Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim aynı evin içinde yaşıyorlar, mesafeli durması daha da dışlanmasına sebep olur.
aynı evde yaşamıyor olsalar, uzak dur mesafeli ol derdim ama aynı evin için de çok ama çok zordur.
Bence, eşiyle bu durumu konuşup yaşadığı psikolojisi anlatsın. eşinden kendisini kendi yerine koymasını istesin (gerçi erkekler ne var bunda der önemsemezler).
Canım, kayınvalidenle aran nasıl, onlarda yaşadığın evdeler mi?
sen onların soyadını taşıyorsun, ailedensin.
bizler gelinlerimize kendilerini dışlanmış hissetmesinler diye öz akrabalarımızdan daha öncelik tanıyoruz her konuda.
doğrusu da budur.
eşinin aile büyüklerinden yardım almaya çalış. durumun gerçekten de zor Allah kolaylık versin.
ne kadar ailenin içinde olsak da,ne kadar sevilsek de biz gelinler sonuçta dış kapının mandalıyız,el kızıyız, anne ,kardeş bir tanedir ama gelin sürü iledir.
her ailede yaşanır.beni eltimle kaç defa "aile toplantımız var çıkın dışarı" deyip abi,anne,kardeş dakikalarca,saatlerce bir odada konuştular da eltimle ben diğer odada aile toplantılarının bitmesini bekledik ve hiç birşey olmamış gibi davrandık.
cadı görümcem kocamla sohbet ederken beni görünce susar ya da konuyu değiştirirdi...
ooooo seviyorsan bacısını da anasını da dıdısını da çekecen güzelim yoksa kapı orada derler adama.....