3 yıl önce 2. Evliliğinden boşanan kaynanam bana kendi kullandığı fantezini birden bire çekmecesinden çıkarıp bana verdi

Allah'ım sana geliyorum bu sebep sonuç ilişkisi kurma becerisi, bu muhakeme bu muhasebe... Cidden akıllı mantıklı seviyene bayıldım, bence hepsini tüketme seneye de kullanırsın bu defa gerçekten bye

Yün yorgan meselesi nerden çıktı bilmiyorum ama ben severim. Kışın iyi oluyor üşütmüyor. Annemin çeyizinde var kışın yatarız. Tek sıkıntısı ağır olması.

Kesinlikle işlevsel değil. Valla sırf kadın kırılmasın diye almak zorunda kaldım. Deprem bölgesinde yaşadığım için burada çok ihtiyaç oldu ve birinin çok işine yaradı. Allah kaynanamın hayrını kabul etsin dedim verdim çadırda kalan bir aileye

Profilde yazan yaşınız doğru mu ahretlik? Bu kadar teyze deyip, üyeden iki yaş büyük görünüyorsunuz da.
Erkek değilseniz bile muhtemelen yalancısınız.
İşte ironi bilmeyen bir amip daha. Erkek olmamı neden bu kadar çok istediniz üç arkadaş anlamadım ama üzgünüm yardımcı olamayacağım minik

Eşinize söylemeyin yazık kadına. Kötü niyetle yapmış gibi görünmüyor. Kendisine söyleyin iç çamaşırı kabul edemeyeceğinizi kötü hissettirdiğini. Teşekkür edin verin geri.

Ayrıca gerçekten yaşı daha büyük diye birine hakaret ettiğini sanmak nedir… ne kadar iqsu düşük bir konuşma tarzı. Bir şey demeden geçemedim. Ergen ergen işler gereksiz özgüven.

İşte ironi bilmeyen bir amip daha. Erkek olmamı neden bu kadar çok istediniz üç arkadaş anlamadım ama üzgünüm yardımcı olamayacağım minik
Amip mi? Ne kadar ayıp, ironi bilen, aklı selim 43 yaşında kadınsınız.
Ama minik iltifatınız için teşekkür ederim.

3 yıl önce 2.evliliğinden boşanmış ve tangasını hiç yıkamadan dolapta gelini için mi saklamış ? Allah bilir "küloduma (pardon tangama) boşaldı, hamile kalır mıyım ?" diye de konu açmıştır.

Yuh daha neler kullanılmış gecelik isteyen abla geldi aklıma
Hiç hijyenik değil

Puhahaaa bence geri verin Yada atin gitsin

Yun dosek ne la? 2.ye evlendim hic yün dosegim olmadi. Daha gelin olamadim demek

Kiz bizim memlekette ne yun yatagi. Isilik cikarirsin yemin ederim jxjxjxjx

Başkasının iç çamaşırı giyilmez tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…