kabul etmek ıstememek mi deniliyor


Bende hep boyle dusunuyordum ama sonra farkettim ki gercekten seven insan seni her halinle hatalarinla en cekilmez hallerinle seviyor. Ne yazik ki o insan henüz karsimiza cikmadigi icin biz yaptiklarimizdan kendimize hatalar cikariyoruz. Karsimizdaki insani affedip geri donmek icin kendimizi kandiriyoruz. Dedigin gibi gercekleri kabullenmemek oluyor bu yaptigimiz.
Kabullendigimiz zaman her sey daha kolay olucak aslinda.
 
Senin kadar iyi kalpli , olgun ,dürüst bir insana hak ettiği kıymeti verememiş. Dünyanın bin türlü oyunundan geçmiş, kalple ilgisi kalmamış , karşısından ne alabilirse ona bakan hatunlar onun hesabını çok iyi görürler merak etme. Bu dünyada samimi olarak seven insan bulmak zor , böyleleri bulup bunuyor. Bu yarmadan sana huzur , mutluluk gelmezdi , bundan sonraki ömrünü hüzünlü geçirirdin. Allah karşına gerçek bir beyfendi çıkarır ve sonsuza kadar mutlu olursun inşallah. Savaşların , ölümlerin , hastalıkların , kötülüğün kol gezdiği bir dünyada mert bir adam değilse yanındaki , bir başka felaket de o olur. Gerek var mı sence?
 


Çook teşekkür ederim gerçekten. Bu açıdan bakınca her sey daha mantikli aslinda. Bu hayal kirikliklari da olmasa her sey daha iyi olucak. Hazmetmek cok zor. Bundan sonra ki üzüntüm yanimda olmadigi icin degil,bi veda etmeye bile tenezzul etmedigi icin. Beni asıl yaralayan bu. Yoksa bu ayrilikta da bir hayir oldugunu dusundum en basindan beri. Demek ki mutlu olamayacaktim dedim.
İnsallah soylediginiz gibi durust mert insanlar cikar karsimiza,iyi dilekleriniz icin tekrar tesekkurler
 

gün gelir devran döner..sen yeter ki şükret ve zamana bırak herşeye tek çare tek derman zamanmıs derler bende buna inanırım..
allah öyle büyük ki öyle bir duruma sokar onu ki karşına cıkmaya yüzü olmaz..ben seni çok iyi anlıyorum benm de başımdan geçti ama sonraları artık vardır her şer de bir hayır diyosun..hiç üzme kendini sevenin ahı kimse de kalmaz..öyle bir gün gelir de sen buraya şunlar şunlar oldu dersin ama o zaman da bazı şeyler rayına oturmus olur o yüzden üzülme..
seni kendime çok benzettim içimdekileri sonkez de olsa dökemezsem boğulurum o yüzden ne olursa olsun son lafımı söylerim sen de öyle yapmıssın ama bence bunu 1 ay sonra değil daha kısa bir süre de yazsaydın daha iyi olurdu kendini hatırlatmazdın..sana tavsiyem etrafında ona ulaşan yada onun senin tanıdıklarına ulaşma imkanı varsa telefonunu kesinlikle açmasın yani demek istediğim kesinlikle senden haber alamasın habersiz kalsın..
sende toparla kendini dünyanın sonu değil insanlar ne hastalıklarla cırpınıyor hastaneler yasam savası veren innsanlarla dolu rabbim sağlık versin gerisi yapılır..şimdi belki de içimdeki acıyı bilmezsin o acı hiç birşeye bedel değil dicen ama bende yaşadım biliyorum emin ol o acı bigün geçiyo rahat davranmaya başla evde oturan biri değilsin sonucta vakit geçir allahım o temiz kalbine gönlüne göre istediğin şekilde hayatı yasamanı sağlar inşallah ve inşallah o çocuk bu olanların herşeyin çok kısa bir zamanda farkına varır..dualarım seninle iyi bak kendine senden önemli ve değerli kimse yok :)
 


Zamanin her seye ilac olduguna bende cok inaniyorum ama olanlari hazmedebilmek sabretmek zor geliyor iste. Yaptigi beni sarstı şok etti hala inanamiyorum olanlara. Evet keske o mesaji 1 ay sonra atmasaydim ama ilk bitirdigimde bi daha asla mesaj atmam dusuncesiyle hareket etmistim hic iletisime gecmiycektim. O gun bir anda aklima esti ruyamda gormustum o konusmayi yapiyorduk. Uyandim o mesaji yazdim. Hem de oyle hizli hareket ettim ki dusunme payi birakmadim kendime. Yazip gonderdim vazgecmemek icin. Cunku durup dusunsem mantiksiz gelicekti vazgecicektim ama o zaman da her sey icimde kalicakti. En azindan icimi doktum,ne dusundugumu biliyor artik.
İnan artik acı cekmiyorum,soyledigin gibi ne dertler var dermani bile olmayan. Anne,baba,evlat,kardes acisi yasayanlar... Allahim onlarin eksikligini gostermesin de gerisi gercekten boşmuş daha iyi anladim.
Acı cekmiyorum da yine de içim acimiyor da degil. Yaptiklari benim herkese olan güvenimi de bitirdi. Aklım almiyor yani 3 yil gercekten uzun bi sure. Bu kadar zaman sonra bi sekilde ayrildik tamam kabul ama nasil hic konusmaz veda etmez. Onu da gectim,uzun bi mesaj yazdim insan nezaketen de olsa bir cevap yazmaz mi eski gunlerin hatirina. Anlamiyorum anlayamiycam da bu durumu.
Evet insallah her seyin farkina varir ve bana geri doner. İste o zaman icim o kadar rahatliycak ki. Suan tam olarak nasil bi tepki verecegimi kestiremiyorum ama onu pisman etmek istedigime eminim.
Sizlerin destegiyle biseyleri gorebilmem atlatabilmem daha kolay oluyor canim cook tesekkur ederim ilgin icin :)
 

allah onlara ole zamanlar yasatsın ki ben nerde yanlış yaptım desinler. hiçbir değer yargıları yok anladım sadece bnmki degılmiş.birden sanki düşman oluyosun. bu nasıl bsy ya
 
allah onlara ole zamanlar yasatsın ki ben nerde yanlış yaptım desinler. hiçbir değer yargıları yok anladım sadece bnmki degılmiş.birden sanki düşman oluyosun. bu nasıl bsy ya

Aynen canim bende burada yazilanlari okudukca anladim ki sadece bizim basimiza gelmiyor aslinda ortalik bu vicdansiz insanlarla dolu.
Ne kadar guzel seyler yasamis olsak da ne kadar mutlu anlarimiz olsa da,bittigi an o yasananlari hic bir degeri kalmiyor gozlerinde.
Ne diyelim Allah herkese hakettiğini versin. Bu bir beddua da degil, iyi hakedene iyi kötü hakedene kötü.
 



Bilmiyorum belki biyerlerde okumuşsundur biyere cevap olarak yazmştım benmde benzeri bi hikayem vardı. 6 seneye yakın çıktım ve son 1buçuk 2 senemde aldatıldığımı öğrendim hemde bir kişiyle değil birkaç kişiyle. Olaylar yeni daha 8-9 ay oldu hala sindiremiyorum yapılanları. Olayı bilen arkadaşlarım çok çabuk atlattın o mesajları biz görsek mahfolurdu diyolar durum okadar iğrenç yani. Bide benim onu yakaladığımı öğrendiğimde bütün bu olayları yüzüne vurduğumda onun hesaplarına girdiğim için benii tehdit etmişti gerizekalı, hani aldattım özür dilerim falan demeyi bırak bide tehdit etti mahkemelerde görüşcez seninle diye, böylede gerizekalıydı

Valla ne yalan söyliim hala canımın yandığı oluyo, hazmedemediğim bana bunu nasıl yapar dediğim çok oluyo. Allah bunun hesabını ondan sorarmı bilmiyorum ama gözümün önünde sürünsün çok isterdim (şuanda bile içimden nasıl küfür ediyorum tahmn bile edemezsn )

Ama herşeye alıştığın gibi bunada alışıyosun canım yaaa. Canın acısada,ağlasanda,hazmedemessende alışıyosun. Belki bizde bigün bizi hakedicek birileriyle mutlu oluruz.

Bu olayların tek bir iyi yönü var. O da karşımızdaki kişilerin karaktersizliğini en azından evlenmeden, iş ciddiye binmeden görmüş olduk. Allahımıza çok şükür
 



Hem suçlu hem güçlü dedikleri türdenmiş o insan. Suç üstü yakalanınca üste çıkmaya çalışmış. Yazık!
Halbuki adam gibi çıkıp karşımıza konuşsalar ya. Ben artık sevmiyorum yapamıyorum deseler biz de insanız anlarız.
İşte herkes kendine yakışanı yapıyor canım. Bizlerin de imtihanı bu şekildeymiş demek ki.
Ben defalarca aldatıldım mı bunu bile bilmiyorum. Hep inkar etti,öyle bir şey olmadı dedi ama ne kadar güvenebilirsin ki. Ama en çok canımı acıtan bir veda bile etmeyişi oldu. Onca zaman boşa geçmiş diye düşündürdü bana.
Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın canım. İyi ve vicdan sahibi...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…