- 14 Nisan 2017
- 225
- 296
- 18
- Konu Sahibi Anneadayi3
Valla benim kızlar sakın canım ama icerdekiler cook hareketliErkekler cok hareketli oluyor benim ikisi de gec konustu. Hatta 2. Oglum 27 yasinda hala konusmuyor tam. Ama anneci oluyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla benim kızlar sakın canım ama icerdekiler cook hareketliErkekler cok hareketli oluyor benim ikisi de gec konustu. Hatta 2. Oglum 27 yasinda hala konusmuyor tam. Ama anneci oluyorlar.
Benim ikizler yengec olacak bakalım nasıl olurlar:)Oooo aslan kadini nasil oluyor bilmiyorum ama iki aslanim var esim ve buyuk oglum. Cok evcimen anneci ve cok merhametliler. İkisi de een buyuk yardimcim.
Ooo seni hareketli bir hayat bekliyor hazir ol. Benim aralari 5 yas olmasina ragmen bi kuduruyorlar evde patir kutur bagris cagris sucuk gibi terliyorlar.Valla benim kızlar sakın canım ama icerdekiler cook hareketli
İki kardesim de yengec. Erkekleri cok merhametli cok anneci oluyorlar ama defigim dedik oluyor biraz. Cok saygilidir. Calismayi pek sevmez. Yani benim erkek kardesim oyleBenim ikizler yengec olacak bakalım nasıl olurlar:)
Sorma ya daha doğmadan zorlanıyorum kızların biri 2012 li diğeri 2014 küçüğü hep kucağımda zaten ikiz değilde ucüz taşıyorumOoo seni hareketli bir hayat bekliyor hazir ol. Benim aralari 5 yas olmasina ragmen bi kuduruyorlar evde patir kutur bagris cagris sucuk gibi terliyorlar.
tabii benim bidiklar erken gelmezse zor tutuyoruz içeride cuma günü nts de sancim çıktı...eğer erken gelirseler ikizlerİki kardesim de yengec. Erkekleri cok merhametli cok anneci oluyorlar ama defigim dedik oluyor biraz. Cok saygilidir. Calismayi pek sevmez. Yani benim erkek kardesim oyle
tabii benim bidiklar erken gelmezse zor tutuyoruz içeride cuma günü nts de sancim çıktı...eğer erken gelirseler ikizler
insallah canim evet bende başak aslan terazi akrep biliyorum çevremden:))Saglikli olsunlar insAllah canim. İkizler hic bilmedigim burcm ben basagim. Basak aslan yengec terazi hep tanidiklarim. Daimi gorustuklerim yani. Ufak oglum kova. Hiic kova tanimadim okulda iste. Nasil burc bilmiyorum.
Acaba digerleri hep buyuyorda bizim cevrede mi yoklar dersin? Senin burvun ne cnm?insallah canim evet bende başak aslan terazi akrep biliyorum çevremden:))
Valla bilemiyorum canımAcaba digerleri hep buyuyorda bizim cevrede mi yoklar dersin? Senin burvun ne cnm?
Ikizler erken gelir canim. Benim yigenler ikiz. 36 ya zor dayandilar. Saglikli dogsunlarda.oooo esım aslan burcu allah sabır versın dıyorum
benım buyuk kız terazı kucuk kız akrep
ıcımde de ıkı yengec burcu erkegı var eger erken gelmezlerse tabıı
aynen öyle canım ya benim oğlanları zor tutuyoruz cuma nts bağlandım sancim çıktı doğum pozisyonunu almiş ikiside 36ya kadar dayansa bari diyorumIkizler erken gelir canim. Benim yigenler ikiz. 36 ya zor dayandilar. Saglikli dogsunlarda.
Ben ve eşimde basak burcuyuz. Aslinda buyuk oglum yengec , kizimda basak olmasi gerekiyordu. Ama oglum 1.5 hafta gec dogdu. Kizimda 2 hafta erken dogdu :) ama bu bidik 1.5 hafta gecte dogsa ,2 hafta erkende dogsa aslan burcu olacak gibi :))
Doktor ilac verdimi canim ? Birde dogum kanalina girdilermi? Benim kizim 34 haftalikken kanala girdi ama doktor ilac vs verdi. 38 . Haftaya kadar dayandi o sekilde.tabii benim bidiklar erken gelmezse zor tutuyoruz içeride cuma günü nts de sancim çıktı...eğer erken gelirseler ikizler
verdi canım verdi bakalım nereye kadar dayanicaz:))Doktor ilac verdimi canim ? Birde dogum kanalina girdilermi? Benim kizim 34 haftalikken kanala girdi ama doktor ilac vs verdi. 38 . Haftaya kadar dayandi o sekilde.
Ama senin tek ya ondan o kadar süre durmuştur belki ikizleri sanmamDoktor ilac verdimi canim ? Birde dogum kanalina girdilermi? Benim kizim 34 haftalikken kanala girdi ama doktor ilac vs verdi. 38 . Haftaya kadar dayandi o sekilde.
Benimde hayalim 36.hafta o zamana kadar dursun yeterIkizler erken gelir canim. Benim yigenler ikiz. 36 ya zor dayandilar. Saglikli dogsunlarda.
Ben ve eşimde basak burcuyuz. Aslinda buyuk oglum yengec , kizimda basak olmasi gerekiyordu. Ama oglum 1.5 hafta gec dogdu. Kizimda 2 hafta erken dogdu :) ama bu bidik 1.5 hafta gecte dogsa ,2 hafta erkende dogsa aslan burcu olacak gibi :))
Valla bende geçmez diyordum 1 ay sonra falan ikizler kucağımda şaşkınımAh okadar cok cabuk gecerki , gecen gibiydi dayi kizlarindan hamile olduklarini soylemeleri simdi hepside dogurdu.. Sende baktin gozun actin dogum hanede olursun
Ne kadar dursalar o kadar iyi canim. Eltim sonn 2 ay tamamen yatarak gecirmisti. Ama senin baska cocuklarinda var o yuzden senin durumun daha zor. 2 kg olsalar biraz daha rahat edersin.Ama senin tek ya ondan o kadar süre durmuştur belki ikizleri sanmam
suan biri 1100 biri 1150 canım benimde isteğim 2 kg olmaları...Evet aslında dr banada yat dinlen dedi hep ama inan olmuyorNe kadar dursalar o kadar iyi canim. Eltim sonn 2 ay tamamen yatarak gecirmisti. Ama senin baska cocuklarinda var o yuzden senin durumun daha zor. 2 kg olsalar biraz daha rahat edersin.
eltimin kaç kg doğdular canım?Ne kadar dursalar o kadar iyi canim. Eltim sonn 2 ay tamamen yatarak gecirmisti. Ama senin baska cocuklarinda var o yuzden senin durumun daha zor. 2 kg olsalar biraz daha rahat edersin.