- 24 Temmuz 2023
- 114
- 32
-
- Konu Sahibi Uyeadiyok123
Kızlar canım çok sıkkın kaynanam kendi eşyalarını hediye niyetine vermeyi çok sever. Daha önceden kızmıştım ama çok kafama takmamaya çalıştım bugün de birden bire fantezilerini verdi hatta kullanılmış tanga daha yıkanmamış. Ben kabul etmek istemedim o şaşkınlıkla ve acelem de vardı. Bilet diyemedim. Oğlunun haberi yok işleri çok yoğun diye bahsetmedim doğru zamanı gelince söylemeyi düşünüyorum. Bu durumda ne yapmak lazım. Kendimi çok kötü hissettim. Halbuki temiz biri bana çok itici geldi bu hareketi kaynanama nasıl tavır sergilemeliyim
Ya sorma sinirlerim bozuldu zatenBaşlığı okuyunca evde sesli kahkaha attım, kendimi tutamadım.
Kırk yıl düşünsem, kaynanamın tangalarını görmek, paylaşmak aklıma gelmezdi.
Ya sorma sinirlerim bozuldu zaten
O da iyimiş menemenlik yapmis Bize Verdi ne varsa veriyoBenim kaynanam da bana salça verdi yeni yapmış sağ olsun
Vermeyi düşünüyorum ama oğluna söylemeden de vermek istemiyorum kanıt nedeniyle bilemedim ya of söylesem mi oğlunaKabul etmeyin, hijyen nedeniyle başkasının çamaşırlarını kullanmıyorum diyin.
Ne yapmak lazım senceHadi yabancı olsan neyse, ayol insan oğlundan utanır ya. Ne diyeceksin bunları giyinip? Bak bunlar annenin mi?Yatak odanızı mahveder bu kadın.
Ne yapmak lazım sence
Onun adi gecelik ic giyim vs vsKızlar canım çok sıkkın kaynanam kendi eşyalarını hediye niyetine vermeyi çok sever. Daha önceden kızmıştım ama çok kafama takmamaya çalıştım bugün de birden bire fantezilerini verdi hatta kullanılmış tanga daha yıkanmamış. Ben kabul etmek istemedim o şaşkınlıkla ve acelem de vardı. Bilet diyemedim. Oğlunun haberi yok işleri çok yoğun diye bahsetmedim doğru zamanı gelince söylemeyi düşünüyorum. Bu durumda ne yapmak lazım. Kendimi çok kötü hissettim. Halbuki temiz biri bana çok itici geldi bu hareketi kaynanama nasıl tavır sergilemeliyim
Cidden mi buna mı takıldınKaç yıl önce kaçıncı kocayı boşadığı ne alaka
Benim kaynanam salça erişte verir senin ki maşallah hâlâ libidosu dolu dolu demekki tanga veriyorKızlar canım çok sıkkın kaynanam kendi eşyalarını hediye niyetine vermeyi çok sever. Daha önceden kızmıştım ama çok kafama takmamaya çalıştım bugün de birden bire fantezilerini verdi hatta kullanılmış tanga daha yıkanmamış. Ben kabul etmek istemedim o şaşkınlıkla ve acelem de vardı. Bilet diyemedim. Oğlunun haberi yok işleri çok yoğun diye bahsetmedim doğru zamanı gelince söylemeyi düşünüyorum. Bu durumda ne yapmak lazım. Kendimi çok kötü hissettim. Halbuki temiz biri bana çok itici geldi bu hareketi kaynanama nasıl tavır sergilemeliyim
Başlığa bile kaynananızın 3 yıl önce 2.kocasından boşandığını yazmışsınız. Takılınmayacak gibi mi?Cidden mi buna mı takıldın
E takılmak lazım ki başlığa yazmışsınCidden mi buna mı takıldın