- 24 Temmuz 2023
- 1.694
- 4.383
- Konu Sahibi Uyeadiyok123
He yavrum söyle, kocan hapse, kaynanan da mezara girsin sen de rahat et. Hayatım söylenir mi böyle şey kocaya.Oğluna söyleyim mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He yavrum söyle, kocan hapse, kaynanan da mezara girsin sen de rahat et. Hayatım söylenir mi böyle şey kocaya.Oğluna söyleyim mi
Neden?He yavrum söyle, kocan hapse, kaynanan da mezara girsin sen de rahat et. Hayatım söylenir mi böyle şey kocaya.
Büyük resmi görememişsiniz, olsun.Benimle sevişmiyor demedim :)
Çünkü bazen susmak gerekir. Hani basiret denen birşey var ya, öngörülü olmak..Neden?
Başlığa bile kaynananızın 3 yıl önce 2.kocasından boşandığını yazmışsınız. Takılınmayacak gibi mi?
Başlıkta verilmek istenen mesaj ne ben de merak ettim konu sahibi
Ya ben sustum da tepeme çıktı sankşÇünkü bazen susmak gerekir. Hani basiret denen birşey var ya, öngörülü olmak..
İyi de kadin kocasinin yaninda giyiyormus. Oglu neden katil olsun? Rezilligi yapan kv ama oldurulecek bi durum yok ortadaÇünkü bazen susmak gerekir. Hani basiret denen birşey var ya, öngörülü olmak..
Tanga giyen kaynanayı sindiremedim henüz
Biz de kadınız diye geziyoruz
Ben olsam kaynanamla konuşurum once rahatsızlığımi dile getirirdim tiksindiğimi vb..içinde don tango var:)) eğer sonuç alamazsanız eşinizle konuşursunuzOğluna söyleyim mi
Kızlar canım çok sıkkın kaynanam kendi eşyalarını hediye niyetine vermeyi çok sever. Daha önceden kızmıştım ama çok kafama takmamaya çalıştım bugün de birden bire fantezilerini verdi hatta kullanılmış tanga daha yıkanmamış. Ben kabul etmek istemedim o şaşkınlıkla ve acelem de vardı. Bilet diyemedim. Oğlunun haberi yok işleri çok yoğun diye bahsetmedim doğru zamanı gelince söylemeyi düşünüyorum. Bu durumda ne yapmak lazım. Kendimi çok kötü hissettim. Halbuki temiz biri bana çok itici geldi bu hareketi kaynanama nasıl tavır sergilemeliyim
Eşimle Konu sıcakken konuşmak lazım diye düşünüyorumBen olsam kaynanamla konuşurum once rahatsızlığımi dile getirirdim tiksindiğimi vb..içinde don tango var:)) eğer sonuç alamazsanız eşinizle konuşursunuz
Ay yok kadın eski eşiyle fantazi yaparken giyiyormuş. Oğlunun yanında tanga giyse bu hanım ablamız neyi kocasına şikayet edecek ki. Üstelik tanganin da fantazilik bi tarafı yok da neyse biri başlık açarsa yazarımİyi de kadin kocasinin yaninda giyiyormus. Oglu neden katil olsun? Rezilligi yapan kv ama oldurulecek bi durum yok ortada
Hayır söyleme. Ne gerek var? Kadın bir saçmalık yapmış tamam ama çok çirkin böyle bir şeyi oğluna ifşalamakOğluna söyleyim mi
Kızlar canım çok sıkkın kaynanam kendi eşyalarını hediye niyetine vermeyi çok sever. Daha önceden kızmıştım ama çok kafama takmamaya çalıştım bugün de birden bire fantezilerini verdi hatta kullanılmış tanga daha yıkanmamış. Ben kabul etmek istemedim o şaşkınlıkla ve acelem de vardı. Bilet diyemedim. Oğlunun haberi yok işleri çok yoğun diye bahsetmedim doğru zamanı gelince söylemeyi düşünüyorum. Bu durumda ne yapmak lazım. Kendimi çok kötü hissettim. Halbuki temiz biri bana çok itici geldi bu hareketi kaynanama nasıl tavır sergilemeliyim
Bence siz konuyu cok yanlis anlamissiniz ahahaha az once de yatak matak bi seyler diyordunuz ama erkek uye oldugunuza yemin edebilirim ama ispatlayamamAy yok kadın eski eşiyle fantazi yaparken giyiyormuş. Oğlunun yanında tanga giyse bu hanım ablamız neyi kocasına şikayet edecek ki. Üstelik tanganin da fantazilik bi tarafı yok da neyse biri başlık açarsa yazarım
Aşkım sen kocana şikayet etmeye yer mi arıyorsunuz. Kocan ne hisseder, utanır mı üzülür mü hiç mi düşünmüyorsun. Bence karışma, kaynanan donu zorla giydirmedi ya sana. İstemiyorum de alma.Eşimle Konu sıcakken konuşmak lazım diye düşünüyorum
Hiç bişey demedi giyersin al al oğlum duymasın dediBir şeyi merak ettim, bu kullanılmış şeyleri hediye olarak mı verdi? İşinize yarar, torun bekliyorum gibi bir şey dedi mi? Sırf sizi düşünerek dediyse, iyi biri olabilir kaynananız.
ben fikrimi söyledim:)size nasıl uygun geliyorsa:)Eşimle Konu sıcakken konuşmak lazım diye düşünüyorum