- 24 Mart 2020
- 9.921
- 35.659
- 32
- Konu Sahibi Uyeadiyok123
Aaaa yün döşek evliliğin mihenk taşıdırAdkdlflgşgşgş yatak deyince akla yatmak gelir. Yarın kvye bi hesap sorayım lan benim yün döşeğim nerde diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa yün döşek evliliğin mihenk taşıdırAdkdlflgşgşgş yatak deyince akla yatmak gelir. Yarın kvye bi hesap sorayım lan benim yün döşeğim nerde diye
Ben köylüyüm benim de yün yatağım yok. Anlı şanlı bi gelin olamadım demek bu gece de buna yakalımYavrun falan degilim agzini topla bu bir. 41 yasinda koca kadinim. Koylu olmadigimiz icin yun yatak falan yapilmadi evlenirken. Simdi daha fazla canimi sikmadan uza surdan hadsiz
Yatak yazmissin diyince ben zaten bildigin dosegi kastediyorum yazdigi cevaba bakBen köylüyüm benim de yün yatağım yok. Anlı şanlı bi gelin olamadım demek bu gece de buna yakalım
Cınım sen taze çıtır bir bekar olduğundan bilmezsinYatak yazmissin diyince ben zaten bildigin dosegi kastediyorum yazdigi cevaba bak
Bi de erkek degilim bisa yazma demis aksbakbzwCınım sen taze çıtır bir bekar olduğundan bilmezsin
Tüh bak erkek olsaydı yakasından düşmezdikBi de erkek degilim bisa yazma demis aksbakbzw
Bu nasıl bir şey ya, kuytuda memura rüşvet verir gibi "al al hadi" mi dedi?Hiç bişey demedi giyersin al al oğlum duymasın dedi
Çok afedersin teyzeciğim. Yazı tarzından ve kurduğun cümlelerden max 18 yaş diye düşündüm. İyi geceler hanım teyzemYavrun falan degilim agzini topla bu bir. 41 yasinda koca kadinim. Koylu olmadigimiz icin yun yatak falan yapilmadi evlenirken. Simdi daha fazla canimi sikmadan uza surdan hadsiz
Bahtiyar ol ben de siteye giriste zeka olcum cihazi talep ettim ama daha alamadik, gelir felmez ilk sende denicez sozÇok afedersin teyzeciğim. Yazı tarzından ve kurduğun cümlelerden max 18 yaş diye düşündüm. İyi geceler hanım teyzem
Teyze senin babandır asldlfşgşÇok afedersin teyzeciğim. Yazı tarzından ve kurduğun cümlelerden max 18 yaş diye düşündüm. İyi geceler hanım teyzem
Ya acelem vardı uzatıp durdu al al dedi işte. Bir yere yetişmem lazımdı. Eve varınca poşete koydum geri vericem zatenBu nasıl bir şey ya, kuytuda memura rüşvet verir gibi "al al hadi" mi dedi?
Çok mantıksız her şey.
İnsanın böyle bir saçmalığı kabul etmesi için ne kadar önemli bir işi olabilir, ne kadar acelesi olabilir? Zaten aynı evde yaşıyormuşsunuz yanlış anlamadıysam.
Yıkayıp götürün bari oldu olacak, belki vermek istediğiniz mesajı alır feriştah kaynana.
Ama teyze sen yapıştın erkeksin ha erkeksin diye. Ben de yanlış adres dedim napim. Hem yaşlı olduğunu bilsem öyle demezdim özür dilerimBi de erkek degilim bisa yazma demis aksbakbzw
Onu gaynanasiyla kendi bilir sen ne bileceğğnnOnun adi gecelik ic giyim vs vs
Hic sorun diil ama az otede oyna, sarmiyor muhabbetinAma teyze sen yapıştın erkeksin ha erkeksin diye. Ben de yanlış adres dedim napim. Hem yaşlı olduğunu bilsem öyle demezdim özür dilerim
Dogru, bi de fantezi demis yaaaOnu gaynanasiyla kendi bilir sen ne bileceğğnn
İyi biriyse oturup konuşun:)oğlunu şimdi karıştırmayın utanır.Kişilik olarak iyi biri yardımcı oluyor. Ama biraz cimri gibi stok yapmayı sever değişik biri
Hic sorun diil ama az otede oyna, sarmiyor muhabbetin
Demirin tuncuna fakein kalitesizine kaldık askdlfllfHic sorun diil ama az otede oyna, sarmiyor muhabbetin
Sen kimsin ki beni dusuneceksin ya aajahkabaksjaTamam teyze sağlığına dikkat et bir de seni düşünmeyelim:)