- 24 Temmuz 2023
- 1.694
- 4.383
-
- Konu Sahibi Uyeadiyok123
Allah'ım sana geliyorum bu sebep sonuç ilişkisi kurma becerisi, bu muhakeme bu muhasebe... Cidden akıllı mantıklı seviyene bayıldım, bence hepsini tüketme seneye de kullanırsınBen sana hakettiklerini veriyor muyum yalanci cici kisss? Mesela hakaretten suc duyurusunda bulunacagim yarin kolluk alir evden diyor muyum? Demiyorum. Neden? Cunku akilli mantikli, seviyemi bozmayacak olgunlukta bir insanim.
Yani hak hukuk islerine girersek cikamayiz burdan, sana da iyi geceler
TmmAllah'ım sana geliyorum bu sebep sonuç ilişkisi kurma becerisi, bu muhakeme bu muhasebe... Cidden akıllı mantıklı seviyene bayıldım, bence hepsini tüketme seneye de kullanırsınbu defa gerçekten bye
Kesinlikle işlevsel değil. Valla sırf kadın kırılmasın diye almak zorunda kaldım. Deprem bölgesinde yaşadığım için burada çok ihtiyaç oldu ve birinin çok işine yaradı. Allah kaynanamın hayrını kabul etsin dedim verdim çadırda kalan bir aileyeYün döşek -30 dereceyi goren doguda bile kalmadi artık, tum evler dogalgazli diye. Yün yorgan, döşek tarzi seyler eskiden evler cok soguk oldugu için yapilirdi. Benim ceyizimde de yün yorgan vardi, kullanilmadi bile. Beli 30 yil once gelinligin şanından olabilir ama su an islevsel esyalar degil bunlar
İşte ironi bilmeyen bir amip daha. Erkek olmamı neden bu kadar çok istediniz üç arkadaş anlamadım ama üzgünüm yardımcı olamayacağım minikProfilde yazan yaşınız doğru mu ahretlik? Bu kadar teyze deyip, üyeden iki yaş büyük görünüyorsunuz da.
Erkek değilseniz bile muhtemelen yalancısınız.
İroni nedir açıklar mısın birazİşte ironi bilmeyen bir amip daha. Erkek olmamı neden bu kadar çok istediniz üç arkadaş anlamadım ama üzgünüm yardımcı olamayacağım minik
Amip mi? Ne kadar ayıp, ironi bilen, aklı selim 43 yaşında kadınsınız.İşte ironi bilmeyen bir amip daha. Erkek olmamı neden bu kadar çok istediniz üç arkadaş anlamadım ama üzgünüm yardımcı olamayacağım minik
Yuh daha nelerKızlar canım çok sıkkın kaynanam kendi eşyalarını hediye niyetine vermeyi çok sever. Daha önceden kızmıştım ama çok kafama takmamaya çalıştım bugün de birden bire fantezilerini verdi hatta kullanılmış tanga daha yıkanmamış. Ben kabul etmek istemedim o şaşkınlıkla ve acelem de vardı. Bilet diyemedim. Oğlunun haberi yok işleri çok yoğun diye bahsetmedim doğru zamanı gelince söylemeyi düşünüyorum. Bu durumda ne yapmak lazım. Kendimi çok kötü hissettim. Halbuki temiz biri bana çok itici geldi bu hareketi kaynanama nasıl tavır sergilemeliyim
Yun dosek ne la? 2.ye evlendim hic yün dosegim olmadi. Daha gelin olamadim demekYavrum sen bekarsin sanırım. Bi evlen kaynana ilk olarak yün döşek yaptırır. Evrenin sırrını çözmüş gibi ta taaaa demez mio yün döşek gelin olmanın şanindandir da senin aklına niye hemen yatmak geldi anlamadım. Ayrıca erkek değilim boşuna yazma
Kiz bizim memlekette ne yun yatagi. Isilik cikarirsin yemin ederim jxjxjxjxYün döşek -30 dereceyi goren doguda bile kalmadi artık, tum evler dogalgazli diye. Yün yorgan, döşek tarzi seyler eskiden evler cok soguk oldugu için yapilirdi. Benim ceyizimde de yün yorgan vardi, kullanilmadi bile. Beli 30 yil once gelinligin şanından olabilir ama su an islevsel esyalar degil bunlar
GItti de gelmedi kalbim de yaradir bi cavidan bi musakkaVallahi yaaa, nerede o eski cavidanlar
Ooff yine haykirdim access ahahhsdhha damatlarin sahina yun yorgan yakisir diye ceyize atmislarKiz bizim memlekette ne yun yatagi. Isilik cikarirsin yemin ederim jxjxjxjx
Başkasının iç çamaşırı giyilmez tabiki.Kızlar canım çok sıkkın kaynanam kendi eşyalarını hediye niyetine vermeyi çok sever. Daha önceden kızmıştım ama çok kafama takmamaya çalıştım bugün de birden bire fantezilerini verdi hatta kullanılmış tanga daha yıkanmamış. Ben kabul etmek istemedim o şaşkınlıkla ve acelem de vardı. Bilet diyemedim. Oğlunun haberi yok işleri çok yoğun diye bahsetmedim doğru zamanı gelince söylemeyi düşünüyorum. Bu durumda ne yapmak lazım. Kendimi çok kötü hissettim. Halbuki temiz biri bana çok itici geldi bu hareketi kaynanama nasıl tavır sergilemeliyim