• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.YAVRUM GELİYOR HAMİLEYİM!!

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum, normalde 4 çocuk isteyen ben ilk bebeğimi doğururken 1 yeter demiştim :) şimdi 2 mantıklı geliyor ama kolay değilmiş, cesaretinizi ayrıca defalarca tekrar tekrar tebrik ediyorum :) yaş farkının kaç olmasını tavsiye ediyorsunuz? İkisi beraber büyüsün istiyorum, hamileyken emzirmek sorun olmuyor diyorlar, 2 yaşı beklemesem zor olur mu?

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum, normalde 4 çocuk isteyen ben ilk bebeğimi doğururken 1 yeter demiştim :) şimdi 2 mantıklı geliyor ama kolay değilmiş, cesaretinizi ayrıca defalarca tekrar tekrar tebrik ediyorum :) yaş farkının kaç olmasını tavsiye ediyorsunuz? İkisi beraber büyüsün istiyorum, hamileyken emzirmek sorun olmuyor diyorlar, 2 yaşı beklemesem zor olur mu?
Bence 2,5 yaş ideal. Ben çok zorlandığımı söyleyemem. İkisi bir arada büyüdü çıktı ortaya

Canım bana ilk bebekler küçük olunca zor geliyor ya bence en ideal 3-4yas kızım 2009lu oğlum 2013lu bu bebiste nasipse 2017li olacak :) kardeşsiz olmaz kesinlikle ikinciyi yap canim

İkisinin arasi 5 yas. İdeal mi? Bilmiyorum zorlanmadim. Buyuk oglum ilgi sever kucuk kendi dunyasinda. Buyugu ayagimda sallarken kucugu hic sallamadim. Simdi buyukte kucukte beni yormuyor. Eee bos duramiyorum calismak istiyorum esim musade etmiyor cocuklara balacak kimse yok. Yas 33. Bari kardes yapiyim arasi cok olnasin dedim ama bakalim ne zmn olacak? Simdi olsa ufakla 3 yas olur arasi.

Bence 4 yas olmali. Ilk iki cocugumun arasi oyleydi. Bunda kizimi emzirirken hamile kalmisim suan kizim tam 18 aylik. Genelde doktorlar emzirmenin sorun olmadigini soyluyorlar. Ama bazilarida 4. Aydan sonra kesmeni oneriyorlar. Ben daha kizimi kesmedim.

Bence 4 yas olmali. Ilk iki cocugumun arasi oyleydi. Bunda kizimi emzirirken hamile kalmisim suan kizim tam 18 aylik. Genelde doktorlar emzirmenin sorun olmadigini soyluyorlar. Ama bazilarida 4. Aydan sonra kesmeni oneriyorlar. Ben daha kizimi kesmedim.
katılıyorum canım en ıdeal 4 yas benımkıler oyle cok zorlanmadım hemde cocuklar acısından ıyı oldu vazla buyuk olunca kopukluk oluyor ıletısımde anlasmada cok kucuk oluncada hem anneye zor hem ıkı mınığe o yuzden 4 en ıyı

tebrik ederim .... benimde üçüncü hamileligim ama benim ikizlerim olacak nasipse:))

Ya kizlar 3. Hamilelikte zor oluyor mu su cesaretimi bi toplayamiyorum ben. 7 ve 2 yasinda iki oglum var 3. De olsun istiyorum ama korkuyorum yas 32. Nasil kolay mi biraz cesaret verin

Ya kizlar 3. Hamilelikte zor oluyor mu su cesaretimi bi toplayamiyorum ben. 7 ve 2 yasinda iki oglum var 3. De olsun istiyorum ama korkuyorum yas 32. Nasil kolay mi biraz cesaret verin
Valla canım ben ikizlere 30 haftalik hamileyim benimde yaş 33 iki çocuğum var daha ikizler gelmeden zorlanıyorum muhtemelen doğuncada zorlanicam ama yine senin öbür çocuklar çok küçük değil nasıl olur bilemem

Canim benimde 5.5 yasinda bir oglum ve 19 aylik kizim var. Ilk haftalar bulanti vs oldugindan daha zordu simdi ise daha rahatim. Benimde yas 32 .

Canim benimde 5.5 yasinda bir oglum ve 19 aylik kizim var. Ilk haftalar bulanti vs oldugindan daha zordu simdi ise daha rahatim. Benimde yas 32 .
Ay masallah ne guzel. Rabbim saglikla kavustursun 3. Bebegine canim. Ailem yok yardimcim gurbetteler. Arada kaynanam yardim eder. Esim enn buyuk yardimcim. O aslinda daha erken 2. Biraz buyusun diyor. Bende bu sefer arasi az olsun diyorum yinede 3 yas olur aralari. Hamileligin ilk zmnlari zor geciyor benimde o yuzden bi korkum var. Buyuk oglum cok istiyorkardesi olsun her isimde de yardim eder o da. Bi toplayamiyorum cesaretimi tam bu ay olsun diyorum yok takvimde erkek dedi yok bioritm erkek cikti vsbahanelere siginiyprum niyeyse

Valla canım ben ikizlere 30 haftalik hamileyim benimde yaş 33 iki çocuğum var daha ikizler gelmeden zorlanıyorum muhtemelen doğuncada zorlanicam ama yine senin öbür çocuklar çok küçük değil nasıl olur bilemem
İkizler haricinde cocuklar kac yasinda canim?

aynen öyle canım:))
sağlıklı olsunlarda napalim :)
iki kızım vardı şimdi iki oğlan geliyor bomba gibi çok hareketliler:KK70:
Ay benim de iki oglum var esime diyorum ya ikiz olsa kizlar diye hic yapmam valla diyor sanki kendileri bakiyor. Cok guzel masallah iki kiz iki de erkek kalabalik ailecok seviyorum. Buyuduklerinde cok guzel olur yaaa

Ay benim de iki oglum var esime diyorum ya ikiz olsa kizlar diye hic yapmam valla diyor sanki kendileri bakiyor. Cok guzel masallah iki kiz iki de erkek kalabalik ailecok seviyorum. Buyuduklerinde cok guzel olur yaaa
Valla bizde hiç ikiz beklemiyorduk ailede falan yok öyle bir gittik ikiz dedi dr şok olduk :) 2-3 gün sonra 30 haftalik olucaz Dr gittim cuma sancim çıktı 36.haftaya kadar dursun diyoruz bari iki küçük çocukla dinlenmesi zor

Valla bizde hiç ikiz beklemiyorduk ailede falan yok öyle bir gittik ikiz dedi dr şok olduk :) 2-3 gün sonra 30 haftalik olucaz Dr gittim cuma sancim çıktı 36.haftaya kadar dursun diyoruz bari iki küçük çocukla dinlenmesi zor
Haklisin cnm zor tabi ki. Kuzenim 32. Haftada dogum yapti ikiz erkek. 1 hafta kuvezde kaldilar sonra eve ciktilar. Cok miniklerdi ama su anda pramiture gibi degiller masallah. Erkekler daha cabuk toparliyor.

Back