• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.YAVRUM GELİYOR HAMİLEYİM!!

Eklentiler

• SmartSelectImage_2017-02-20-11-10-18.png
    SmartSelectImage_2017-02-20-11-10-18.png
    561,6 KB · Görüntüleme: 27
  • SmartSelectImage_2017-02-20-11-10-18.png
    SmartSelectImage_2017-02-20-11-10-18.png
    561,6 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba Kızlar :KK49:
Bende 3üncüye hamileyim.
İki kızım var biri 6,5 diğeri 4 yaşında.
Şuan tam 17 haftalık hamileyim.
İlk 3 ay o kadar kötü geçti ki Allah affetsin aldırmayı bile düşündüm:KK1:
Şükürler olsun şimdi çok iyi gidiyor

Bende 3üncüye hamileyim.
Hayirli olsun. Benimde oyle hala da devam ediyor ama şiddeti azaldi cok sukur :)
Cinsiyeti belli mi ?

Hayirli olsun. Benimde oyle hala da devam ediyor ama şiddeti azaldi cok sukur :)
Cinsiyeti belli mi ?
14 haftaya kadar iki kez %100 erkek dediler (vajinal ultrasonla)
15 haftalıkken kız gibi dediler. Bizde 20 haftayı bekliyoruz netleşsin diye.
Rabbim hangisi hayırlıysa onu versin inşallah.

Bende 3üncüye hamileyim.
Ayy hayırlı olsun benimde kizim 7 oğlum 3 üçüncüye 6 haftalık hamileyim suan bulantim yok ama kaşık ağrılarım çok oluyor bulantı başlarsa nasıl yapicam bilmiyorum hepsi ilgi istiyor

Canim 3. Ye hamileyim. Dogru hatirliyorsun. Bir oglum 5.5 yasinda ve bir kizim var oda 1.5 yasinda. 3.ye kaza eseri hamile kalmisim suan 16. Haftadayim :)
hiii aynen bak doğru hazırlamışım:)) cinsiyet belli mi?:anneadayı::anneadayı::KK200:

Ayy hayırlı olsun benimde kizim 7 oğlum 3 üçüncüye 6 haftalık hamileyim suan bulantim yok ama kaşık ağrılarım çok oluyor bulantı başlarsa nasıl yapicam bilmiyorum hepsi ilgi istiyor
Ben o konu da çok şanslıyım canım. Şükür Rabbime kızların çok yardımı oldu bana, ilgi bile beklemedi meleklerim sadece anne sen iyi ol ayağa kalk biz bişey istemiyoruz diyorlardı ve ben bu duruma çok üzülüyordum :KK61:
Meyve soyup ağzıma koyuyorlardı :KK61::KK61:
Neyseki çabuk geçti bu hallerim.
Senin meleğinde 3 yaşında biraz ilgi bekler haliyle
İnşallah seninde bulantıların hiç olmaz ve iyi bir hamilelik geçirirsin
Allah yardımcın olsun canım

Ben o konu da çok şanslıyım canım. Şükür Rabbime kızların çok yardımı oldu bana, ilgi bile beklemedi meleklerim sadece anne sen iyi ol ayağa kalk biz bişey istemiyoruz diyorlardı ve ben bu duruma çok üzülüyordum :KK61:
Meyve soyup ağzıma koyuyorlardı :KK61::KK61:
Neyseki çabuk geçti bu hallerim.
Senin meleğinde 3 yaşında biraz ilgi bekler haliyle
İnşallah seninde bulantıların hiç olmaz ve iyi bir hamilelik geçirirsin
Allah yardımcın olsun canım
aynen canım benim kızımda öyleydi oğluma hamileyken 3 yaşındaydı o da hep gelip severdi karnımı ne zaman kardeşim gelecek anne derdi doğduğunda 4 yaşındaydı yardım ederdi hep bezlerini falan getirirdi şimdi 7 yaşında çok istiyor kardeş ama daha söylemedim onlara :D dediğin gibi oğlum küçük geliyor ve çok düşkün bana bakalım inşallah her şey iyi olur :))

aynen canım benim kızımda öyleydi oğluma hamileyken 3 yaşındaydı o da hep gelip severdi karnımı ne zaman kardeşim gelecek anne derdi doğduğunda 4 yaşındaydı yardım ederdi hep bezlerini falan getirirdi şimdi 7 yaşında çok istiyor kardeş ama daha söylemedim onlara :KK70: dediğin gibi oğlum küçük geliyor ve çok düşkün bana bakalım inşallah her şey iyi olur :))
Ay hemen söyleme canım ya. Bende 11-12 haftalık söyledim, düşük falan olursa etkilenirler diye. Çünkü çok istiyorlar bir kardeş daha.
Kuzenimle aynı zamanda hamile kaldık, kızına hemen söyledi kardeşi olacağını. Ve maalesef söyledikten bir hafta sonra bebeğini kaybetti :KK61:
Ve kızı o kadar etkilendiki Halen ağlıyor kardeşim öldü diye(8yaşında)

Back