- 15 Ocak 2022
- 491
- 216
- 29
-
- Konu Sahibi serendipity16
Her zaman ön sevişme olur yeterince ıslanırım yok enfeksiyona da baktırdımsevişmeyi direk ilişkiye girdiğiniz için olabilir ıslanman lazım bide enfeksiyonda olabilir ona da baktırman lazım
ön sevişme harici o işten ben de zevk almıyorum. ne yaptıysam da alamadım. sanırım çocukken baskılanarak büyümekten bunjn kötü birşey olduğunu düşünemkten de olabilir. burası Türkiye malum. psikolojimizin altında neler var kim bilir.Bende kaç kere muayene oldum bi sorun yok doktorda kendini kastığın için olabilir dedi valla zor ya
İyi ıslanmamışsanız acı yapar kayganlaştırıcı sürün ben de yeni evliyim sadece ilk cinsel ilişkimde ve 2.de acıdı ve kan geldi sonra 3 ve 4.kezde acımadı ama rahatsız hissettim 5.de hiç bir şey hissetmedim 6.da zevk almaya başladım ve sonra arkadan vajinal denedik o çok acıdı onu da şöyle çözdüm zevk aldığın pozisyonda yapın sen boşalınca canının acıdığı pozisyona geç zaten boşaldığın için orası çok kaygan ve rahat oluyor ve eskisi gibi acımıyor ben bunu keşfettimMerhaba utanarak açıyorum konuyu ama derdimi ancak burada anlatabilirim. Başlıkta da yazdığım gibi 3 yıllık evliyiz ama benim hala özellikle bazı pozisyonlar da canım acıyor eşimde o pozisyonlardan daha zevk aldığı için onu istiyor sonra canım acıyınca normal erkeğin üstte olduğu pozisyona dönüyoruz eşim ilişki de çok anlayışlı biridir ama hala canımın acıması benim morelimi bozuyor. Özellikle sokmaya çalışırken çok acıyor ister istemez kendimi kasıyorum özellikle bacaklarım ağrıyor düzenli cinsel hayatımız var zaten çocuk istediğimiz için sık sık yapıyoruz ama eşim farklı pozisyonları da denemek istiyor benim canım acıyınca hevesi kalmıyor adamın bu normal mi ? Hani vajinumus gibi bir şey değilim çünkü zevk alıyorum ama işte bir iki pozisyon da rahatım sadece
Ben Netflix izleyerek büyüdüm hep sex sahneleri gördüm kadınlar hep zevk alıyordu beynime de seks zevktir diye kodlanmış o yüzden hiç kasma problemim olmadı 1 aylık evliyim ama cinsel ilişkiden çok zevk alıyorum dediğiniz gibi o çok etkili olanilirön sevişme harici o işten ben de zevk almıyorum. ne yaptıysam da alamadım. sanırım çocukken baskılanarak büyümekten bunjn kötü birşey olduğunu düşünemkten de olabilir. burası Türkiye malum. psikolojimizin altında neler var kim bilir.
Netflixteki görünce diyorum sorun bende yani amerikalılar falan aşırı zaten düşkün çok değişik fantezileri var onlar gibi olamam ben aslaBen Netflix izleyerek büyüdüm hep sex sahneleri gördüm kadınlar hep zevk alıyordu beynime de seks zevktir diye kodlanmış o yüzden hiç kasma problemim olmadı 1 aylık evliyim ama cinsel ilişkiden çok zevk alıyorum dediğiniz gibi o çok etkili olanilir
İşte ben ergenlik dönemimde de hep öyle filmler izliyordum hatta ergenlikten evlenene kadar da kendimi tatmin etmek için mastürbasyon yapıyordum ama bakire olduğum için sadece klitorisimi okşayarak mastürbasyon yapıyordum yani vücudumu zaten keşfetmiştim evlenince de bekaretimi kaybederken bile problem olmamış oldu. Barışık olmak gerekiyor hem cinsel organımızla hem cinsellikle hem de aldığımız haz ile.Netflixteki görünce diyorum sorun bende yani amerikalılar falan aşırı zaten düşkün çok değişik fantezileri var onlar gibi olamam ben aslaama bizim kadınlarımızda da her pozisyondan zevk alan insanlar var tabi ama o kişi ben değilim
Siz baya tecrübelisiniz o yüzden ilişkiden zevk almışsınız dediğiniz gibi Türkiye’de çoğu kadın zevk almıyor ilişkiden tabi partner de çok önemli bu konu daİşte ben ergenlik dönemimde de hep öyle filmler izliyordum hatta ergenlikten evlenene kadar da kendimi tatmin etmek için mastürbasyon yapıyordum ama bakire olduğum için sadece klitorisimi okşayarak mastürbasyon yapıyordum yani vücudumu zaten keşfetmiştim evlenince de bekaretimi kaybederken bile problem olmamış oldu. Barışık olmak gerekiyor hem cinsel organımızla hem cinsellikle hem de aldığımız haz ile.
İşte ben ergenlik dönemimde de hep öyle filmler izliyordum hatta ergenlikten evlenene kadar da kendimi tatmin etmek için mastürbasyon yapıyordum ama bakire olduğum için sadece klitorisimi okşayarak mastürbasyon yapıyordum yani vücudumu zaten keşfetmiştim evlenince de bekaretimi kaybederken bile problem olmamış oldu. Barışık olmak gerekiyor hem cinsel organımızla hem cinsellikle hem de aldığımız haz ile.
Merhaba ben de sizin gibiydim evlilik öncesi vücudumu tanıyordum ve o tarz sahneleri izleyerek cinsel birleşmeyi merak ediyordum herkes zevk alıyor diye düşünüyordum ama 4 aydır evliyim maalesef ilk başlarda çok kasıyordum kendimi birleşme 1 hafta sonra oldu şu an başlarda acı oluyor sonra acı geçiyor ama maalesef o zamanda hiçbir şey hissetmiyorum ve bunu beni çok üzüyor sizce zamanla düzelir mi? Bir de erkeğin yavaş mı olması gerekiyor? Doktora gittim vajinismus değilsin dedi muayene etti ama psikolojik olabilir dediİşte ben ergenlik dönemimde de hep öyle filmler izliyordum hatta ergenlikten evlenene kadar da kendimi tatmin etmek için mastürbasyon yapıyordum ama bakire olduğum için sadece klitorisimi okşayarak mastürbasyon yapıyordum yani vücudumu zaten keşfetmiştim evlenince de bekaretimi kaybederken bile problem olmamış oldu. Barışık olmak gerekiyor hem cinsel organımızla hem cinsellikle hem de aldığımız haz ile.
O filmleri izleyip de vajinismus olma ihtimali yok zaten eğer cidden zevk alarak izliyorsan tabi. Ben ilk gece düğün gecesi birliktelik yaşamıştım hiç sıkıntı olmadı. İlk zamanlar zevk almıyorsun zaten sonradan başlıyorsun kişiye göre değişir ama benim tam anlamıyla zevk almam 6.defadan sonra olmuştuMerhaba ben de sizin gibiydim evlilik öncesi vücudumu tanıyordum ve o tarz sahneleri izleyerek cinsel birleşmeyi merak ediyordum herkes zevk alıyor diye düşünüyordum ama 4 aydır evliyim maalesef ilk başlarda çok kasıyordum kendimi birleşme 1 hafta sonra oldu şu an başlarda acı oluyor sonra acı geçiyor ama maalesef o zamanda hiçbir şey hissetmiyorum ve bunu beni çok üzüyor sizce zamanla düzelir mi? Bir de erkeğin yavaş mı olması gerekiyor? Doktora gittim vajinismus değilsin dedi muayene etti ama psikolojik olabilir dedi
Peki çok açık konuşacağım ama kusura bakmayın kadınlarda cinsel birleşme ile boşalma oluyor mu merak ediyorum klitorist uyarılma ile gelmeyi biliyorum ama birleşme ile sanki bu mümkün değilmiş gibi geliyor umarım bende zamanla zevk alırımO filmleri izleyip de vajinismus olma ihtimali yok zaten eğer cidden zevk alarak izliyorsan tabi. Ben ilk gece düğün gecesi birliktelik yaşamıştım hiç sıkıntı olmadı. İlk zamanlar zevk almıyorsun zaten sonradan başlıyorsun kişiye göre değişir ama benim tam anlamıyla zevk almam 6.defadan sonra olmuştu
Aşırı derecede ıslak olursa ve tam keyfine giriyorsan olur ama kendi yaptığın klitoris mastürbasyonunda boşalma daha çok oluyor çünkü her şeyi kendi isteğine göre yapıyorsun ama partnerinle öyle olmuyor.. birleşmede boşalma oluyor ama mastürbasyondaki kadar olmuyor. Yani şöyle söyleyeyim mastürbasyonda 10 defa yaptığında 8’inde boşalıyorsan birleşmede 10 defada sadece 4 kez olabiliyor. Biz her cinsel ilişkide boşalmıyoruz. Hatta “fake orgasm” yani sahte orgazm diye bir şey var kadının boşalıyor gibi davranarak partnerini kandırması anlamına geliyor bazen kadınlar bunu da yapıyor bunu da filmlerde görüp ne diye internetten araştırmıştımPeki çok açık konuşacağım ama kusura bakmayın kadınlarda cinsel birleşme ile boşalma oluyor mu merak ediyorum klitorist uyarılma ile gelmeyi biliyorum ama birleşme ile sanki bu mümkün değilmiş gibi geliyor umarım bende zamanla zevk alırım
Merhaba utanarak açıyorum konuyu ama derdimi ancak burada anlatabilirim. Başlıkta da yazdığım gibi 3 yıllık evliyiz ama benim hala özellikle bazı pozisyonlar da canım acıyor eşimde o pozisyonlardan daha zevk aldığı için onu istiyor sonra canım acıyınca normal erkeğin üstte olduğu pozisyona dönüyoruz eşim ilişki de çok anlayışlı biridir ama hala canımın acıması benim morelimi bozuyor. Özellikle sokmaya çalışırken çok acıyor ister istemez kendimi kasıyorum özellikle bacaklarım ağrıyor düzenli cinsel hayatımız var zaten çocuk istediğimiz için sık sık yapıyoruz ama eşim farklı pozisyonları da denemek istiyor benim canım acıyınca hevesi kalmıyor adamın bu normal mi ? Hani vajinumus gibi bir şey değilim çünkü zevk alıyorum ama işte bir iki pozisyon da rahatım sadece