3 yıl önce 2. Evliliğinden boşanan kaynanam bana kendi kullandığı fantezini birden bire çekmecesinden çıkarıp bana verdi

Başlığa bile kaynananızın 3 yıl önce 2.kocasından boşandığını yazmışsınız. Takılınmayacak gibi mi?

Başlıkta verilmek istenen mesaj ne ben de merak ettim konu sahibi
Çünkü bazen susmak gerekir. Hani basiret denen birşey var ya, öngörülü olmak..
Ya ben sustum da tepeme çıktı sankş

Bir şeyi merak ettim, bu kullanılmış şeyleri hediye olarak mı verdi? İşinize yarar, torun bekliyorum gibi bir şey dedi mi? Sırf sizi düşünerek dediyse, iyi biri olabilir kaynananız.

İyi de kadin kocasinin yaninda giyiyormus. Oglu neden katil olsun? Rezilligi yapan kv ama oldurulecek bi durum yok ortada
Ay yok kadın eski eşiyle fantazi yaparken giyiyormuş. Oğlunun yanında tanga giyse bu hanım ablamız neyi kocasına şikayet edecek ki. Üstelik tanganin da fantazilik bi tarafı yok da neyse biri başlık açarsa yazarım

Asiri temiz olsa dahi ic camasiri asla ortak kullanilmaz. Buram buram cehalet kokan bir tavir bu kv'nin yaptığı.

Bence siz konuyu cok yanlis anlamissiniz ahahaha az once de yatak matak bi seyler diyordunuz ama erkek uye oldugunuza yemin edebilirim ama ispatlayamam

Bir şeyi merak ettim, bu kullanılmış şeyleri hediye olarak mı verdi? İşinize yarar, torun bekliyorum gibi bir şey dedi mi? Sırf sizi düşünerek dediyse, iyi biri olabilir kaynananız.
Hiç bişey demedi giyersin al al oğlum duymasın dedi

Bazı şeylere anında tepki vermek gerekir.
Aceleye gelecek şeymi bu?
Nekadar acelen olursa olsun, istemiyorum demek bir dakika bile sürmez.
Tekrar poşete koyup eşinizle geri gönderin.
İğrenç bi durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…