3 yılın sonunda TEST POZİTİF♥️🌼

İnşallah hayırlısıyla sende güzel haber alırsın😍 canım benim fazla kilom yok yani ama pcos olunca az biraz bile olsa çok etkiliyor bizi, 1.68-72 kiloydum, şimdi 1.68-66 oldum hamile kaldım inşallah kalp atışını duyacağız canım sen de benim için dua et🥰🥰🥰 ben 3 sene boyunca yaklaşık 15 ay farklı dönemlerde klomen/femara/gonalf kullandım canım 2 kere aşılama yaptım. Hiçbir defa bile pozitif görmedim:) şimdi Allah nasip etti çok şükür inşallah sağlıkla hayırlısıyla devamı gelir🥰
Cok şükür canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🥰

Böyle uzun süre bekleyip sürpriz şekilde gebelik öğrenenleri gördükçe çok seviniyorum. ❤️ Bende tam 4.5 yıl bir aşılama, bir tüp bebek bir kez bile hamile kalamayıp kendiliğinden gebeyim şuan. Benim gebelik testim de böyleydi. O kadar yıl testlerde gölge çizgiler aradım ki Birkaç tane de keyiften test yaptım sonra 🤣

Eklentiler

• IMG_3576.webp
    IMG_3576.webp
    85,1 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar beni bilen bilir üç yıldır yapmadığım kür, gitmediğim doktor kalmamıştı :D adetim üç gün geçti ve ovulasyon testi üç gündür pik çıkınca dün akşamüstü test yaptım, pazartesi hcg testine gidecem. Ne diyorsunuz çok heyecanlıyım ağlaya ağlaya bir hal oldum şimdi yazabildim size🤣🤭🤭
Yaaaa maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum

Böyle uzun süre bekleyip sürpriz şekilde gebelik öğrenenleri gördükçe çok seviniyorum. ❤️ Bende tam 4.5 yıl bir aşılama, bir tüp bebek bir kez bile hamile kalamayıp kendiliğinden gebeyim şuan. Benim gebelik testim de böyleydi. O kadar yıl testlerde gölge çizgiler aradım ki Birkaç tane de keyiften test yaptım sonra 🤣
Ben de ne kadar ışığa tuttum testleri bir bilsen🥹 iki çizgisi net görünce dayanamayıp 3 tane daha yaptım🤣 Allah her isteyene sağlıkla nasip etsin bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🥰🥰 eşim hep diyordu doğal olacak inan diye ben de hep bir umutsuzluk vardı :)) şimdi inşallah nabzını da duyarız teyzeleri🥰

Ben de ne kadar ışığa tuttum testleri bir bilsen🥹 iki çizgisi net görünce dayanamayıp 3 tane daha yaptım🤣 Allah her isteyene sağlıkla nasip etsin bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🥰🥰 eşim hep diyordu doğal olacak inan diye ben de hep bir umutsuzluk vardı :)) şimdi inşallah nabzını da duyarız teyzeleri🥰
İnşallah canım. Nabzıydı , bebeğin boyuydu derken bulantı kusma uğraşırken zaman geçiveriyor. 😍

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.💓
Ben de yaklaşık 5 yıldır yumurta rezervi düşüklüğünden dolayı gebe kalamiyordum, tam tüp bebek tedavisine başlayacağımız ay gebe olduğumu öğrendim.. 🧿
Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin, bize de sağlıkla ilerleyen bir süreç yaşatsın inşallah.

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.💓
Ben de yaklaşık 5 yıldır yumurta rezervi düşüklüğünden dolayı gebe kalamiyordum, tam tüp bebek tedavisine başlayacağımız ay gebe olduğumu öğrendim.. 🧿
Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin, bize de sağlıkla ilerleyen bir süreç yaşatsın inşallah.
🧿🧿Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🥰 şu an 6. Haftanızda mısınız benim de aynı görünüyor🥰 ultrasona girdiniz mi kalp duydunuz mu acaba cumartesi randevum var ve çok endişe ve heyecan yaşıyorum benimle paylaşır mısınız🥰🥰🥰

🧿🧿Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🥰 şu an 6. Haftanızda mısınız benim de aynı görünüyor🥰 ultrasona girdiniz mi kalp duydunuz mu acaba cumartesi randevum var ve çok endişe ve heyecan yaşıyorum benimle paylaşır mısınız🥰🥰🥰
Amin sağolun, hepimize inşallah. Evet ultrasona girdim keseyi gördüm ama henüz kalp atışı duymadım, haftaya tekrar çağırdı doktorum.
Çok iyi anlıyorum sizi, o endişe heyecan, inanamıyor insan.
Ama içimizi ferah tutup stres yapmayalım bence, İnşallah en yakın zamanda kalp atışını da duyarız.🥰🥰

Amin sağolun, hepimize inşallah. Evet ultrasona girdim keseyi gördüm ama henüz kalp atışı duymadım, haftaya tekrar çağırdı doktorum.
Çok iyi anlıyorum sizi, o endişe heyecan, inanamıyor insan.
Ama içimizi ferah tutup stres yapmayalım bence, İnşallah en yakın zamanda kalp atışını da duyarız.🥰🥰
Amin canım Allah emeğimizi umudumuzu boşa çıkarmasın🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰🥰

Back
X