- 3 Eylül 2018
- 8.759
- 46.907
- Konu Sahibi Uyeadiyok123
Sen womanı düşünmek için bahane mi arıyorsun hayylaazTamam teyze sağlığına dikkat et bir de seni düşünmeyelim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen womanı düşünmek için bahane mi arıyorsun hayylaazTamam teyze sağlığına dikkat et bir de seni düşünmeyelim:)
sürekli böyle yapcak diye korkmaya başladımİyi biriyse oturup konuşun:)oğlunu şimdi karıştırmayın utanır.
Vallahi yaaa, nerede o eski cavidanlarDemirin tuncuna fakein kalitesizine kaldık askdlfllf
Profilde yazan yaşınız doğru mu ahretlik? Bu kadar teyze deyip, üyeden iki yaş büyük görünüyorsunuz da.Tamam teyze sağlığına dikkat et bir de seni düşünmeyelim:)
Oğlunu karıştırma derim.sürekli böyle yapcak diye korkmaya başladım
Talep senden geldiğine göre demek ki ihtiyaç duydun bak okuduğun konuyu bile anlamamişsın teyzeciğim. Oğlunun yanında tanga giyen kaynana dedin yahu pes. Artık nasıl bir bilinçaltı varsaBahtiyar ol ben de siteye giriste zeka olcum cihazi talep ettim ama daha alamadik, gelir felmez ilk sende denicez soz
nişan bohçasında buna benzer oldu ama en azından temizdi etiketi vardı çeyizden çıkarmış sanıırım bunu bahsettim eşime şimdi de böyle işteOğlunu karıştırma derim.
Tamam tamam sensin hi hiTalep senden geldiğine göre demek ki ihtiyaç duydun bak okuduğun konuyu bile anlamamişsın teyzeciğim. Oğlunun yanında tanga giyen kaynana dedin yahu pes. Artık nasıl bir bilinçaltı varsa
Bana böyle şeyler verme istemiyorum diye kestir at.nişan bohçasında buna benzer oldu ama en azından temizdi etiketi vardı çeyizden çıkarmış sanıırım bunu bahsettim eşime şimdi de böyle işte
Tamam tamam sensin hi hi
Hijyen nedeniyle kabul etmediğimi söyleyip vereyim en iyisi sonra kendisi düşünsünBana böyle şeyler verme istemiyorum diye kestir at.
Böyle insanları yüzleyeceksin. Bizim bir akraba da sürekli evinin eskilerini bize vermeye çalışıyordu. Annem birkac kez rezil etti ondan sonra gelen giden bir şey olmadı.Hijyen nedeniyle kabul etmediğimi söyleyip vereyim en iyisi sonra kendisi düşünsün
Ay kadın kendi donunu niye düşünsün tekrar sokar çekmecesineHijyen nedeniyle kabul etmediğimi söyleyip vereyim en iyisi sonra kendisi düşünsün
Annen nasıl yaptıBöyle insanları yüzleyeceksin. Bizim bir akraba da sürekli evinin eskilerini bize vermeye çalışıyordu. Annem birkac kez rezil etti ondan sonra gelen giden bir şey olmadı.
Ben sana hakettiklerini veriyor muyum yalanci cici kisss? Mesela hakaretten suc duyurusunda bulunacagim yarin kolluk alir evden diyor muyum? Demiyorum. Neden? Cunku akilli mantikli, seviyemi bozmayacak olgunlukta bir insanim.Ama sen başlattın. Hakettin yani:)) iyi geceler
Soksun banane valla az kaldı biraz sabır yeminleAy kadın kendi donunu niye düşünsün tekrar sokar çekmecesine
Direkt söyledi bize böyle şeyler gönderme eskilerini evimde istemiyorum diye. Kırılan kimse de olmadı. Açıkça söyle.Annen nasıl yaptı
TamamdırDirekt söyledi bize böyle şeyler gönderme eskilerini evimde istemiyorum diye. Kırılan kimse de olmadı. Açıkça söyle.
Yavrum sen bekarsin sanırım. Bi evlen kaynana ilk olarak yün döşek yaptırır. Evrenin sırrını çözmüş gibi ta taaaa demez mi o yün döşek gelin olmanın şanindandir da senin aklına niye hemen yatmak geldi anlamadım. Ayrıca erkek değilim boşuna yazma