• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 3 yaşındaki kızım yemek yemiyor lütfen yardımm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

senemcik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
354
2
116
41
İzmir
3 yaşında kızım var (ocakta 3 biticek) ya çocuk koca gün abartmıyorum lokma yemiyor yaaa yediği belli şeyler var hazırlıyorum 1-2 lokma tamam nasıl düzelicek doktorlar normal diyip gönderiyor ama yememekten birşey olucak diye korkuyorum allah korusun

Son düzenleme:
Benimde kızım mayısda 3 yaşını dolduracak. Bende aynı dertten muzdaribim. Bizimkide iki lokmadan biraz daha fazla yiyor işte, doktorlar dediğin gibi hep normal diyorlar, ben çok çaba sarfettim ne şebekliklerle değişik yöntemlerle yedirmeyi denedim ama nafile. Son iki haftadır artık psikolojimi bozmayıda ona ısrar etmeyide bıraktım. Acıktınmı diyorum hayır derse hazırlamıyorum bile, biraz rahat olmayı deniycem sanada öneririm...

benim oğlum yakında 3,5 olacak... son 2-3 haftadır ana yemek yemiyor... suçluyum.. çünkü yemiyor diye dayıyorum fastfoodu dayıyorum aburcuburu... ama yarından itibaren bu kötü alışkanlığa nokta koyup eski düzene döneceğiz... aç olunca eli mahkum yiyecek... süt içen çocuk şimdi aile büyüklerimiz sayesinde kakaolu süt içer oldu.. onun ana yemeği kakao:27:deliriyorum yani....

Back