- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.316
- Konu Sahibi Uyeadiyok123
Aynen öyle.Esinizle niye konusuyorsunuz ki? Niye annesinin iç çamasırı muhabbetini bilsin? Aranızda halledin kocaların her seyi bilmesine gerek yok bence…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle.Esinizle niye konusuyorsunuz ki? Niye annesinin iç çamasırı muhabbetini bilsin? Aranızda halledin kocaların her seyi bilmesine gerek yok bence…
Yatak mı? Ben yatak falan demedim. Alintilayip yollasana onuBence siz konuyu cok yanlis anlamissiniz ahahaha az once de yatak matak bi seyler diyordunuz ama erkek uye oldugunuza yemin edebilirim ama ispatlayamam
Kızlar canım çok sıkkın kaynanam kendi eşyalarını hediye niyetine vermeyi çok sever. Daha önceden kızmıştım ama çok kafama takmamaya çalıştım bugün de birden bire fantezilerini verdi hatta kullanılmış tanga daha yıkanmamış. Ben kabul etmek istemedim o şaşkınlıkla ve acelem de vardı. Bilet diyemedim. Oğlunun haberi yok işleri çok yoğun diye bahsetmedim doğru zamanı gelince söylemeyi düşünüyorum. Bu durumda ne yapmak lazım. Kendimi çok kötü hissettim. Halbuki temiz biri bana çok itici geldi bu hareketi kaynanama nasıl tavır sergilemeliyim
Hiç bişey demedi giyersin al al oğlum duymasın dedi
Keşke yalan olsaydıAsiri temiz olsa dahi ic camasiri asla ortak kullanilmaz. Buram buram cehalet kokan bir tavir bu kv'nin yaptığı.
Resmi nikahınıza daha 2 hafta yok mu sizin ?
Arkadaşlar benim eşim geri kafalı mı? demiştiniz. Kadının evinde kalıyorsunuz diye, sevgiliniz sizinle aynı odada dahi uyumazken; annesinin size fantezi iç giyim ürünlerini vermesi inandırıcılıktan uzak duruyor.
Benim kaynanam da yün döşek verdi, almak istemedim ama ısrar edince aldım. Gidip hemen kocama şikayet etmedim.
Ta taaaa, bi daha da emir cumlesi kurmazsaniz sevinirimYatak mı? Ben yatak falan demedim. Alintilayip yollasana onu
Şükret bak ne Kaynanalar varBenim kaynanam da bana salça verdi yeni yapmış sağ olsun
Nasıl gerçekten mi öyle düşündünKız ne güzel kaynana, yatak odanıza destek çıkıyor. Böyle rahat kaynana zor bulunur. Ama bu yarın öbür gün kıyafet dışında daha özel şeyler konuşmaya kalkar.
Poşete koydum bile geri verilmeyi bekliyor o anda şaşırdım kaldım. Evde oğlu vardı o yüzden uzatmadımBazı şeylere anında tepki vermek gerekir.
Aceleye gelecek şeymi bu?
Nekadar acelen olursa olsun, istemiyorum demek bir dakika bile sürmez.
Tekrar poşete koyup eşinizle geri gönderin.
İğrenç bi durum.
Yavrum sen bekarsin sanırım. Bi evlen kaynana ilk olarak yün döşek yaptırır. Evrenin sırrını çözmüş gibi ta taaaa demez mi o yün döşek gelin olmanın şanindandir da senin aklına niye hemen yatmak geldi anlamadım. Ayrıca erkek değilim boşuna yazmaTa taaaa, bi daha da emir cumlesi kurmazsaniz sevinirim
Kesin erkek uye, kafa cok degisik calisiyor
Aaa siz dini nikahliyken kv yanina gonderilip sevgilisinin sevismedigi uyesiniz. Su geri kafalilik basligi.
Anlamadım simdi, oglu yaniniza yatmiyor diye kv tesvik primi olarak tanga mi dagitiyor? Ne sacma bi durum yahu bu?
Oğlum duymasın demiş bide bence söylemeyin.kv kişilik olarak nasıl biri?tabi yaptığı şey doğru değil.Hiç bişey demedi giyersin al al oğlum duymasın dedi
Nasıl gerçekten mi öyle düşündün
Ben de bu kısma takıldım ne kadar aceleniz olabilir ki koşarken yolda elinize tutuşturulmadı ya. Ayrıca kendisi kullanılmış ve talep edilmeyen bu sıradan olmayan şeyleri verirken çekinmiyor de siz oğlu evdeydi diye mi çekiniyorsunuz.Bazı şeylere anında tepki vermek gerekir.
Aceleye gelecek şeymi bu?
Nekadar acelen olursa olsun, istemiyorum demek bir dakika bile sürmez.
Tekrar poşete koyup eşinizle geri gönderin.
İğrenç bi durum.
Adkdlflgşgşgş yatak deyince akla yatmak gelir. Yarın kvye bi hesap sorayım lan benim yün döşeğim nerde diyeYavrum sen bekarsin sanırım. Bi evlen kaynana ilk olarak yün döşek yaptırır. Evrenin sırrını çözmüş gibi ta taaaa demez mi o yün döşek gelin olmanın şanindandir da senin aklına niye hemen yatmak geldi anlamadım. Ayrıca erkek değilim boşuna yazma
Yavrun falan degilim agzini topla bu bir. 41 yasinda koca kadinim. Koylu olmadigimiz icin yun yatak falan yapilmadi evlenirken. Simdi daha fazla canimi sikmadan uza surdan hadsizYavrum sen bekarsin sanırım. Bi evlen kaynana ilk olarak yün döşek yaptırır. Evrenin sırrını çözmüş gibi ta taaaa demez mi o yün döşek gelin olmanın şanindandir da senin aklına niye hemen yatmak geldi anlamadım. Ayrıca erkek değilim boşuna yazma
Ben de bu kısma takıldım ne kadar aceleniz olabilir ki koşarken yolda elinize tutuşturulmadı ya. Ayrıca kendisi kullanılmış ve talep edilmeyen bu sıradan olmayan şeyleri verirken çekinmiyor de siz oğlu evdeydi diye mi çekiniyorsunuz.
Kişilik olarak iyi biri yardımcı oluyor. Ama biraz cimri gibi stok yapmayı sever değişik biriOğlum duymasın demiş bide bence söylemeyin.kv kişilik olarak nasıl biri?tabi yaptığı şey doğru değil.