- 20 Mart 2024
- 1.430
- 1.287
-
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
Trendyol, gecelik fantezi kostüm yaz seç beğen alBen 3 yıldır evliyim, evlendiğimde öyle çeyiz vs yapmadım. Hatta evleneceğim haftaya kadar bi tane toka bile almadım. 1 hafta kala herşeyimi aldım.
Bu sebeple gecelik almak da son günlere kaldı.
Şu an 3 tane geceliğim var ve dön dolaş onları giyerim, eşim de çok sever. Fakat ben üzerimde 5-10 saniye duran birşey olarak görüp çok önem vermediğim için de senelerdir gecelik almıyodum bu zamana kadar.
Bugün de bir çılgınlık yapıp gecelik sipariş vermeyi düşündümbu konuda fikir ve linklerinizi bekliyorum.
Onu ben de fark ettim. Kadroya dahil oldum hemenBu gece herkese bir şeyler oluyoorr
Durduk yere iş çıkarıyorlar, şimdi kendimi tutamayıp alışveriş yapcam, tühhBu gece herkese bir şeyler oluyoorr
Yılbaşı geliyor, tutma kendiiniiiiDurduk yere iş çıkarıyorlar, şimdi kendimi tutamayıp alışveriş yapcam, tühh
Yooook. İstediğim gibi bulamıyorumTrendyol, gecelik fantezi kostüm yaz seç beğen al
Bu ara konular hep fanfinifinfon kız 100 tl ye bile var doldur sepeti ayrıca 10 saniye derken inş düşündüğüm şeyi kastetmiyorsundurBen 3 yıldır evliyim, evlendiğimde öyle çeyiz vs yapmadım. Hatta evleneceğim haftaya kadar bi tane toka bile almadım. 1 hafta kala herşeyimi aldım.
Şu an 3 tane geceliğim var ve dön dolaş onları giyerim, eşim de çok sever. Fakat ben üzerimde 5-10 saniye duran birşey olarak görüp çok önem vermediğim için de senelerdir gecelik almıyodum bu zamana kadar.
Bugün de bir çılgınlık yapıp gecelik sipariş vermeyi düşündümbu konuda fikir ve linklerinizi bekliyorum.
Efsane Kasım oyunu bu kesin bizi alışverişe zorluyorlar hahahDurduk yere iş çıkarıyorlar, şimdi kendimi tutamayıp alışveriş yapcam, tühh
Orda çok seçenek var halbukiYooook. İstediğim gibi bulamıyorumfarklı alternatifler lazım
Alışverişini yap sen istersen ya da boşver biraz bekle, lohusalık bitince seks hayatına devammDurduk yere iş çıkarıyorlar, şimdi kendimi tutamayıp alışveriş yapcam, tühh
Ne düşündün bilmiyorum da, üzerimde durduğu vakit diliminden bahsettim. Sonrası vahşet, sonrası yangın yeriBu ara konular hep fanfinifinfon kız 100 tl ye bile var doldur sepeti ayrıca 10 saniye derken inş düşündüğüm şeyi kastetmiyorsundur
Aramıza hoş geldin sjdkdkdOnu ben de fark ettim. Kadroya dahil oldum hemen
Hoşbuldum da, yok mu sizin sepette birşeylerAramıza hoş geldin sjdkdkd
Ben bekarım öyle uzaktan izliyorum sadeceHoşbuldum da, yok mu sizin sepette birşeylerbi yardım eli..
Dün ki konudan haberdar değilimFarkında mısınız dünkü konudan sonra herkese bir şey oldu
Kız nolur evlenBen bekarım öyle uzaktan izliyorum sadececamdan ekmek banıp geri kaçıyorum sjdkdkd
Ty binlerce seçenek, zevkine bedenine göre seç.Ben 3 yıldır evliyim, evlendiğimde öyle çeyiz vs yapmadım. Hatta evleneceğim haftaya kadar bi tane toka bile almadım. 1 hafta kala herşeyimi aldım.