- 20 Mart 2024
- 1.430
- 1.287
-
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
Beni o konuya bi etiketleyin ya hu, merak ettimO konudan sonra herkes direkt olaya geçiş yaptı sürtüşme unutuldu cinsellik anlamında bir devrimdir
Batılı anlamdaki ilk cinsel devrim örneği asdfGerçekten siteye bir şey oldu2 gündür sürtüştüm hamile miyim diye ağlayan bile yok, konu milleti sürtüşmekten vazgeçirip eyleme geçirdi
Yolladım sanaBeni o konuya bi etiketleyin ya hu, merak ettim
Mikme , insan sevdiğini hiç miker mi konusu sjdkddkHangi konu başlığı neydi
Bazı çökmelere de biz sebep olalım be çiçeeeemBöyleli konular açıyorsunuz sonracıma site çöküyor. Yapman etmen guzum
Yahu senin kullanıcı adın bile falso en başta sen göze batıyorsunBöyleli konular açıyorsunuz sonracıma site çöküyor. Yapman etmen guzum
Bazı erkekler çok sevip, talep ediyor, bazı erkekler de hiç önemsemiyor.Ay bende hiç yokipli mipli tangamsı bir şeyim var eşim ne gerek var diyor çıkarıyor bende hiç almadım şimdi bir eksik hissettim kendimi
O tarz ürünler çoğunlukla çok kalitesiz oluyor zaten.bir de dünyanın parası.Çok basit modeller var ya da benim karşıma adam akıllı satıcı çıkmıyor. Dilber geceliği gibi hepsi
Evet, ben parasında da değilim. Geçen bi vücut çorabı gördüm mesela..O tarz ürünler çoğunlukla çok kalitesiz oluyor zaten.bir de dünyanın parası.