3 yıllık evliyim hala ilişki de canım acıyor

Ben bu konuda kendini kasmaktan veya ıslanmamaktan ziyade problemin çok afedersiniz iki cinsel organın kıvrımının birbirine uymaması olduğunu düşünüyorum. Bazı cinsel organların eğimi bazı pozisyonlarda bizim vajina kanalımıza tam uymadığı için o pozisyonda acı olabiliyor. Eğer yanma veya sürtünme gibi bir acı hissi değil de genelde baskı gibiyse sorun bu da olabilir :KK43:

Bende cinsel istek oldum olası sıfır olduğu için hep acı yaşıyorum çünkü zevk almıyorum ve ıslaklık gerçekleşmiyor eşimi çok seviyorum ama cinsellikten nefret ediyorum ya eşim için seviyormuş gibi yapıyorum bazen böyle katlanılması zor oluyor
Sizde mi benim gibi aseksüelsiniz

Ben bu konuda kendini kasmaktan veya ıslanmamaktan ziyade problemin çok afedersiniz iki cinsel organın kıvrımının birbirine uymaması olduğunu düşünüyorum. Bazı cinsel organların eğimi bazı pozisyonlarda bizim vajina kanalımıza tam uymadığı için o pozisyonda acı olabiliyor. Eğer yanma veya sürtünme gibi bir acı hissi değil de genelde baskı gibiyse sorun bu da olabilir :KK43:
Evet dediğiniz mantıklı geldi cidden. Dediğiniz gibi baskı tarzı oluyor ama anlamadığım o pozisyonlarda da zevk alan acı çekmeyen insanlar oluyor o zamanlar onlarınki birbirine mi uymuş oluyor

Yani gerçekten bunun için psikoloğa falan gitmeyi düşünüyorum eşimi seviyorum ama o iş beni çok zorluyor ya eşim zorlamaz ama ben kendimi hep o işte çok kötü hissediyorum
Aynı hissediyoruz gerçekten bende psikologa gitmeyi düşündüm bende eşimi çok seviyorum ama dediğiniz gibi çoğu zaman onun isteği üzerine yapıyoruz bi de bebek istediğimiz için sık sık yapıyoruz ben sürekli yapınca da sıkılıyorum ama bi süre yapmasak istiyorum mesela

Evet dediğiniz mantıklı geldi cidden. Dediğiniz gibi baskı tarzı oluyor ama anlamadığım o pozisyonlarda da zevk alan acı çekmeyen insanlar oluyor o zamanlar onlarınki birbirine mi uymuş oluyor
bilimsel bir temeli var mıdır bilmem ama evet sanırım yani ben en azından öyle tahmin ediyorum :)

Bu yüzden psikolog a gideceğim bu hafta randevu aldım git gide katlanılmaz oluyor üstelik sanırım da hamileyim
Eğer sizin için zor oluyorsa yapmak mecburiyetinde değilsiniz. Yani bunu söylemek kolay değil ama gerekirse ayrılırsınız. Hem siz istemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda kalmazsınız hem de eşiniz en azından kendisi gibi istekli birini bulur

Eğer sizin için zor oluyorsa yapmak mecburiyetinde değilsiniz. Yani bunu söylemek kolay değil ama gerekirse ayrılırsınız. Hem siz istemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda kalmazsınız hem de eşiniz en azından kendisi gibi istekli birini bulur
Ama onu çok seviyorum oda beni çok seviyor 8 yıldır birlikteyiz beni bir kere üzdüğünü kırdığını görmedim istemediğim hiç Birşey için beni zorlamadı bana saygı duydu ama ben görev sayıp ona onu istiyormuş gibi yaptım hep eşimden vazgeçemem onu gerçekten çok seviyorum bunun için tıbbı ne gerekirse yapacağım ayrılmayı ben istesem o istemez ki o bensiz 3 gün bile ayrı köyde kalmaz koşar gelir bensiz sevdiğim yemeği bile yemediğini bilirim

Merhaba utanarak açıyorum konuyu ama derdimi ancak burada anlatabilirim. Başlıkta da yazdığım gibi 3 yıllık evliyiz ama benim hala özellikle bazı pozisyonlar da canım acıyor eşimde o pozisyonlardan daha zevk aldığı için onu istiyor sonra canım acıyınca normal erkeğin üstte olduğu pozisyona dönüyoruz eşim ilişki de çok anlayışlı biridir ama hala canımın acıması benim morelimi bozuyor. Özellikle sokmaya çalışırken çok acıyor ister istemez kendimi kasıyorum özellikle bacaklarım ağrıyor düzenli cinsel hayatımız var zaten çocuk istediğimiz için sık sık yapıyoruz ama eşim farklı pozisyonları da denemek istiyor benim canım acıyınca hevesi kalmıyor adamın bu normal mi ? Hani vajinumus gibi bir şey değilim çünkü zevk alıyorum ama işte bir iki pozisyon da rahatım sadece
Kendinizi kasıyor olabilir misiniz.Yada acıyarak diye düşünerek ilişki yaşıyor olabilirsiniz.

sevişmeyi direk ilişkiye girdiğiniz için olabilir ıslanman lazım bide enfeksiyonda olabilir ona da baktırman lazım

Ama onu çok seviyorum oda beni çok seviyor 8 yıldır birlikteyiz beni bir kere üzdüğünü kırdığını görmedim istemediğim hiç Birşey için beni zorlamadı bana saygı duydu ama ben görev sayıp ona onu istiyormuş gibi yaptım hep eşimden vazgeçemem onu gerçekten çok seviyorum bunun için tıbbı ne gerekirse yapacağım ayrılmayı ben istesem o istemez ki o bensiz 3 gün bile ayrı köyde kalmaz koşar gelir bensiz sevdiğim yemeği bile yemediğini bilirim
Mutluluğunuz daim olsun o zaman el mahkum hem psikolojik hem de varsa biyolojik sebebi tedavinizi olun😊😊

Ben de 4 yıllık evliyim. İlk birleşmede çok acı çektim. Kendimi zorladım. Ve bu böyle devam etti. Çok nadir zevk aldığım oldu. Şimdi ikiz bebeklerimiz var. İlişkiye girmek o kadar zor ki aezeryan doğum olmasına rağmen doğumdan sonra can acım sanki arttı. Aslında ıslanıyor ama bir yerden sonra hevesim kaçıyor ve her şey bitiyor sonrasında devam etmek için kendimi zorlandığımdan sanırım canım çok yanıyor. Mesela ön sevişmede arzulu oluyorum ama sonra birleşme gerçekleşmek üzereyken hepsi bitiyor. Doktora gitmeyi planlıyorum ilk fırsatta. Ne olacak bilmiyorum.

Ben de 4 yıllık evliyim. İlk birleşmede çok acı çektim. Kendimi zorladım. Ve bu böyle devam etti. Çok nadir zevk aldığım oldu. Şimdi ikiz bebeklerimiz var. İlişkiye girmek o kadar zor ki aezeryan doğum olmasına rağmen doğumdan sonra can acım sanki arttı. Aslında ıslanıyor ama bir yerden sonra hevesim kaçıyor ve her şey bitiyor sonrasında devam etmek için kendimi zorlandığımdan sanırım canım çok yanıyor. Mesela ön sevişmede arzulu oluyorum ama sonra birleşme gerçekleşmek üzereyken hepsi bitiyor. Doktora gitmeyi planlıyorum ilk fırsatta. Ne olacak bilmiyorum.
Bende aynı durumdayım işte ön sevişmede çok zevk alıyorum ama ne zaman ilişkiye geçsek hadi yap bitsin kafasına giriyorum yani psikolojik olarak insan üzülüyor eşimde zevk almadığımı görüyor🥺 doğum falan olsa daha da soğurum korkarım diye düşünmeden edemiyorum

Bende de aynı durum var ama muayenede bir anormallik çıkmadı hiçbir zaman. Belki de psikolojik olarak kendimize yaptığımız birşeydir farkında olmadan.

X