• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.YAVRUM GELİYOR HAMİLEYİM!!

Ooo seni hareketli bir hayat bekliyor hazir ol. Benim aralari 5 yas olmasina ragmen bi kuduruyorlar evde patir kutur bagris cagris sucuk gibi terliyorlar.
Sorma ya daha doğmadan zorlanıyorum kızların biri 2012 li diğeri 2014 küçüğü hep kucağımda zaten ikiz değilde ucüz taşıyorum:D

İki kardesim de yengec. Erkekleri cok merhametli cok anneci oluyorlar ama defigim dedik oluyor biraz. Cok saygilidir. Calismayi pek sevmez. Yani benim erkek kardesim oyle
tabii benim bidiklar erken gelmezse zor tutuyoruz içeride cuma günü nts de sancim çıktı...eğer erken gelirseler ikizler

tabii benim bidiklar erken gelmezse zor tutuyoruz içeride cuma günü nts de sancim çıktı...eğer erken gelirseler ikizler

Saglikli olsunlar insAllah canim. İkizler hic bilmedigim burcm ben basagim. Basak aslan yengec terazi hep tanidiklarim. Daimi gorustuklerim yani. Ufak oglum kova. Hiic kova tanimadim okulda iste. Nasil burc bilmiyorum.

Saglikli olsunlar insAllah canim. İkizler hic bilmedigim burcm ben basagim. Basak aslan yengec terazi hep tanidiklarim. Daimi gorustuklerim yani. Ufak oglum kova. Hiic kova tanimadim okulda iste. Nasil burc bilmiyorum.
insallah canim evet bende başak aslan terazi akrep biliyorum çevremden:))

oooo esım aslan burcu allah sabır versın dıyorum :D
benım buyuk kız terazı kucuk kız akrep
ıcımde de ıkı yengec burcu erkegı var :D eger erken gelmezlerse tabıı
Ikizler erken gelir canim. Benim yigenler ikiz. 36 ya zor dayandilar. Saglikli dogsunlarda.
Ben ve eşimde basak burcuyuz. Aslinda buyuk oglum yengec , kizimda basak olmasi gerekiyordu. Ama oglum 1.5 hafta gec dogdu. Kizimda 2 hafta erken dogdu :) ama bu bidik 1.5 hafta gecte dogsa ,2 hafta erkende dogsa aslan burcu olacak gibi :))

Ikizler erken gelir canim. Benim yigenler ikiz. 36 ya zor dayandilar. Saglikli dogsunlarda.
Ben ve eşimde basak burcuyuz. Aslinda buyuk oglum yengec , kizimda basak olmasi gerekiyordu. Ama oglum 1.5 hafta gec dogdu. Kizimda 2 hafta erken dogdu :) ama bu bidik 1.5 hafta gecte dogsa ,2 hafta erkende dogsa aslan burcu olacak gibi :))
aynen öyle canım ya benim oğlanları zor tutuyoruz cuma nts bağlandım sancim çıktı doğum pozisyonunu almiş ikiside 36ya kadar dayansa bari diyorum

Doktor ilac verdimi canim ? Birde dogum kanalina girdilermi? Benim kizim 34 haftalikken kanala girdi ama doktor ilac vs verdi. 38 . Haftaya kadar dayandi o sekilde.

Doktor ilac verdimi canim ? Birde dogum kanalina girdilermi? Benim kizim 34 haftalikken kanala girdi ama doktor ilac vs verdi. 38 . Haftaya kadar dayandi o sekilde.
verdi canım verdi bakalım nereye kadar dayanicaz:))

Ama senin tek ya ondan o kadar süre durmuştur belki ikizleri sanmam:KK43:

Benimde hayalim 36.hafta o zamana kadar dursun yeter

Ah okadar cok cabuk gecerki , gecen gibiydi dayi kizlarindan hamile olduklarini soylemeleri simdi hepside dogurdu.. Sende baktin gozun actin dogum hanede olursun :KK48:
Valla bende geçmez diyordum 1 ay sonra falan ikizler kucağımda:D şaşkınım :rolleyes:

Ne kadar dursalar o kadar iyi canim. Eltim sonn 2 ay tamamen yatarak gecirmisti. Ama senin baska cocuklarinda var o yuzden senin durumun daha zor. 2 kg olsalar biraz daha rahat edersin.
suan biri 1100 biri 1150 canım benimde isteğim 2 kg olmaları...Evet aslında dr banada yat dinlen dedi hep ama inan olmuyor

Ne kadar dursalar o kadar iyi canim. Eltim sonn 2 ay tamamen yatarak gecirmisti. Ama senin baska cocuklarinda var o yuzden senin durumun daha zor. 2 kg olsalar biraz daha rahat edersin.
eltimin kaç kg doğdular canım?
doğumu nasıldı?
bebekler kuvezde kaldı mı?

Back